Enfeksiyon gebeliğe engel mi?

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.877
158
Kızlar merhaba gece gece moralim alt üst durumda.. google beni benden aldı.
Bende yaşayan insanlara sormak istedim..

Bundan bir kaç ay önce sistit olmuştum (sık sık idrara çıkma, idrarda yanma, batma vb) tahlil sonucu sistit çıktı..
Neyse sonra ben geçti sandım.

Çocuk istediğim için korunmasız ilişkiye devam ettim .. geçen ay böbreğimde ağrı hissettim. Doktora randv. almıştım sonra erken regl olunca randv. iptal ettim.. sonra da ramazan girdi kaldı.

Şimdi ilişki ve sonrasında yanma hissediyorum.. tahriş oldum ve kaşıntım var.. Bir de üzerine bugün yeşil akıntı geldi.
Hemen salı gününe randv. aldım doktora.. Çünkü regl günüm 11 haziran. Eğer hamileysem belki salı günü belli olur kanda ona göre ilaç kullanırım diye.

Ama internette araştırma yaptım enfeksiyon bebeğe engelmiş.. öyle yazıyor. Moral bozukluğundan yatamadım valla..

Enfeksiyon geçiripte hamile kalan var mı hiç?

Güncelleme:
Belki aynı durumda olan birine de faydam dokunur diye yazıyorum.
Bugün doktora gittim.. belirtilerimi ve korunmadığımı söyledim. Idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı.
Doktor gebelik ihtimaline karşı ilaçlar yazdı. Fitil verdi.
Gebeliğede engel değil dedi içim rahatladı biraz.
Ama ben bu konuyu açtığım gün enfeksiyondan dolayı ilişki olayını kapatmıştım o yüzden hamilelik ihtimalini azalttım.
Reglme 6 gün var henüz. eğer gebelik olursa yazarım.

Son düzenleme:
Ben yaşadığımı anlatim sana ocakta kimyasal gebelik yaşadım ve hemen ertesi ay hamile kalmak istedim ve çok sık ilişki oldu ve enfeksiyon kaptım idrarda yanma çok fena böbreklerime kadar ağrı çektim ve doktora gittim ve ilaç verdi fakat kullanmadım belki hamileyimdir diye ama o ay adet oldum ve o doktorun verdiği ilaçları kullandım ve soğan kürü de içtim çok iyi enfeksiyona diye ve çok şükür atlattım baya iyi oldum hatta o ay hamile kaldım mart ayında herşey yolunda Rabbim inşallah sizede nasip eder.
Bence ilaçlarını kullanın ve ilişkiye ara verin yumurtlama gününüzü değerlendirin.

Inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.. adınıza çok sevindim

Bugun yeşil akıntıdan sonra kontrole kadar daha ilişki yaşamayacağım.. Bu ay ki bebek hayalimde çöp oldu.
Bu ayki yumurtlama donemini degerlendirmistim ama enfeksiyondan dolayı tutmayacak buyuk ihtimal o zaman
Salı günü ilaçları kullanmaya başlayım o zaman sizin gibi soğan kürüne de başlarım. Onu da midem hiç almıyor ama işe yarayacaksa mecbur kullanırım artık..

Çok teşekkür ederim :) Rabbim sizede nasip etsin inşallah.

Aynı anlattıkların benim yaşadıklarım bende yumurtalama gününü değerlendirim ve sonra başladı enfeksiyon bence sen bebek düşünme önce enfeksiyondan kurtul ve kesinlikle soğan kürünü sana tavsiye ediyorum mucize gibi bişey enfeksiyonu tamamen iyileştiriyo ilaçlar gibi durdurp tekrar yaşatmıyo ben 6 gün içtim şehir dışına çıktım diye devam edemedim sen 15 gün iç bence günde iki defa yap ılık bi şekilde inan ben hayatta içmezdim hatta kaç defa denedim vazgeçtim ama o ay burnumu tıkadım içtim zaten alışıyosun bi süre sonra aklında olsun hep çok faydalı diye gebe kalmaya

Ah o enfeksiyon başımın belası ne serumlar yedim gene tekrarladı doktorum spermin geçişini zorlaştırıyor dedi direk engel değildir belki ama zorlaştırıyor mus. Bende sogan kürü nu denemek istiyorum ama korkuyorum da bilemedim yani

Bennnn suan 7 haftalik saglikli bir gebeligim var ve bir ksitim var buna ramen hamile kaldim bobreklerimde de enfeksiyon vardi asiri zayif olmam da cabasi yani allah ol der olur streste gebelige engel bir etken her duyduguna her okuduguna inanma derim sabret bekle

Çok teşkkür ederim çok haklısın enfeksiyonumun temizlenmesi lazım önce
Soğan kürüne ne zaman başlamalıyım?×

Aynen öyle bende çok çektim ve çekiyorumda.. soğan kürüne başlayacağım mecbur. Sende dene belki tamamen kurtuluruz. Hamilelik içinde çok artısı varmış

Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız..
O kadar uğraşıp olmama ihtimalini okuyunca dün baya yıkıldım..
Yumurtalık dönemini atlattım ama daha ilişki de yaşamayacağım.. yani ihtimalim azaldı. Allah büyük inşallah hamileyimdir.

Kalirsin benn3 sene snra hamile kaldim mucize bnm icin

Aynen öyle bende çok çektim ve çekiyorumda.. soğan kürüne başlayacağım mecbur. Sende dene belki tamamen kurtuluruz. Hamilelik içinde çok artısı varmış
Salı günü rahim filmi çekilcem bakalım bu ay ovülasyon testi falan da sipariş vercem. Gerçi enfeksiyon tekrarladıyaa film de çekilmiyor enfeksiyon varken. O zaman denerim artık serumlar dan damarlarımin hali kalmadı sogan geçirir belki

off çok kötü ya.. çok geçmis olsun sana da..
inşallah enfeksiyon yoktur filmi çektirebilirsin.
Bende soğandan umutluyum.. ilaçlar geciriyor ama tekrar olma ihtimali var. Herkes soğanı çok övüyor.. bu kadar insan yanılmaz herhalde

Adetin bittikten hemen sonra başla 15 boyunca tek iç fazla olmasın aç karınla içmen lazım

Tamam ayın 11 de regl günüm 5 gün sürüyor 16 sı son gunum.. 17sinde başlarım.
Peki soğan kürü yaparken çocuk çalışmaları yapılsa zararı olur mu?
Ben şey duymuştum.. bebek yapma aşamasında ödem atıcı şeylerden uzak durun diye.. O yüzden kafama takıldı

Zaten soğan kürünü 15 gün içiceksin bitince korunmayı bırakın ve bebek için başlayın bence diğer türlü ben ibrahim saraçoğlunun videolarını izledim soğan kürünü içtiğiniz ay bebek düşünebilirsiniz diyo burda kaç arkadaşta soğan kürünü içtiği ay gebeliği gayet sağlıklı ilerlemiş yani hiç bir şeye zararı yok emin ol mucize gibi bişey

umarım saracoglunun kürü sanırım ben eşime saracoglunun keci boynuzu kürü nu uyguladım gerçi ameliyat falan da oldu ama onun da işe yaradığını düşünüyorum inşallah sogan da bende yarar

Merhaba, Ben enfeksiyon gecirip ayni sene icinde hamile kaldim. Enfeksiyonunda bende daha oncelerinde de var oldugunu dusunuyorum, gebelige de bunun engel oldugunu dusunuyorum, Tuvalette islak mendil kullanma aliskanligimi biraktim, sadece kuru tuvalet kagidina dondum, daha sık camasir degistirdim - ki hep nemsiz olsun, Nem en buyuk belalardan biri.
Antibiyotilkeri tam saati saatine aldim, Polikistik overim olmasina ragmen, gecikmeli de olsa hamile kaldim. Tedaviyi asla yarim birakma, olmamasi icin sebep degil, sadece enfeksiyonun ustesinden gel. Enfeksiyonla beraber baska rahatsizliklarin varsa onemse, tiroidine baktir, hormonlarin normal duzeydemi bunu ogren, yoksa baska sebepyok, moralini bozma.
Internete bakarsan adama kalp krizi gecirttirir. Ben hamileligin en basinda da enfeksiyon gecirdim, dusuk tehlikesi olurmus meger, doktor baana hic hissettirmedi, tedavimi tamamladim, hicbir sorun olmadi. Buyuzden googleda herseyi oku, ama ustune alinma canim. Sen inanirsan, istegin gercek olur. Ben artik en sonunda olmuyor olmuyor diye uzulecegime, suya birakir gibi biraktim endiseleri, oyle yaptim. Esime bile demeden, kendi kendimle cozdum endiselerimi.. Cunku hersey sende basliyor ve sende bitiyor.. bunu unutma! Insallah en yakin zamanda bu forumlara giremeyecek kadar yorgun olursun, bebeginle, o uykusuzluklara inan ki degiyor.. Sevgiler!

Çok çok teşekkür ederim.. nasıl içimi rahatlattın
Ister istemez kaç gundür çok kafama taktım.. inşallah bende senin gibi güzel bir haber alırm. Senin adına çok ama çok sevindim..
Bu hafta doktora gidicem bi yerlerde küçük bir umudum var hala. Eğer hamile değilsemde önce tedavimi olayım dediğin gibi.. yoksa bu enfeksiyon tedavisiz vücuttan gitmeyecek sürekli karşıma çıkacak

Internette yazanlara sakın inanma canım.ben dört senelik evliyim ve dört senedir sürekli idrar yollarım iltihaplı.gitmedigim doktor kalmadı.ilac içiyorum geçiyor bir iki hafta içinde tekrar oluyor yani.uroloji ve kadın doğumda doktorlara çok kez sordum hamile kalmaya engel mi diye asla engel değil alakası yok dediler.bebek istedigimizin ikinci ayında hamile kaldım allaha şükür ve hamile kaldigimda iltihapliydim zaten her zamanki gibi.

Gebeligi zorlastirir engel degil ama tedavi olsaniz daha iyi olur cunku gebelikte vucut daha hassas oluyor idrar yolu enfeksiyonlari cok sık tekrarliyor hamile iken ilac kullanmak zorunda kaliyorsunuz normal hamile bayanlar agri kesici bile kullanmamaya ozen gosterirken kutu kutu antibiyotik icmek cok uzucü oluyor oyuzden önce kurtulun gebeliginizi rahat gecirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…