Enerji Verici Takviye Önerisi

Aslinda bir kan verip degerlerinize baktirsaniz, eger bir eksiklik varsa ona gore doktorun yazacagi seyleri kullansaniz daha saglikli olmaz mi? Eger degerlerinizde bir sorun yoksa su icmeyi ihmal etmeyin, saglikli beslenin, duzenli ve yeterli uyku alin, enerjiniz yukselir diye dusunuyorum.

Takviye önerim yok ama sağlıklı beslenmeye çalışın. Özellikle şekerden uzak durun.

Bir de bende çok etkili oluyordu.Gece ders çalışırken. Klasik nescafeyi soğuk suyla karıştırıp için sabaha kadar sizi ayakta tutar.

Aslinda bir kan verip degerlerinize baktirsaniz, eger bir eksiklik varsa ona gore doktorun yazacagi seyleri kullansaniz daha saglikli olmaz mi? Eger degerlerinizde bir sorun yoksa su icmeyi ihmal etmeyin, saglikli beslenin, duzenli ve yeterli uyku alin, enerjiniz yukselir diye dusunuyorum.
Eylül ayında kan vermiştim herhangi bi sorun çıkmamıştı. Açıkcası dönemsel bi halsizlik içinde olduğumu düşünüyorum normalde hareketli biriyimdir :KK43:

Eylül ayında kan vermiştim herhangi bi sorun çıkmamıştı. Açıkcası dönemsel bi halsizlik içinde olduğumu düşünüyorum normalde hareketli biriyimdir :KK43:
Tekrar vermenizi oneririm. Cig kuruyemisler de enerji verecektir. Taze meyveler ve uyku acmak icin kahve. Bir de acik havada yuruyus de sizi daha enerjik yapar.

Takviye önerim yok ama sağlıklı beslenmeye çalışın. Özellikle şekerden uzak durun.

Bir de bende çok etkili oluyordu.Gece ders çalışırken. Klasik nescafeyi soğuk suyla karıştırıp için sabaha kadar sizi ayakta tutar.
kahvenin sıcak soğuk olması arasında ne fark var acaba
içindeki etkin madeleri mi etkiliyor dersin

Çok teşekkür ederim soğuk nescafeyi deneyeceğim, çay kahvede şeker kullanmıyorum zaten

kahvenin sıcak soğuk olması arasında ne fark var acaba
içindeki etkin madeleri mi etkiliyor dersin
Hiç bilemiyorum ama belkide dediğiniz gibi soğuk su uyarıcı maddeleri ortaya çıkarıyordu.
Arkadaşlarımızla uyguluyorduk ve sabaha kadar ders çalışıyorduk ve ayrıca şunu da ekleyim yeme düzeninde değişiklik olmamasına rağmen 15 gün boyunca ders çalışma dönemimde çok fazla kilo veriyordum. Sanki metabolizmaya da etkisi vardı.

d vitamini rezerviniz bosalmis olabilir kis boyunca, ona baktirabilirsiniz, aslinda direk alabilirsiniz de takviye, zira neredeyse ulkecek d vitaminimiz eksik, ozellikle kadinlarda.

multivitamin takviyesi alabilirsiniz, kadinlara ozel urunler var, genel olarak kadinlarda gorulen eksiklikleri kombinlemisler.

balik yagi takviyesi alabilirsiniz, konsantrasyonu artiriyor.

Kahveyi uykunuz gelmeden icerseniz etkisi oluyor, uykunuz geldikten sonra icmeniz etki etmez.

cok cok kotu durumda enerji icecegi de icilebilir belki ama o da ertesi gun sizi yipratir, bilemedim ne kadar dogru olur, ben bir kaz kez denedim sadece, enerji verdi gercekten de.

Nescafe içmeyin içeriği çok sıkıntılı.
Filtre kahve daha iyi bir tercih.

kan degerleniriz normalse takviye almaniza gerek yok.
saglikli beslenme, düzünli uyku ve bol su yeterli olur.

ben aktif spor yaptigim icin, glucosamin, magnesium, calcium, demir, B,D,K Vitamini aliyorum.
ama kafaniza görmeyin lütfen

içeriği neden sıkıntılı? öğrenebilir miyim?
Şöyle anlatayım.
Geleneksel Türk kahvesi ve filtre kahve direk olarak öğütülmüş kahve çekirdeğinden hazırlanır,isterseniz süt eklersiniz.
Herhangi bir işlem veya katkı sözkonusu değildir.
Nescafe ise:
1.Daha kalitesiz kahve çekirdeğinden üretiliyor.
İçine eklenen maddeler ile kalitesiz çekirdeğin kötü tadı ve kokusu bastırılıyor.
2.Yapay ve işlenmiş bir kahve olduğu için antioksidan değeri çok düşük.
3.İşlenirken kahve çekirdekleri önce dondurulup sonra ısıtılıyor.Türlü işleme tabii tutuluyor.Artık o çekirdekten lezzet ve fayda beklemek anlamsız.
4.Üçü bir arada olarak geçenlere extra katkı maddeleri ekleniyor.
Uzun lafın kısası nescafe,kahve değil türlü işlemlerden geçmiş,katkı maddeleri eklenmiş,yapay ve kimyasal bir içecek.

Ben d vitamini alıyorum. Hava kapalıysa direk bir tam damlalık güneşliyse bir iki damla. Şuana kadar bir ton multivitamin kullandım. Bukadar işe yarayan enerji veren başka birşey görmedim. Bir de trioidinize baktırın o da etkiliyor.

d vitamini rezerviniz bosalmis olabilir kis boyunca, ona baktirabilirsiniz, aslinda direk alabilirsiniz de takviye, zira neredeyse ulkecek d vitaminimiz eksik, ozellikle kadinlarda.

multivitamin takviyesi alabilirsiniz, kadinlara ozel urunler var, genel olarak kadinlarda gorulen eksiklikleri kombinlemisler.

balik yagi takviyesi alabilirsiniz, konsantrasyonu artiriyor.

Kahveyi uykunuz gelmeden icerseniz etkisi oluyor, uykunuz geldikten sonra icmeniz etki etmez.

cok cok kotu durumda enerji icecegi de icilebilir belki ama o da ertesi gun sizi yipratir, bilemedim ne kadar dogru olur, ben bir kaz kez denedim sadece, enerji verdi gercekten de.
Teşekkür ederim gün içinde eczaneye gitmeyi düşünüyorum yazdıklarınızı soracağım. Enerji içeceği hiç denemedim kahve de çok içen birisiyim çarpıntı yapmasından korkuyorum açıkcası

Back
X