Lekeler, Çiller ene altmda tuylenme:((((( bi bilen yadmc olsun

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
L

luna20

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi luna20
arkadaslar aranıza yeni katıldım
şimdi benim bi sorunum var yasım 18 ve cenemin altında sarı sarı tuyler var bu beni cok rahatsız ediyor sizce iple aldırsammı diyorum ama baya coklar ya kıllanma olursa diye korkuyorum nasıl kurtulucam ben bunlardan onceden yoktu sir adamı yapsam ne yapsam yani bi bilene sormak istedim dedigim gibi onceden yoktu panik aldı benimafoldum ben
sok uzuluyorum

• Konu Sahibi luna20

canim bende yeniyim burda , cene altinda benimde vardi kadin doktoruna gittim, hormon bozuklugu varmis bende, hab verdi doktor hormon bozuklugundan dolayi ciktiyini söyledi sakin iple filen alma sonra siyah siyah cikar sen en iyisi kadin doktoruna gitt

• Konu Sahibi luna20
bu konuda en tecrübeli benim 6 yıldır çenemde ve yüzümde hormon bozukluğundan dolayı ilk önceleri tüy artık bildiğiniz kıl ile uğraşıyorum sir ağda ılık ağda cımbız ip herşeyi denedim ve erkek kılı gibi kalınlaştırdım işin kötüsü çenemin altında ciddi bir renk koyulaşması oldu artık lazer epilasyon yaptırıyorum kurtulcam bence hiç ilaç falan öyle tek başına işe yaramıyor en güzeli dr a gidip hormonlarına baktırıp verdiği ilacı kullanıp lazer epilasyon yaptırmak ister iple al ister cımbızla istersen hiç dokunma sonunda muhakkak siyah kıl olcak 6 yıldır ben bunları yaşadım çevremde yaşayanlarda var tek çaresi lazer epilasyon.

• Konu Sahibi luna20
valla kızlar agzınıza saglık cok blınclı yazmıssınız:))

• Konu Sahibi luna20

ben de senelerdir uğraşıyorum pko dan dolayı iğneyle aldırıyordum acılı ve uzun sürüyor diye bıraktım en son lazere gittim 2 sene kadar yaptırdım bana mısın demedi sadece geç çıkarıyor. hatta yogunlastı cilt doktorum lazerden dolayı uyuyan tüylerini uyandırmışsın o yüzden çoğalmış dedi.. napıcam bilmiyorum şimdi de hiç yapmadığım şeyi yapıyorum, ağda.. o da iğrenç ama ne yapacağımı bilmiyorum artık....

• Konu Sahibi luna20

cnm ben de de hormon bozukluğuna bağlı olarak aynı sorun vardı.. bi kaç kere iğneli epilasyona gittim hiç bişi kalmadı.. çene bölgesinde tüylenme olanlara tavsiyem sakın cımbızla almayın ,annem de zamanında cımbızla alırdı hep, çok tüysüz bi insan olmasına zamanla açık renk olan tüyler giderek koyulaştı ve kalınlaştı.. o da iğneli epilasyon yaptırıor ve tüyleri bitti sayılır.. sevgilera.s.

• Konu Sahibi luna20
kızlar ben normalde hiç kıllı biri değilimdir ama
çenemde bir iki tane çok kalın sert siyah tüy çıktı kendiliğinden
ama bir iki taneydi tamde çenemde şimdi almasam olmaz
üstelik cımbızlada aldım ala ala iiyice kalınlaştı..sağında solundada çıkmaya başladı
çok rahatsızlık duyuyorum tek çaresi var..epilasyon..

• Konu Sahibi luna20
cnm çok canını sıkıyorlarsa sarartıcı kullan derim sally hansenin yüz bölhgesi için olanı var
ben yüzümdeki tüğlere kullanıyorum tavisye ederm
ağdayla iple vs alma çoğalmasın

• Konu Sahibi luna20

bende senınle aynı durumdayım.benımde çenemde iki tane tüy cıktı cımbızla aldıktan sonra hem kalınlastı hemde sagında solundada çıkmaya başladı... nasıl önüne geçicem bilmiyorum.:uhm::1no2:

benimde çene altımda vardı iple alıyo ve karınca yağı sürüyorum..
1 kes lazere gittim jiletle traş etti :S erkek gibi çıkmaya başladı bende traş olduktan sonra daha kalın çıkıyo die 2. seansa gitmedim şimdi daha kalınlar ve uzama süreleri çok kısa 1-2 günde heme çıkıo cildim çok fasla zarar görüo napcam açıkcası bende bilmyrm çünkü karınca yağı pekte işe yaramıyo

10 senedir var bende.
ben bıktım almaktan,onlar bıkmadı çıkmaktan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…