Aysemnk Guru Kayıtlı Üye 15 Aralık 2011 237 49 298 İstanbul 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysemnk #21 Merhaba hayır olmadım 2 gün önce yaptım negatif bekliyorum hala
Rhea Silvia Kedisever Kayıtlı Üye 22 Nisan 2021 1.771 2.590 53 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysemnk #22 melisema .!.: Adı gyno ile başliyodu devamini hatırlayamıyorum 3 günlük bi ilac . Kadin dogum Doktoruna sordum . İlaç gecikme yapmaz sadece akıntı yapar onla alakali degildir dedi bilemiyorum 5. Gunumdeyin insallah hamileyimdir Genişletmek için tıkla... Merhabalar ben de bu fitilden kullandım adet bitiminde ama adetimi iki gün uzattı kanlı akıntılar geldi. Sizde de öyle olmuş muydu?
melisema .!.: Adı gyno ile başliyodu devamini hatırlayamıyorum 3 günlük bi ilac . Kadin dogum Doktoruna sordum . İlaç gecikme yapmaz sadece akıntı yapar onla alakali degildir dedi bilemiyorum 5. Gunumdeyin insallah hamileyimdir Genişletmek için tıkla... Merhabalar ben de bu fitilden kullandım adet bitiminde ama adetimi iki gün uzattı kanlı akıntılar geldi. Sizde de öyle olmuş muydu?
Aysemnk Guru Kayıtlı Üye 15 Aralık 2011 237 49 298 İstanbul 23 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysemnk #23 Benim adetimi gecikti sebep bu ilaç mı bilemiyorum
Orangeee Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Nisan 2021 409 311 23 27 10 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysemnk #24 melisema .!.: Gecikmemi yapıyor acaba . Adet öncesi tüm belirtilerim var ve aşırı şişim Genişletmek için tıkla... Cnim bende gnoflor yeni baslicam ilaca bebis de istiyoruz 12 gun iliski olmayacakmi doktorada sormadim
melisema .!.: Gecikmemi yapıyor acaba . Adet öncesi tüm belirtilerim var ve aşırı şişim Genişletmek için tıkla... Cnim bende gnoflor yeni baslicam ilaca bebis de istiyoruz 12 gun iliski olmayacakmi doktorada sormadim