- 21 Kasım 2020
- 130
- 46
- 18
- Konu Sahibi Gurbet4231
-
Yaaa ben böyle sıkıntılı bi durum olduğunu bilmiyordum önemsiz bişey olarak görüyordum nette biraz araştırınca öğrendimMalesef ki engel olduğuda oluyor. Yani bende oldu. Ve tam 13 ayda geçti
Malesef canım ciddi bi durumYaaa ben böyle sıkıntılı bi durum olduğunu bilmiyordum önemsiz bişey olarak görüyordum nette biraz araştırınca öğrendim
Ne yapsam hemen geçerMalesef canım ciddi bi durum
Kelin ilacı olsa başına sürer desemNe yapsam hemen geçer
Kelin ilacı olsa başına sürer desem
Soğan kürünü önermem canım bende yaptım hormonlarım bozuldu. İlaç kullanırken bitkisel kür zaten yapma aynı anda.Doktorun verdiği ilaçları kullanıyım bence birde soğan suyu kürünü yapıyım bari belki faydası olur
Maalesef ki enfeksiyon çok ama çok kötü bir şey bende var di ve ben iki ay boyunca yataklık oldum ölecem sandım hem idrar yolu enfeksiyonu gemde kanda enfeksiyon vardı inanirmısın ben felç olduğumu düşündüm o kadar ki ağır gerdim size davsiyem iyi bir doktora görünün ve ilaçlarinizi düzenli kulaninMalesef ki engel olduğuda oluyor. Yani bende oldu. Ve tam 13 ayda geçti
Konuyu ben açmadımMaalesef ki enfeksiyon çok ama çok kötü bir şey bende var di ve ben iki ay boyunca yataklık oldum ölecem sandım hem idrar yolu enfeksiyonu gemde kanda enfeksiyon vardı inanirmısın ben felç olduğumu düşündüm o kadar ki ağır gerdim size davsiyem iyi bir doktora görünün ve ilaçlarinizi düzenli kulanin
pardonKonuyu ben açmadım
Evet malesefsık idrara çıkma ve kasık ağrısıda enfeksiyon belirtisi mi kızlar? Yanma hissi yok ama sürekli tuvaletim var gibi
Evet doktora gittim ilaç verdi benimde ağrım oluyordu demekki ondan oluyormuş iyiki gitmişimMaalesef ki enfeksiyon çok ama çok kötü bir şey bende var di ve ben iki ay boyunca yataklık oldum ölecem sandım hem idrar yolu enfeksiyonu gemde kanda enfeksiyon vardı inanirmısın ben felç olduğumu düşündüm o kadar ki ağır gerdim size davsiyem iyi bir doktora görünün ve ilaçlarinizi düzenli kulanin
Tamam sağol söylediğin içinSoğan kürünü önermem canım bende yaptım hormonlarım bozuldu. İlaç kullanırken bitkisel kür zaten yapma aynı anda.
Evet benimde öyle yanm yoktusık idrara çıkma ve kasık ağrısıda enfeksiyon belirtisi mi kızlar? Yanma hissi yok ama sürekli tuvaletim var gibi
Evet malesef
Evet benimde öyle yanm yoktu
Bu arada bana doktorun dediği keşke reglin 4. Günü gelseydin dedi ben biter bitmez gitmiştimregl gelsin sonra bi doktora gidiyim ozaman ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?