Enerji Verici Takviye Önerisi

Mart ayına girdiğimizden beri ekstra bi yorgunluk halsizlik kapladı beni. Vizelerim başlamak üzere geceleri yoğun bir şekilde ders çalışmam gerekiyor ama bende enerji sıfır :KK61: Ek takviye vitamin gibi enerji verici, uykumu açacak ne önerirsiniz aynı durumda olan var mı? :KK43:
kan tahlili yaptır. Demir, d vitamini ve b12 ye baksınlar. Belki başka sebeplerı de vardır ama bunların çoğu kadında eksik oluyor ve ditek yataktan yorgun kalkma sebebi.

Yoo bence güzel vermişsiniz peki bir soru daha soracağım :) kaç kilodan düştünüz?Ücretsiz olması çok iyi.Ameliyatı kaç ay beklediniz?
Konu dışından gitmeyelim :27: 117 kiloydum 89 kiloyum :27: ameliyat için cok beklemedim en fazla 3 ay geçmiştir zaten yapilacak işlemler oluyor 1 ayda da ameliyat olan var dr un yogunluğuna bağlı birazda

Konu dışından gitmeyelim :KK53: 117 kiloydum 89 kiloyum :KK53: ameliyat için cok beklemedim en fazla 3 ay geçmiştir zaten yapilacak işlemler oluyor 1 ayda da ameliyat olan var dr un yogunluğuna bağlı birazda
Çok sagol canım. Süper vermişsin bence daha da verirsin.Peki hangi hastanede oldun?
Biliyorum çok soru sordum🙈
Konu sahibinden de özür diliyorum 🙏

ÇİNKO HAPI KULLAN HALSİZLİĞE,ENERJİ DÜŞÜKLÜĞÜNE İYİ GELİYOR. İSTERSEN BİR ARAŞTIR BANA DA BİR ARKADAŞIM ÖNERDİ. KENDİSİ HİÇ YORULMUYOR :KK66:

Back
X