Aynisini 4 hafta once yaşadım.benim kanama alanim ve kanamalarim vardi 2 ay devam etti.19.haftada su gelisi nedeniyle düşük yaptim.Enfeksiyon sebebi ile olabileceği söylendi fakat idrarda kanda enfksyn cikmiyodu.Smdi nasil bi yol izlicem napicam bilmiyorum.Psikolojim hic normal deglMerhaba hanımlar,
Maalesef vajinada enfeksiyon nedeniyle 20. haftamda saglikli bebeğimi doğurmak zorunda kaldım. Hic farkında olmadan enfeksiyon cogaldigi icin dogumum sancılarla kendiliğinden başladı ve enfeksiyonun benim icin çok zararlı oldugundan gebeliğe dogumla son verdik. Benim gibi spontan dogum yapanlar var mi ve tekrardan ne zaman hamile kaldiniz? Doktorum 6 ay bekle dedi fakat kendimi hazır hissediyorum ve sağlık acısından bir sakıncası yoksa 3-4 ay icinde tekrar denemeyi düsünüyorum.
Aynisini 4 hafta once yaşadım.benim kanama alanim ve kanamalarim vardi 2 ay devam etti.19.haftada su gelisi nedeniyle düşük yaptim.Enfeksiyon sebebi ile olabileceği söylendi fakat idrarda kanda enfksyn cikmiyodu.Smdi nasil bi yol izlicem napicam bilmiyorum.Psikolojim hic normal deg
Aynısını bende yaşadım 18 haftalık bebeğimi aldılar kanama alanı vardı sürekli kanama yaşadım sonra kese delindi bebeği almak zorunda kaldılar,şimdi tekrar hamileyim 9 haftalik tekrar kanama alanı başladıAynisini 4 hafta once yaşadım.benim kanama alanim ve kanamalarim vardi 2 ay devam etti.19.haftada su gelisi nedeniyle düşük yaptim.Enfeksiyon sebebi ile olabileceği söylendi fakat idrarda kanda enfksyn cikmiyodu.Smdi nasil bi yol izlicem napicam bilmiyorum.Psikolojim hic normal degl
Merhaba smdi nasılsiniz kanamalarniz var mi?Aynısını bende yaşadım 18 haftalık bebeğimi aldılar kanama alanı vardı sürekli kanama yaşadım sonra kese delindi bebeği almak zorunda kaldılar,şimdi tekrar hamileyim 9 haftalik tekrar kanama alanı başladıenfeksiyon çıkmıyor kanda idrar da tekrar aynı şeyleri yaşamak tan korkuyorum Ankara'da bir doktor rahimde gizli enfeksiyon çıktığını soyemis ti rahimden alınan parça ile burdaki Doktorlara söylüyorum kimse ciddiye almıyor
Hala devam ediyor kese arkasında kanama alanı oluşmuş dedi doktor .Merhaba smdi nasılsiniz kanamalarniz var mi?
Rahim agzindna ne gbi testler yapilcak acaba neden suphelendi doktorBende tüp bebek ile ilk gebeliğimi 2 hafta önce 18 haftalıkken ve çok sağlıklı bir gebeliği ani su gelmesi ile sonlandırmak zorunda kaldım. Şimdi 2.kez transfer için tekrar başladık doktoruma gitmeye. Enfeksiyon değerim düşükte olsa var olduğu için antibiyotik tedavisine başlattı ve rahim ağzından testler alınacak. İkinci tranferimde mutlaka serjlaj yaptıracağım zaten doktorumuzda önerdi. Şimdi test sonuçlarımı bekliyorum anormal bir durum yok ise 2. Transferi kasımda yapacak inş. Hepimize Allah yardım etsin kızlar
Yapışma varmı diye birde simir testi yapılacak. Kan ile yapılan testlerde ise kan pıhtılaşması vs olan testler. Kan uyuşmazlığımız var çünkü genetik testleri yaptırdık.Rahim agzindna ne gbi testler yapilcak acaba neden suphelendi doktor
Kanama alanınız rahim ağzında mıydı yoksa kese etrafında mıAynisini 4 hafta once yaşadım.benim kanama alanim ve kanamalarim vardi 2 ay devam etti.19.haftada su gelisi nedeniyle düşük yaptim.Enfeksiyon sebebi ile olabileceği söylendi fakat idrarda kanda enfksyn cikmiyodu.Smdi nasil bi yol izlicem napicam bilmiyorum.Psikolojim hic normal degl
Tekrar gebe kaldınız mıMerhaba hanımlar,
Maalesef vajinada enfeksiyon nedeniyle 20. haftamda saglikli bebeğimi doğurmak zorunda kaldım. Hic farkında olmadan enfeksiyon cogaldigi icin dogumum sancılarla kendiliğinden başladı ve enfeksiyonun benim icin çok zararlı oldugundan gebeliğe dogumla son verdik. Benim gibi spontan dogum yapanlar var mi ve tekrardan ne zaman hamile kaldiniz? Doktorum 6 ay bekle dedi fakat kendimi hazır hissediyorum ve sağlık acısından bir sakıncası yoksa 3-4 ay icinde tekrar denemeyi düsünüyorum.
Evet çok şükür, şu an 25 haftalık serklajlı hamileyim fakat rahim ağzı uzunluğu kısalıyor maalesef ve erken dogum olacak gibi yakında..Tekrar gebe kaldınız mı
Rahim agzi tamamen kisalmamasina ragmen haftalarca yalanci sancim vardi. 33 haftalikken suyum geldi seyeryanla dogum yaptim, cok sukur kizim yanimda.Merhaba neler yaptınız acaba bende sizinle aynı durumdayim
Sizinle aynı şeyi yaşadım benim de sebep ne henüz doktorla görüşüp öğrenmedik o günden sonra ne yaptınız nasıl bir yol izledinizAynisini 4 hafta once yaşadım.benim kanama alanim ve kanamalarim vardi 2 ay devam etti.19.haftada su gelisi nedeniyle düşük yaptim.Enfeksiyon sebebi ile olabileceği söylendi fakat idrarda kanda enfksyn cikmiyodu.Smdi nasil bi yol izlicem napicam bilmiyorum.Psikolojim hic normal degl