- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- Konu Sahibi LivreAmour
Arkadaşlar 30 ekim de sürekli idrara çıkma şikayetlerim başladı, idrarda yanma-kanlı idrar... vs, 5 kasıma kadar evde bitkisel kürlerle geçirmeye çalıştım ama inanılmaz bir de yan ağrısı yapınca ürolojiden randevu alıp özel bir hastaneye gittim (pandemi hastanesi değil). O kadar ağladım vs. ki doktor hem tüm batın ultrasonu, bilgisayarlı tomografi, kan ve idrar tahlili istedi. Neyse bunları yaptırdım, çift maske ile hastanedeydim, üstelik tomografi için idrara sıkışmak gerekiyormuş, hastane içinde beklemek yerine dışında bekledik eşimle 3 şişe su içtim, suyu içerken hem çok soğuktu, hemde içeride stresten terlemiştim, yaklaşık 1.5 saat dışarıda tuvaletimin gelmesini bekledik, neyse o arada girdik işlemler yapıldı, öğlen arası oldu, evimize geldik tüm üstümüzü değiştirdik maskeleri attık, öğleden sonra sonuçları sormaya gittik 10 dakika konuştuk çıktık. Yine çift maske. Yoğun enfeksiyon varmış, 3 ayrı ilaç verdi biri antibiyotik diğerleri de ağrı kesici vs... Neyse geldik evimize tekrar değiştik üstümüzü falan. Çünkü ben 8 aydır inanılmaz dikkatliyim. Ailemle bile risk var diye görüşmüyoruz, sürekli facetime. Sonrasında ertesi gün hemen, geniz akıntım başladı hafif öksürükle ama kuru bir öksürük değil. Ben alerjik rinit hastasıyım biraz soğuk alınca olur bunlar, ona yordjm ilaçlara başladım, sonrasında sıkıntıdan mı bilemiyorum nefesim darlanıyor gibi oldu, hala darlanıyor, baktım kullandığım 3 ilacında nefes darlığı yan etkisi var. 5 gün oldu hastaneye gideli. Dün akşamda dişim korkunç ağrımaya başladı, ne yaptıysam geçiremiyorum, ağlaya ağlaya yazıyorum bunları. Şişmedi ama apse yapmış sanırım dokunamıyorum. Enfeksiyon sardı vücudumu resmen, antibiyotiği sabah içmedim corona mı oldum diye, onda içilmesin deniyor ya. Tat ve koku kaybı yok, ateşim hiç olmadı, bu 5 günde en fazla 37.2 yi gördüm. Aklımı yitiricem düşünmekten, acaba covid 19 bana da bulaşmışmıdır ? Test yaptırsam mı ? Yoksa tat koku kaybı belirgin bir semptom o olursa mı yaptırsam, ağlaya ağlaya fenalık geçireceğim. Bir akıl verin ne olur