• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Enfeksiyon ve iltihap gebeliğe engel mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet doktora gittim ilaç verdi benimde ağrım oluyordu demekki ondan oluyormuş iyiki gitmişim
Bende ağrı ateş belden aşağı hissetmeme ve kasık bel ağrısı vs ben çok zor geçirdim zaten bunu doktorumda dedi enfeksiyon kanda yüz % dedi iki ay sürdü sonra ilaç kullandım geçti sizede geçmiş olsun

Bende ağrı ateş belden aşağı hissetmeme ve kasık bel ağrısı vs ben çok zor geçirdim zaten bunu doktorumda dedi enfeksiyon kanda yüz % dedi iki ay sürdü sonra ilaç kullandım geçti sizede geçmiş olsun
Sağolun sizede geçmiş olsun

Suyla gerçekten hiç aram yok😡 cildimde kuruyor bu yüzden. 24 saat su içmesem aramam o derece🤷🏼‍♀️ Su içme alışkanlığı edinmem lazım doğru söylüyorsunuz. Teşekkür ederim
Aynen bende öyleydim inan hemen enfeksiyon olurdu hamile kalınca olmiyim diye zorladım her gün 3lt içtim hiç olmadım. Şişe koydum hep alıştırdım kendimi kilo da verdiriyor da alışmak lazım

Aynen bende öyleydim inan hemen enfeksiyon olurdu hamile kalınca olmiyim diye zorladım her gün 3lt içtim hiç olmadım. Şişe koydum hep alıştırdım kendimi kilo da verdiriyor da alışmak lazım

kilom yok çok fazla ama sağlığım için içicem alışıcam😎

Back
X