• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enfeksiyon sebebiyle erken doğum yapanlar

Hatticeee32

..
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
1.865
891
73
36
22.haftada ikizlerimi yüksek idrar yolu enfeksiyonu sebebiye kaybettim. 6. Ay beklemedeyim 4 ayım kaldı. Geçen yıl bir düşük yaptım ocakta tıp fakültesi ne gidip araştırma yaptıracağım. Doktoru ikna edersem bekleme süresini kisaltacagim. Tedaviyle hamile kalabiliyorum. Benim gibi olanlar var mı?? Çok üzücü bir durum hala kendime gelemedim

Çok üzüldüm canım rAbbim sabır versin, merak ettigim birseyvar nasıl idrar yolu enfeksiyonu oldun başta bende şuan hamileyim ve idrarimda afedersinyanma var yaptıktan sonra ilk defa oluyorum bide yeni hamileyim öğrenmeden.önce oldu bu yanma bi kac gundur yani

Çok üzüldüm canım rAbbim sabır versin, merak ettigim birseyvar nasıl idrar yolu enfeksiyonu oldun başta bende şuan hamileyim ve idrarimda afedersinyanma var yaptıktan sonra ilk defa oluyorum bide yeni hamileyim öğrenmeden.önce oldu bu yanma bi kac gundur yani
Bilmiyorum canım ama idrar tahlilinde görünmedi. Kan tahlilinde crp diye bir değer var ordan ordan anlaşıldı ama çok geç kalinmisti rahmim açılmışti doğum başladı 6 gün erteleyebildik ama durduramadk. Sana tavsiyem sadece idrar tahliliyle kalma kan tahlili yaptır.

Bilmiyorum canım ama idrar tahlilinde görünmedi. Kan tahlilinde crp diye bir değer var ordan ordan anlaşıldı ama çok geç kalinmisti rahmim açılmışti doğum başladı 6 gün erteleyebildik ama durduramadk. Sana tavsiyem sadece idrar tahliliyle kalma kan tahlili yaptır.

Pazartesi doktora gidicem inşallah, idrar yaptirmak istiyordum kanda yaptırırım ama benimki daha çok küçük tahmini 6haftalıktır.

Back