EngeL oLamıyorum..

bende senin gibi asabi biriyim bazen bsöylememem gerekenleri söylüyorum ama bu söyledigin kişiye göre degişiyor anlaşma yap

bende tez canliyim asabiyim hemen sinirlenebiliyorum dinlemeden etmeden

simdiye kadar o hep hos karsiladi ben kizdikca o daha yumusak davranidi

insaAllah böyle devam eder

bende istemiyorum onu üzmeyi ama tutamiyorum kendimi bazen

Konu tam benlik olmuş. Benim de yaşadığım sorunlar bunlar. Bide konuda büyük küçk harfler karışmasaymış birbirine Ben de tutamam kendimi hiç, aniden sinirlenirim. Çoğu zaman karşımdaki anlamaz bile neye sinirlendiğimi! Ama tahammmülsüzlük var bende. Bi ara psikoloğa gitmeyi düşündüm ama erteledim..

bende senin gibi asabi biriyim bazen bsöylememem gerekenleri söylüyorum ama bu söyledigin kişiye göre degişiyor anlaşma yap

evet :)

bende tez canliyim asabiyim hemen sinirlenebiliyorum dinlemeden etmeden

simdiye kadar o hep hos karsiladi ben kizdikca o daha yumusak davranidi

insaAllah böyle devam eder

bende istemiyorum onu üzmeyi ama tutamiyorum kendimi bazen

her zaman öyle olmuo malesef

Bendensin yerimseniben

ayy maalesef bende öleyimdir
özel hayatımda beni zaten tanıdıkları ve kötü niyetli olmadığımı bildikleri için pek takmazlar bu hallerimi ama
maalesef aynı durum iş hayatındada oluyor
kim olursa olsun benden üst veya alt
sinirlendimmi lafımı söylerim

bide şimdi dugun stresınız var sızın çoook normal bu davranıslar evlendıkten sonra sakınlesıyorsunuz
bende kendı anneme babama karsı asırı derece sınırlı birden patlayan hiçbişey yokken hemde cok kalplerını kırdımm sımdı okadar pişnaımkıı.. ( ama onlar hep alttan aldılar bana karsılık vermediler..

eşimde bnım gibidir..bana bagıdıp cagırmamak için ya ortamı terkeder yada tlfde isek tlfnu kapatır :)) zamanla sizde ogreneceksınız sakınlesmeyi..
suan eşimle anlaşmalı olarak bişeye çok kızgınsak o anda susup sakınlesmeyı beklıyoruz sonra guzelce sorunun ne oldugunu konusarak cözmeye calısıyoruz
doğrusuda bu zaten.. darısı basınıza

aynı durum bende de var kızlar
vee sebebim hemen hemen sizinkilerle aynı
üstelik benim evlenmeme de çok yıllar var
evlenince huzurlu olucam diye bi garanti yok tabii ki
ama evde bazen öyle daralıyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…