Ben de enfeksiyon için fitil kullandım benim de adetim 5 marttı ve geçilmem olduLütfen fikir verin kızlar
Bende yapmamıştı canım.hem fit hem antibiyotik kullandım.ama bugün çok konu gördüm bu durumda gecikme olur mu diye sordular.bence 2 gün daha bekle olmazsa test yaptır.Gecikmemi yapıyor acaba . Adet öncesi tüm belirtilerim var ve aşırı şişim
Bende aynı test yatım negatif gibiGecikmemi yapıyor acaba . Adet öncesi tüm belirtilerim var ve aşırı şişim
Tam aynı durum bende adetimiz de aynı fitil ne idi acaba adıMerhaba Hanımlar,
Martın 5'inde regl oldum . 15 marttan önce Gynoflor kullandım enfeksiyon için 3 gün vajinal fitil . 15 inde eşimle birlikteliğimiz oldu . Hala adet olmadım gögüslerim şişlik var. yorgunluk kasıklarımda batma ve ağrı oluyor . Gebelik testi yaptım negatif çıktı . 4 gün geciktim hamile değilimdir heralde olsa çıkardı değil mi ? İlaçtan dolayı gecikme olmuş olabilir mi ?
Ben kan testi yaptım negatif sağlık ocağında ebeye sordum antibiyotik haplar geçimle yapar fitil yapmaz dedi ben fitil ile beraber hap da kullandım ama inş sen hamilesindirAdı gyno ile başliyodu devamini hatırlayamıyorum 3 günlük bi ilac . Kadin dogum Doktoruna sordum . İlaç gecikme yapmaz sadece akıntı yapar onla alakali degildir dedi bilemiyorum 5. Gunumdeyin insallah hamileyimdir
Amin İnşallah ya . bende bekliyorum kan testi yaptıramıyorum şuan oldugum yerde idrar kiti içinde bekliyorum 3-4 gün sonrayı bakalım inşallah öyledir ikimizede nasip eder hayırlı zamanda AllahBen kan testi yaptım negatif sağlık ocağında ebeye sordum antibiyotik haplar geçimle yapar fitil yapmaz dedi ben fitil ile beraber hap da kullandım ama inş sen hamilesindir
Peki adet oldunuz mu ? Yada adet olmak için ilaç verdiler miBen kan testi yaptım negatif sağlık ocağında ebeye sordum antibiyotik haplar geçimle yapar fitil yapmaz dedi ben fitil ile beraber hap da kullandım ama inş sen hamilesindir
Hayır kan testi 2 30 bekliyorum ilaç almayacağımPeki adet oldunuz mu ? Yada adet olmak için ilaç verdiler mi
Merhaba şüpheli ilişkinizin üzerinden kaç gün geçtiHayır kan testi 2 30 bekliyorum ilaç almayacağım
15 en fazla 20 günMerhaba şüpheli ilişkinizin üzerinden kaç gün geçti
Benim de bugün 13 gün geçti , idrar testi hala negatif15 en fazla 20 gün
Hayırlı olsun hakkımızda ben kan testinden sonra umudu kesitim artık hava değişimi vb bir nedene bağladımBenim de bugün 13 gün geçti , idrar testi hala negatif
Siz de mi enfeksiyon icin fitil falan kullandınız ?Benim de bugün 13 gün geçti , idrar testi hala negatif
Hayır ama enfeksiyon dan şüphelenmiştim idrarda yanma olduSiz de mi enfeksiyon icin fitil falan kullandınız ?
Merhaba acaba regl oldunuz mu ben hala olmadım test de negatifHayırlı olsun hakkımızda ben kan testinden sonra umudu kesitim artık hava değişimi vb bir nedene bağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?