- Konu Sahibi iLaydamMuge
-
en iyisi bulunduğunuz ortamı terk edin tartışmaya girmek yerine
kendi kendinize sakinleştikten sonra konuşun ne söylemek istiyosanız
Kolay Kolay SakinLeşemiorum ki. O Kadar Sabırsızım ki Ne SöyLerLerSe SöyLesinLer Anında Cevap Verme İsteği Doğuyor O an Sanki..
kalp kırmak çok kolay ama tamiri çok zor malesef
Öncelikle yaşını merak ettim. Öfke kontrolünü genelde 23-24 yaşına kadar insan pek elinde tutamıyor. Yaşın ergenlik yaşlarında ise çabuk parlaman, öfkeni çabuk belli etmen, sinirli davranışların olması bunlar yaşınında verdiği bi davanışlar olarak görüyorum. Zamanla olgunlaşıyor insan, yeri geliyor susmayı yeri geliyor konuşmayı daha iyi öğreniyor. Biraz tecrübe birazda zamanla ilgili..
Mügecim, bende 21 yaşındayım kendimi bildim bileli hep agresif bir yapım olmuştur, en ufak aksilikler bile beni çılgına çevirir hakim olamam kendime.. ama 5 dk sonrada sinirim geçer gider... kötü.. ama bende henüz çaresini bulamadım
Mügecim, ya bende düşündüm bir ara gerçekten psikoloğa gitmeyi ama benim aile yapımdan kaynaklanıyor bu agresifliğim, huzursuz ve mutsuz sürekli kavga edilen şiddet içeren bir ailede büyüdüm ben.. Sanırım bu yüzden bütün sinirim.. İş hayatımda çok kötü hepsi üstüste geldi yani anlayacağın..
Senin de bu tarz sorunların varmı?..
asıl pehlivan öfkesini kontrol edebilenmiş
baktınız sinir katsayınız yükseliyor ayaktaysanız oturun, su için ya da ortamı terk edin
tek çare bu
bunun çözümünü bulan varsa bana da söylesin lütfen
bazen hakim olamıyorum kendime
Çoğu Kez Ortamı Terketmek İstediğim Ama oLmuo O an Sinirden Bazen Düşünemiyorsun biLe. Ben SinirLiyken Kim geLse Tanımam Zaten. Garip Bi Huyum Var böyLe işTe.
arkadaşlar hadi sizin ailevi problemleriniz varda böylesiniz ya bana ne oluyor. Bi anda parlayan, sinirine hakim olamayan, sinirliyken ağzından çıkanı kulağı duymayan bir insanım. Bu huyumdan hiç ama hiç memnun değilim pişman oluyorum bu huyumu vazgeçicem diyorum ama bi bakmışım kii vazgeçemiyorum çok üzülüyorum ama elimdende birşey gelmiyor..
o huy çoğu kişide var
susmayı öğrenmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?