- 8 Eylül 2024
- 21
- -3
- 25
-
- Konu Sahibi whoareyou01
Haklısın ama napcağımı bilmiyorum yani ekli kalsın mesajlarınamı bakmayayım siliyimmi ne yapayım+ sürekli git gel yapmasına müsaade ettiğiniz için adam yüz bulup sürekli size yazıyor birde onun yanı sıra kızları eklemekten de geri kalmıyor ÇÜNKÜ SİZİ CEPTE BİR YEDEK OLARAK GÖRÜYOR açtığınız konulara ve bu kadar takıntılı olmanıza bakacak olursak adam böyle düşünmekte haklı o yüzü vermişsiniz bir kere
Birkaç gündür 10. Konun falan sanırım. Ben bile bıkmışsam karşındaki adamı düşünemiyorumSürekli git gel yapan,bizim hayatımıza karışmaya çalışan ama sürekli karı kız ekleyen yavs** eski sevgili nasıl bozulur kızlar?
Engelleyerek mi,hiçbir yerden silmeyerek ama mesajlarını bakmayarak mı,görüldü atarak mı?
Kuzum içinden ne geliyorsa onu yap yeter ki barışma. Ben olsaydım ''yazman artık rahatsız ediyor'' deyip çıkartırdım.Haklısın ama napcağımı bilmiyorum yani ekli kalsın mesajlarınamı bakmayayım siliyimmi ne yapayım
Tamamen hayatından çıkararak engelle gitsin ne bakcan yazdığı mesaja sürekli elin gidecek yazmayaSürekli git gel yapan,bizim hayatımıza karışmaya çalışan ama sürekli karı kız ekleyen yavs** eski sevgili nasıl bozulur kızlar?
Engelleyerek mi,hiçbir yerden silmeyerek ama mesajlarını bakmayarak mı,görüldü atarak mı?