Engellemek mi ghostlamak mı

whoareyou01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
21
-3
25
Sürekli git gel yapan,bizim hayatımıza karışmaya çalışan ama sürekli karı kız ekleyen yavs** eski sevgili nasıl bozulur kızlar?
Engelleyerek mi,hiçbir yerden silmeyerek ama mesajlarını bakmayarak mı,görüldü atarak mı?

+ sürekli git gel yapmasına müsaade ettiğiniz için adam yüz bulup sürekli size yazıyor birde onun yanı sıra kızları eklemekten de geri kalmıyor ÇÜNKÜ SİZİ CEPTE BİR YEDEK OLARAK GÖRÜYOR açtığınız konulara ve bu kadar takıntılı olmanıza bakacak olursak adam böyle düşünmekte haklı o yüzü vermişsiniz bir kere

Her yerden silip, bir daha sizinle ilgili bilgi almasını engelleyerek, önünüze bakarak. Bu kadar basit.

+ sürekli git gel yapmasına müsaade ettiğiniz için adam yüz bulup sürekli size yazıyor birde onun yanı sıra kızları eklemekten de geri kalmıyor ÇÜNKÜ SİZİ CEPTE BİR YEDEK OLARAK GÖRÜYOR açtığınız konulara ve bu kadar takıntılı olmanıza bakacak olursak adam böyle düşünmekte haklı o yüzü vermişsiniz bir kere
Haklısın ama napcağımı bilmiyorum yani ekli kalsın mesajlarınamı bakmayayım siliyimmi ne yapayım

Sürekli git gel yapan,bizim hayatımıza karışmaya çalışan ama sürekli karı kız ekleyen yavs** eski sevgili nasıl bozulur kızlar?
Engelleyerek mi,hiçbir yerden silmeyerek ama mesajlarını bakmayarak mı,görüldü atarak mı?
Birkaç gündür 10. Konun falan sanırım. Ben bile bıkmışsam karşındaki adamı düşünemiyorum
Önemsemiyor işte seni, engelle geç derdin ne? Tüm gün bu çocuğu düşünerek kendinden başkasını bozamazsın

Tamamen hayatından çıkararak engelle gitsin ne bakcan yazdığı mesaja sürekli elin gidecek yazmaya

Engelleyerek seni neden görsün ki sosyal medyadan ya da canı isteyince sana neden mesaj atabilsin, amaç onu bozmak değil bu arada senin artık önüne bakman, kimse sevmediği biri için bozulmaz zaten, seni sevseydi de ilişkiniz böyle ilerlemezdi, ‘sıfır iletişim’

X