Gebeliğe Hazırlık Enfeksiyon ve iltihap gebeliğe engel mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gurbet4231

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
130
46
18
Zararı varmıdır doktora gittim enfeksiyon ve iltihap varmış zimaks trivag ve folidoce verdi hemen geçer mi iltihap ve enfeksyon

Malesef ki engel olduğuda oluyor. Yani bende oldu. Ve tam 13 ayda geçti

Doktorun verdiği ilaçları kullanıyım bence birde soğan suyu kürünü yapıyım bari belki faydası olur
Soğan kürünü önermem canım bende yaptım hormonlarım bozuldu. İlaç kullanırken bitkisel kür zaten yapma aynı anda.

Malesef ki engel olduğuda oluyor. Yani bende oldu. Ve tam 13 ayda geçti
Maalesef ki enfeksiyon çok ama çok kötü bir şey bende var di ve ben iki ay boyunca yataklık oldum ölecem sandım hem idrar yolu enfeksiyonu gemde kanda enfeksiyon vardı inanirmısın ben felç olduğumu düşündüm o kadar ki ağır gerdim size davsiyem iyi bir doktora görünün ve ilaçlarinizi düzenli kulanin

Konuyu ben açmadım

sık idrara çıkma ve kasık ağrısıda enfeksiyon belirtisi mi kızlar? Yanma hissi yok ama sürekli tuvaletim var gibi

Bende de geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu var . Sürekli tekrarlıyo maydonoz suyu diyolar ama hala denemedim.

Evet doktora gittim ilaç verdi benimde ağrım oluyordu demekki ondan oluyormuş iyiki gitmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…