- Konu Sahibi iLaydamMuge
-
sakinleşmek için 10 a kadar say yok otur ortamı terket falan
bunlar o sinir anında aklıma glmiyo ki benim
başka bi boyuta geçiyorum resmen
offf... çok yoruyo beni
en çok da eşimi..
Bende eskiden öyleydim
Bazen son söylenecek sözü hep ilk önce söyler , özürde dilemezdim
Ama büyüdüm ,şimdide kilit vurdum dilime sinirlendiğim zaman susuyorum
Yada sakince birşeyleri anlatmaya çalışıyorum ..
Benim bunu anlamama yardımcı olanda çevremdi
Onlar gibi oldum , sessiz sakin :))
karşı tarafa sabır dileyin bol bol :lepi:
yapacak başka bir şey kalmadı sanırım :icecream:
karşı tarafa sabır dileyin bol bol :lepi:
yapacak başka bir şey kalmadı sanırım :icecream:
valla ben bile bazen bu halime tahammül edemezken sevdiğim insanların bana
tahammül etmesine şaşıyorum
onlara yılın çilekeşleri ödülünü vercem yıl sonundakaydirigubbakcemile3
nasıL Başardın Peki öyLe sadece Cevren mi Yardmcı oLdu.
Ailem , arkadaşlarım hepsi sessiz sakin insanlar
Herşeyi sakince anlatmaktan yanalar
Kalp kırmak filan onlara göre değil
Ben ise her zaman agresif , hep bağran çağran biriydim (hoş bazen yine böyle biri olabiliyorum)
Onlar ise hep beni alttan aldı , hatta tanımadığım insanlar bile
Bende zamanla değiştim , hep agresif ol ol nereye kadar olumunekankayizsmile
valla ben bile bazen bu halime tahammül edemezken sevdiğim insanların bana
tahammül etmesine şaşıyorum
onlara yılın çilekeşleri ödülünü vercem yıl sonundakaydirigubbakcemile3
çilekeş ödülünü alacaklardan biride benimsempatiksalakcinni
hiç katlanılacak bir durum değil. Allah çekenlere sabır versin, çektirenlere de kendilerini kontrol etme gücü versin:Saruboceq:
çilekeş ödülünü alacaklardan biride benimsempatiksalakcinni
hiç katlanılacak bir durum değil. Allah çekenlere sabır versin, çektirenlere de kendilerini kontrol etme gücü versin:Saruboceq:
bunun tek sebebi var bulunduğunuz ortam ve yanınızdaki insanlar ben bundan 3 yıl önce çok stresli ve yoğun bir iş yerinde çalışıyodum ve yönetimde olduğum için kimsenin sesi çıkmıyodu ama en ufacık bi yanlış beni delirtiyodu ve herkes nasibini alıyodu yanlış yapan biri yanıma bile gelmezdi köşe bucak kaçardı sinirden kendimi kontrol edemiyodum iş arkadaşlarım benim eşimle (o zamanlar nişanlımla) muhabbetimi görünce bana senin çift karakterin var demeye başladı herkes şaşırıyodu bu gerçekmi fabrikada terör estiren bağıran çağıran kişi sen olamazsın diye evlendim ve başka şehirde oturacağımız için o iş yerinden ayrıldım ve bende ne sinir kaldı ne stres bazen eşimde içimdeki canavarı çıkarıyo ama idare ediyoruz eskisi gibi bağırmalarım azarlamalarım yok şükür
bunun tek sebebi var bulunduğunuz ortam ve yanınızdaki insanlar ben bundan 3 yıl önce çok stresli ve yoğun bir iş yerinde çalışıyodum ve yönetimde olduğum için kimsenin sesi çıkmıyodu ama en ufacık bi yanlış beni delirtiyodu ve herkes nasibini alıyodu yanlış yapan biri yanıma bile gelmezdi köşe bucak kaçardı sinirden kendimi kontrol edemiyodum iş arkadaşlarım benim eşimle (o zamanlar nişanlımla) muhabbetimi görünce bana senin çift karakterin var demeye başladı herkes şaşırıyodu bu gerçekmi fabrikada terör estiren bağıran çağıran kişi sen olamazsın diye evlendim ve başka şehirde oturacağımız için o iş yerinden ayrıldım ve bende ne sinir kaldı ne stres bazen eşimde içimdeki canavarı çıkarıyo ama idare ediyoruz eskisi gibi bağırmalarım azarlamalarım yok şükür
Canım sen beni özetlemişsin resmen bende iğrenç bir işte çalışıyorum ALlahım her gün lanet ederek geçiyor burda zaten nişanlım diyor sen bu bankada çalışmaya başladığından beri çok sinirli oldun diyor :teselli: 3 senedir çalışıyorum ve kronik miğde hastasıyım :1no2: Bende evlenince (yaklaşık 2 ay sonra) bu işten ayrılıcam ve başka bir şehire taşınıyorum.. umarım dediğin gibi bendede sinir stres kalmaz..
Canım sen beni özetlemişsin resmen bende iğrenç bir işte çalışıyorum ALlahım her gün lanet ederek geçiyor burda zaten nişanlım diyor sen bu bankada çalışmaya başladığından beri çok sinirli oldun diyor :teselli: 3 senedir çalışıyorum ve kronik miğde hastasıyım :1no2: Bende evlenince (yaklaşık 2 ay sonra) bu işten ayrılıcam ve başka bir şehire taşınıyorum.. umarım dediğin gibi bendede sinir stres kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?