EngeL oLamıyorum..

iLaydamMuge

Hayatımın anLamı Prensesiimm....
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
779
20
318
Balıkesir
Bazen İnsanLara Karşı Çok Kırıcı oLabiLiyorum. Çoğu Zaman SinirLendiğimde SöyLenmicek SözLer BiLe SöyLeyebiLiyorum. Sonradan Pişman oLuorum SöyLediğim SözLer İçin Fakat Artık Çok geÇ oLuo. Birden ParLıyorurm Bunuda İstemiyorum Ne yapıcam Bu Huyumu Değiştirmek İçin Bilmiorum. Var mı Bunun Bi Çözümü (

en iyisi bulunduğunuz ortamı terk edin tartışmaya girmek yerine

kendi kendinize sakinleştikten sonra konuşun ne söylemek istiyosanız

en iyisi bulunduğunuz ortamı terk edin tartışmaya girmek yerine

kendi kendinize sakinleştikten sonra konuşun ne söylemek istiyosanız

Kolay Kolay SakinLeşemiorum ki. O Kadar Sabırsızım ki Ne SöyLerLerSe SöyLesinLer Anında Cevap Verme İsteği Doğuyor O an Sanki..

Öncelikle yaşını merak ettim. Öfke kontrolünü genelde 23-24 yaşına kadar insan pek elinde tutamıyor. Yaşın ergenlik yaşlarında ise çabuk parlaman, öfkeni çabuk belli etmen, sinirli davranışların olması bunlar yaşınında verdiği bi davanışlar olarak görüyorum. Zamanla olgunlaşıyor insan, yeri geliyor susmayı yeri geliyor konuşmayı daha iyi öğreniyor. Biraz tecrübe birazda zamanla ilgili..

24 Yaşımdayım. Daha öncede ParLardım Ama Artık Daha Çok Parlıyorum Tutamıyorum Kendimi. Susayım Diyorum Ama oLmuor.

Mügecim, bende 21 yaşındayım kendimi bildim bileli hep agresif bir yapım olmuştur, en ufak aksilikler bile beni çılgına çevirir hakim olamam kendime.. ama 5 dk sonrada sinirim geçer gider... kötü.. ama bende henüz çaresini bulamadım

Aynen Bensin o Zaman Sende Valla Ne biLeyim Ben Kendimi anLamıyorum Ki BaşkaLarı NasıL anLasın Bunun İçin PsikoLoğa Bile Gitmek İstedim Ama Caresi Varmıdır biLemem. Ki Buda Zaten Bizim Baş Etmemiz Gereken Birşey Ama EngeL oLunmuor ki

Mügecim, ya bende düşündüm bir ara gerçekten psikoloğa gitmeyi ama benim aile yapımdan kaynaklanıyor bu agresifliğim, huzursuz ve mutsuz sürekli kavga edilen şiddet içeren bir ailede büyüdüm ben.. Sanırım bu yüzden bütün sinirim.. İş hayatımda çok kötü hepsi üstüste geldi yani anlayacağın..

Senin de bu tarz sorunların varmı?..

asıl pehlivan öfkesini kontrol edebilenmiş

baktınız sinir katsayınız yükseliyor ayaktaysanız oturun, su için ya da ortamı terk edin

tek çare bu

Benim Annem Babam Ben Küçükken AyrıLdıLar Ve Annem İkinci Kez EvLendi. Ama Benim Öz Babam Annemi SürekLi Döverdi İçkisi Hiç Eksik oLmaz Ayık biLe oLmazdı Kumar İçki Vs Vs Hepsi Vardı Babamda.. KüçükTüm Ama Çoğunu HatırLıyorum. Annemi DövüşLerini faLan. Ama Şuan Annemin İkinci kez EvLendiği Eşi Öz babam Gibi. Öz Babam İse 1998 Gözümün Önünde Vefat Etti.

asıl pehlivan öfkesini kontrol edebilenmiş

baktınız sinir katsayınız yükseliyor ayaktaysanız oturun, su için ya da ortamı terk edin

tek çare bu

Çoğu Kez Ortamı Terketmek İstediğim Ama oLmuo O an Sinirden Bazen Düşünemiyorsun biLe. Ben SinirLiyken Kim geLse Tanımam Zaten. Garip Bi Huyum Var böyLe işTe.

arkadaşlar hadi sizin ailevi problemleriniz varda böylesiniz ya bana ne oluyor. Bi anda parlayan, sinirine hakim olamayan, sinirliyken ağzından çıkanı kulağı duymayan bir insanım. Bu huyumdan hiç ama hiç memnun değilim pişman oluyorum bu huyumu vazgeçicem diyorum ama bi bakmışım kii vazgeçemiyorum çok üzülüyorum ama elimdende birşey gelmiyor..

sakinleşmek için 10 a kadar say yok otur ortamı terket falan
bunlar o sinir anında aklıma glmiyo ki benim
başka bi boyuta geçiyorum resmen
offf... çok yoruyo beni
en çok da eşimi..

valla Ben İçimde öyLe Savaşlar veriyorum ki yine olmuor suscam Dediğimde ne susabiliyorum nede sakinleşebiliyorum. gerçekten hakim olamıyor insan ama bi dengede tutmayı öğrenebilsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…