• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enfeksiyon mu

aktuyybss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2024
66
13
3
24
Hanımlar merhaba adetim biteli 10 gün oluyor fakat bittiğinden beri sol kasığımda batmalar ara ara kasıklarıma firen kasılmalar oluyor bir haftadır da idrarım ara ara kokuyor böyle maya gibi bebek istiyor enfeksiyon olabilir mi

Bi test yaptırsanız,idrar testinde görünür
Yani bu anlattıklarınız hamilelik belirtiside olabilir,idrar yolu enf olabılır . Bılemeyızkı.. gecmıs olsun

Hanımlar merhaba adetim biteli 10 gün oluyor fakat bittiğinden beri sol kasığımda batmalar ara ara kasıklarıma firen kasılmalar oluyor bir haftadır da idrarım ara ara kokuyor böyle maya gibi bebek istiyor enfeksiyon olabilir mi
Enfeksiyonda koku oluyor ve ciddiye alın. Bebek düşünüyorsanız hele ki düşüğe sebep oluyor. Bir kadın doğuma gidin kontrole mutlaka a

Enfeksiyonda koku oluyor ve ciddiye alın. Bebek düşünüyorsanız hele ki düşüğe sebep oluyor. Bir kadın doğuma gidin kontrole mutlaka a
Teşekkürler Salı günü doktora gideceğim ben acaba hamile olabilir miyim ümitlenmiştim büyük ihtimalle enfeksiyon

Back