- 18 Aralık 2019
- 416
- 206
- 53
- 35
- Konu Sahibi Gurbet4231
-
Bende ağrı ateş belden aşağı hissetmeme ve kasık bel ağrısı vs ben çok zor geçirdim zaten bunu doktorumda dedi enfeksiyon kanda yüz % dedi iki ay sürdü sonra ilaç kullandım geçti sizede geçmiş olsunEvet doktora gittim ilaç verdi benimde ağrım oluyordu demekki ondan oluyormuş iyiki gitmişim
Bu arada bana doktorun dediği keşke reglin 4. Günü gelseydin dedi ben biter bitmez gitmiştim
İhmal etmeyin kızlar. Enfeksiyon sanki önemsiz gibi geliyor ama ciddi bişey. Ben çok çektim gerçekten. Hala da çekiyorumregl gelsin sonra bi doktora gidiyim ozaman ben
Sağolun sizede geçmiş olsunBende ağrı ateş belden aşağı hissetmeme ve kasık bel ağrısı vs ben çok zor geçirdim zaten bunu doktorumda dedi enfeksiyon kanda yüz % dedi iki ay sürdü sonra ilaç kullandım geçti sizede geçmiş olsun
Yapılıyormuş demekki çünkü doktor öyle dediregliyken yapılıyor mu smear testi
İhmal etmeyin kızlar. Enfeksiyon sanki önemsiz gibi geliyor ama ciddi bişey. Ben çok çektim gerçekten. Hala da çekiyorum
Yok canım geçti hamile kaldım. Sonra idrar yollarında oldu. İlk baştaki vajinal enfeksiyon duenfeksiyon devam ederken mi hamile kalabildin canım
Bilmiyodum bunu. Tamamdır teşekkür ederim bilgi içinYapılıyormuş demekki çünkü doktor öyle dedi
Yok canım geçti hamile kaldım. Sonra idrar yollarında oldu. İlk baştaki vajinal enfeksiyon du
İnşallah tatlım teşekkür ederimahh ahh bakalım bende ne çıkacakSağlıkla büyüsün miniğin
Sistit gibi duruyor. Bende çok olurdu eskiden bol bol su içmelisinsık idrara çıkma ve kasık ağrısıda enfeksiyon belirtisi mi kızlar? Yanma hissi yok ama sürekli tuvaletim var gibi
Suyla gerçekten hiç aram yokSistit gibi duruyor. Bende çok olurdu eskiden bol bol su içmelisin
Aynen bende öyleydim inan hemen enfeksiyon olurdu hamile kalınca olmiyim diye zorladım her gün 3lt içtim hiç olmadım. Şişe koydum hep alıştırdım kendimi kilo da verdiriyor da alışmak lazımSuyla gerçekten hiç aram yokcildimde kuruyor bu yüzden. 24 saat su içmesem aramam o derece Su içme alışkanlığı edinmem lazım doğru söylüyorsunuz. Teşekkür ederim
Papatya çayı iltahaba iyi gelir cok faydası var onu hergün yap iç bence ama kuru papatya olsun sallama cay değilDoktorun verdiği ilaçları kullanıyım bence birde soğan suyu kürünü yapıyım bari belki faydası olur
Aynen bende öyleydim inan hemen enfeksiyon olurdu hamile kalınca olmiyim diye zorladım her gün 3lt içtim hiç olmadım. Şişe koydum hep alıştırdım kendimi kilo da verdiriyor da alışmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?