ENFEKSİYON İLACI REGL GECİKTİRİR Mİ ?

Aysemnk

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
237
49
298
İstanbul
Merhaba Hanımlar,

Martın 5'inde regl oldum . 15 marttan önce Gynoflor kullandım enfeksiyon için 3 gün vajinal fitil . 15 inde eşimle birlikteliğimiz oldu . Hala adet olmadım gögüslerim şişlik var. yorgunluk kasıklarımda batma ve ağrı oluyor . Gebelik testi yaptım negatif çıktı . 4 gün geciktim hamile değilimdir heralde olsa çıkardı değil mi ? İlaçtan dolayı gecikme olmuş olabilir mi ?

Tam aynı durum bende adetimiz de aynı fitil ne idi acaba adı

Adı gyno ile başliyodu devamini hatırlayamıyorum 3 günlük bi ilac . Kadin dogum Doktoruna sordum . İlaç gecikme yapmaz sadece akıntı yapar onla alakali degildir dedi bilemiyorum 5. Gunumdeyin insallah hamileyimdir

Adı gyno ile başliyodu devamini hatırlayamıyorum 3 günlük bi ilac . Kadin dogum Doktoruna sordum . İlaç gecikme yapmaz sadece akıntı yapar onla alakali degildir dedi bilemiyorum 5. Gunumdeyin insallah hamileyimdir
Ben kan testi yaptım negatif sağlık ocağında ebeye sordum antibiyotik haplar geçimle yapar fitil yapmaz dedi ben fitil ile beraber hap da kullandım ama inş sen hamilesindir

Ben kan testi yaptım negatif sağlık ocağında ebeye sordum antibiyotik haplar geçimle yapar fitil yapmaz dedi ben fitil ile beraber hap da kullandım ama inş sen hamilesindir
Amin İnşallah ya . bende bekliyorum kan testi yaptıramıyorum şuan oldugum yerde idrar kiti içinde bekliyorum 3-4 gün sonrayı bakalım inşallah öyledir ikimizede nasip eder hayırlı zamanda Allah

Benim ilişkinin üstünden 27 gün geçti bugün test yaptım sabah negatif yine yoktur heralde kısmet .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…