Enerji Verici Takviye Önerisi

Solgar vm 2000 kullandım ben. Haftada 12 saat yolculuk yaptıgım ve onemli bir sınava hazırlandıgım bi donemdi. Gunde 4 saat uykuyla ders calısıyordum. Tembel ruhluyumdur ama kullandıgım donem yorgunluk hissiyatım cok olmadı. Ve en onemlisi kısı hic hastalanmadan gecirdim sayesinde.
Bi on gun tabletin tamamını kullandım, sonra gunde yarım tablete dusurdum ki karacigerim cok yorulmasın.
Bi arastırın isterseniz.

Mart ayına girdiğimizden beri ekstra bi yorgunluk halsizlik kapladı beni. Vizelerim başlamak üzere geceleri yoğun bir şekilde ders çalışmam gerekiyor ama bende enerji sıfır :KK61: Ek takviye vitamin gibi enerji verici, uykumu açacak ne önerirsiniz aynı durumda olan var mı? :KK43:
Doktora danismadan vitamin kullanmayin,eger vitamin degerlerinde bir eksiklik oldugundan şüphe duyuyorsan tahlil yaptır eger var ise doktor takviye verir,sorun yoksa vermez.

Eger vitamin degerleriniz normal ise vitamin bile kullanmayin zararlari olur.

okul hayatim boyunca gece ders calismadim. doğum yapana kadar en gec onikide (o da cok nadir) uyumusumdur. erken kalkar erken yatar tipinde bi insanim.
üniversitede de bi eksikliğini görmedim gündüz calissaniz olmaz mi acaba.

benim bunyeme ters gece oturmalari gece calismalari. en iyi verimi sabah aliyorum. bide sabah cok erken kalkip calismayi deneyin isterseniz.

okul hayatim boyunca gece ders calismadim. doğum yapana kadar en gec onikide (o da cok nadir) uyumusumdur. erken kalkar erken yatar tipinde bi insanim.
üniversitede de bi eksikliğini görmedim gündüz calissaniz olmaz mi acaba.

benim bunyeme ters gece oturmalari gece calismalari. en iyi verimi sabah aliyorum. bide sabah cok erken kalkip calismayi deneyin isterseniz.
Gündüz okulum oluyor mecburum gece çalışmaya :KK43:

Yazılmış mı hepsine bakmadım yorumların...
Tereyağlı filtre kahve + çiğ kuruyemişler

Ekleme: Ne işe yaradığını da yazayım tereyağlı kahvenin de öyle iğrenç gözükmesin 😄
Programcı/yazılımcı kahvesi diye geçer bu hatta.
Enerji verir, odaklanmayı ve performansı arttırır, besinlerin emilimi arttırır, kafeinin negatif etkilerini azaltır(titreme, aşırı sinir vs) ve hayr tadı kötü değil 😊

Son düzenleme:
Mart ayına girdiğimizden beri ekstra bi yorgunluk halsizlik kapladı beni. Vizelerim başlamak üzere geceleri yoğun bir şekilde ders çalışmam gerekiyor ama bende enerji sıfır :KK61: Ek takviye vitamin gibi enerji verici, uykumu açacak ne önerirsiniz aynı durumda olan var mı? :KK43:
Kayınvalidemi öneriyorum size. Öyle bir damarınıza basar, sinirden heryerinizden duman çıkartırki şahsen ben o hırsla enerji patlaması yaşayıp nereye saldıracağımı şaşırıyorum :) bir doz öneririm sizede :sinirli::sinirli::sinirli::KK62::sinirli:

Eylül ayında kan vermiştim herhangi bi sorun çıkmamıştı. Açıkcası dönemsel bi halsizlik içinde olduğumu düşünüyorum normalde hareketli biriyimdir :KK43:
Kışın vücut güneş görmediği için d vitamini düşebiliyor. Bu da halsizlik yapıyor. Bir de mevsim değişikliği de etkiliyor tabi ki

sabah kacta kalkiyosun kaçta bitiyo dersin ona göre program yapabilirsin.
hep gece calismaya ozenmisimdir ama bunyeme ters. hic yapamadım maalesef. belki senin de öyledir.
Saatleri değişiyor ama ağırlıklı olarak 9da başlıyor, ben de gündüz çok iyi çalışıyorum mesela bugün dersim yoktu gündüz çalıştım gerçekten çok daha verimli oldu ama vizelere kadar hergün dersim olacak maalesef o yüzden gece çalışmak zorundayım

Yazılmış mı hepsine bakmadım yorumların...
Tereyağlı filtre kahve + çiğ kuruyemişler

Ekleme: Ne işe yaradığını da yazayım tereyağlı kahvenin de öyle iğrenç gözükmesin 😄
Programcı/yazılımcı kahvesi diye geçer bu hatta.
Enerji verir, odaklanmayı ve performansı arttırır, besinlerin emilimi arttırır, kafeinin negatif etkilerini azaltır(titreme, aşırı sinir vs) ve hayr tadı kötü değil 😊
Cahilliğimi mazur görün bildiğimiz tereyağını filtre kahveye mi ekleyeceğim yoksa piyasada hazır böyle bir şey var ve ilk defa mı duyuyorum :olamaz:

Back
X