• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EngeL oLamıyorum..

sakinleşmek için 10 a kadar say yok otur ortamı terket falan
bunlar o sinir anında aklıma glmiyo ki benim
başka bi boyuta geçiyorum resmen
offf... çok yoruyo beni
en çok da eşimi..

Zaten En çokta Karşı Taraf YoruLuo KırıLıo.. Aslında Biz Sinir oLuoruz Diyoruz ya Aslında Bize biŞe oLmuo O SinirLe Karşı Tarafa SöyLediğimiz LafLar OnLarı Kırıyo Ve Sonunda Biz Sadece O SözLerin pişmanLığını Duyuyoruz..

Bende eskiden öyleydim
Bazen son söylenecek sözü hep ilk önce söyler , özürde dilemezdim
Ama büyüdüm ,şimdide kilit vurdum dilime sinirlendiğim zaman susuyorum
Yada sakince birşeyleri anlatmaya çalışıyorum ..
Benim bunu anlamama yardımcı olanda çevremdi
Onlar gibi oldum , sessiz sakin :))

Bende eskiden öyleydim
Bazen son söylenecek sözü hep ilk önce söyler , özürde dilemezdim
Ama büyüdüm ,şimdide kilit vurdum dilime sinirlendiğim zaman susuyorum
Yada sakince birşeyleri anlatmaya çalışıyorum ..
Benim bunu anlamama yardımcı olanda çevremdi
Onlar gibi oldum , sessiz sakin :))

nasıL Başardın Peki öyLe sadece Cevren mi Yardmcı oLdu.

ayy olurda çaresini bulan olursaa hemen bizlede paylaşsın. insanları kırmak çok kötü çokk

bende sinirli ve hemen parlayan bir yapıya sahibim.. ve bu yüzden de mide hastasıyım baya zamandır.. bu genç yaşta böyle sinir iştee... ama doktora gidin ben gidiyorum vallaaa, bide bi ilaç kullanıyorum..iyi geliyooo :))

valla ben bile bazen bu halime tahammül edemezken sevdiğim insanların bana
tahammül etmesine şaşıyorum
onlara yılın çilekeşleri ödülünü vercem yıl sonundakaydirigubbakcemile3

Bende Aynı valla :D SöyLüyorum SöyLüyorumda BunLar Beni Nasıl Çekiyor diye Düşünüyorum. Ben oLsam Çekemezdim Kendim Gibi Birini.

nasıL Başardın Peki öyLe sadece Cevren mi Yardmcı oLdu.

Ailem , arkadaşlarım hepsi sessiz sakin insanlar
Herşeyi sakince anlatmaktan yanalar
Kalp kırmak filan onlara göre değil
Ben ise her zaman agresif , hep bağran çağran biriydim (hoş bazen yine böyle biri olabiliyorum)
Onlar ise hep beni alttan aldı , hatta tanımadığım insanlar bile
Bende zamanla değiştim , hep agresif ol ol nereye kadar olumunekankayizsmile

Ailem , arkadaşlarım hepsi sessiz sakin insanlar
Herşeyi sakince anlatmaktan yanalar
Kalp kırmak filan onlara göre değil
Ben ise her zaman agresif , hep bağran çağran biriydim (hoş bazen yine böyle biri olabiliyorum)
Onlar ise hep beni alttan aldı , hatta tanımadığım insanlar bile
Bende zamanla değiştim , hep agresif ol ol nereye kadar olumunekankayizsmile

inşallah Bizim Agrresif Tavırlarımızda biter birgün :))

valla ben bile bazen bu halime tahammül edemezken sevdiğim insanların bana
tahammül etmesine şaşıyorum
onlara yılın çilekeşleri ödülünü vercem yıl sonundakaydirigubbakcemile3

çilekeş ödülünü alacaklardan biride benimsempatiksalakcinni

hiç katlanılacak bir durum değil. Allah çekenlere sabır versin, çektirenlere de kendilerini kontrol etme gücü versin:Saruboceq:

çilekeş ödülünü alacaklardan biride benimsempatiksalakcinni

hiç katlanılacak bir durum değil. Allah çekenlere sabır versin, çektirenlere de kendilerini kontrol etme gücü versin:Saruboceq:

çok haklısın ya
ben de böyle insanlara tahammül edemediğim için
bu hale geldim galiba:1no2:
armut dibine düşer katran kaynamakla olmuyo şeker
cinsini sevdiğim cinsine çeker hesabı
genlerimde var sanırım.

bunun tek sebebi var bulunduğunuz ortam ve yanınızdaki insanlar ben bundan 3 yıl önce çok stresli ve yoğun bir iş yerinde çalışıyodum ve yönetimde olduğum için kimsenin sesi çıkmıyodu ama en ufacık bi yanlış beni delirtiyodu ve herkes nasibini alıyodu yanlış yapan biri yanıma bile gelmezdi köşe bucak kaçardı sinirden kendimi kontrol edemiyodum iş arkadaşlarım benim eşimle (o zamanlar nişanlımla) muhabbetimi görünce bana senin çift karakterin var demeye başladı herkes şaşırıyodu bu gerçekmi fabrikada terör estiren bağıran çağıran kişi sen olamazsın diye evlendim ve başka şehirde oturacağımız için o iş yerinden ayrıldım ve bende ne sinir kaldı ne stres bazen eşimde içimdeki canavarı çıkarıyo ama idare ediyoruz eskisi gibi bağırmalarım azarlamalarım yok şükür

bunun tek sebebi var bulunduğunuz ortam ve yanınızdaki insanlar ben bundan 3 yıl önce çok stresli ve yoğun bir iş yerinde çalışıyodum ve yönetimde olduğum için kimsenin sesi çıkmıyodu ama en ufacık bi yanlış beni delirtiyodu ve herkes nasibini alıyodu yanlış yapan biri yanıma bile gelmezdi köşe bucak kaçardı sinirden kendimi kontrol edemiyodum iş arkadaşlarım benim eşimle (o zamanlar nişanlımla) muhabbetimi görünce bana senin çift karakterin var demeye başladı herkes şaşırıyodu bu gerçekmi fabrikada terör estiren bağıran çağıran kişi sen olamazsın diye evlendim ve başka şehirde oturacağımız için o iş yerinden ayrıldım ve bende ne sinir kaldı ne stres bazen eşimde içimdeki canavarı çıkarıyo ama idare ediyoruz eskisi gibi bağırmalarım azarlamalarım yok şükür

Bende SürekLi Anneme Babama NişanLıma öyLeyim BaşkaLarına öyLe değiLim nedense..

Canım sen beni özetlemişsin resmen bende iğrenç bir işte çalışıyorum ALlahım her gün lanet ederek geçiyor burda zaten nişanlım diyor sen bu bankada çalışmaya başladığından beri çok sinirli oldun diyor :teselli: 3 senedir çalışıyorum ve kronik miğde hastasıyım :1no2: Bende evlenince (yaklaşık 2 ay sonra) bu işten ayrılıcam ve başka bir şehire taşınıyorum.. umarım dediğin gibi bendede sinir stres kalmaz..

Canım sen beni özetlemişsin resmen bende iğrenç bir işte çalışıyorum ALlahım her gün lanet ederek geçiyor burda zaten nişanlım diyor sen bu bankada çalışmaya başladığından beri çok sinirli oldun diyor :teselli: 3 senedir çalışıyorum ve kronik miğde hastasıyım :1no2: Bende evlenince (yaklaşık 2 ay sonra) bu işten ayrılıcam ve başka bir şehire taşınıyorum.. umarım dediğin gibi bendede sinir stres kalmaz..

Neden Evlendikten İki Ay Sonra AyrıLıorsun ve neReye Gidiosun ki

amann valla şimdi kendime üzülüyorum benimde midem ağrıyo tatlım o kadar hastalık sahibi oldum iş yeri yüzünden ama değmiyo ohh sende benim gibi olucan yani evlenip gidince herşey en baştan başlıyo bak sende benim gibi pamuk gibi olucan inş.

Mügecim düğünüm 2 ay sonra... yani 2 ay sonra istifa edicem evlilik nedeni ile bu işten ayrılıcam..

Back