Enemine (emine) arkadaşimiz doğum yapti:)

HAYALKIZ

ece cerenin annesi:)
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
767
127
628
39
kizlar merhaba sonunda emine arkadasimizda sezaryen ile doğurdu allah anali babali buyumeyi nasib etsin hayirli evlat olsun insallah

aaa sevindim :)
kendisini tanimam ama ismini okuyordum buralarda
Rabbim anali babali büyütsün insallah

hayırlı olsun..ALLAH acil şifalar versin..bebeğiyle beraber saglıklı,hayırlı ve uzun ömürler diliyorum.......

demek en sonunda doğurdu canım yaa çok stres yapmıştı son zamanlarda çok şükür o da doğurdu darısı bizlerin başına.bizde bugun kontrole gideceğiz bakalım ne çıkacak?hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla büyüsün.

ayyy çok sevindim kendim doğum yapmış kadar oldum.çok şükür.valla moral oldu sabah sabah.hihoyyythihoyyyttebrik ederim enemine.Allah analı babalı büyütsün.hayırlı evlat olsun inşallah.inşallah bizede sıra gelmiştir artık.sende yaptın ya demekki içimde kalmıcak:CüvCüv::sm_cool:

gözünüz aydın,hayırlı olsun bebegin tüm aileye şans,bereket getirsin bu arada cinsiyeti ne onu yazmamışsın

bi tan melek gibi kızım oldu saçlafını görmelisiniz tarıyorum çok gür we uzun :):)
3760 doğdu hepinize tşk ederm darısı başınıza çok güsel ama itiraf edym zor

ay çok sevindim hayırlı olsun:dance:
enemine sen doğurduğuna göre ben de doğurabilirim heralde, en çok seni düşünüyodum bi doğuramadı diye-tatlicadiarzu-
inşallah benim kızım da saçlı doğar, çok istiyom bunu

emine cim tebrikler canım
allah sağlık ve mutluluk dolu anasıyla babasıyla birlikte uzun bir ömür nasip etsin:))
canım sen de normal için gün sayıyıodun yanlış hatırlamıyosam ne oldu da seni sezaryene aldılar??
benim de son 4 günüm de dr 21 ine kadar doğmazsa sezaryene alıcak beni her gece dua ediyom artık doğsun miniğim diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…