• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engelleme yardımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.661
798
Kızlar galaxy s3te bir numaranın mesajlarını nasıl engelleyebilirim?
aramayı engellemeyi buldum, mesajları da spamdan denedim spam numara olarak kaydettim ama hala geliyor sinir oldum :KK62:

Mesaj engellenmiyor diye biliyorum ben bebiş :(

yok canım ben ona engellicem dedim engelleyince mesajları da iletilmez sanıyordum
şimdi blöf yapıyor gibi olmasın mesajları iletilirse engellemedim sanır
ama bugün beni telim kapalıyken 17 kez aradığı doğrudur :KK45:

Beterol öneriyorum kendisine :KK53:

hangi operatördesin? bazılarında engelleme uygulamaları var.ama aylık belirli bir ücreti var.

Mesaj engellemede mesaj geliyor ama bizi rahatsız etmeden biz görmeden spama atıyor..
Bakarsak görürüz anca.. Sizdeki de bu sanırım ama olmuyor mu o_OTelefonla alakalı bir sorun olabilir.
Hoş olsa da haberi olmaz sanırım karşıdakinin, çünkü geliyor sadece bizim haberimiz olmuyor bakmayınca.
Telden başka oluyor mu bilmem :KK51:

turkcellin vardı.ben geçen gün bakmıştım.aylık az bir ücret alınıyor.sitesinden bak istersen:)

ay buldum buldum süpermiş bu ya

aylık 2 lira istediğinde de izin verilen listesi oluşturup sadece onlara açabiliyorsun harika bi uygulama :O

Mesaj engellemede mesaj geliyor ama bizi rahatsız etmeden biz görmeden spama atıyor..
Bakarsak görürüz anca.. Sizdeki de bu sanırım ama olmuyor mu o_OTelefonla alakalı bir sorun olabilir.
Hoş olsa da haberi olmaz sanırım karşıdakinin, çünkü geliyor sadece bizim haberimiz olmuyor bakmayınca.
Telden başka oluyor mu bilmem :KK51:

mantıklı o mesaj almamayı engellemiyor maillerde de zaten..

Just arama ve sms engelleyici uygulamalardan indirsene. Onlarda işe yarıo.

beleş mi? beleşse uygulama adı bilen? :27:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back