Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mart ayına girdiğimizden beri ekstra bi yorgunluk halsizlik kapladı beni. Vizelerim başlamak üzere geceleri yoğun bir şekilde ders çalışmam gerekiyor ama bende enerji sıfır Ek takviye vitamin gibi enerji verici, uykumu açacak ne önerirsiniz aynı durumda olan var mı?
kan tahlili yaptır. Demir, d vitamini ve b12 ye baksınlar. Belki başka sebeplerı de vardır ama bunların çoğu kadında eksik oluyor ve ditek yataktan yorgun kalkma sebebi.
Konu dışından gitmeyelim 117 kiloydum 89 kiloyum ameliyat için cok beklemedim en fazla 3 ay geçmiştir zaten yapilacak işlemler oluyor 1 ayda da ameliyat olan var dr un yogunluğuna bağlı birazda
Konu dışından gitmeyelim 117 kiloydum 89 kiloyum ameliyat için cok beklemedim en fazla 3 ay geçmiştir zaten yapilacak işlemler oluyor 1 ayda da ameliyat olan var dr un yogunluğuna bağlı birazda