• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

endoskopik yüz yüz germe

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Endoskopik yüz germe konusunda tecrübeli değil.. size ya derin plan ya da endoskopik olmayan orta yüz germe önerebilir..gerci cok genc yaşta hastalara derin planı cok daa yapmak istemio.. eğer cook fazla kilo verip de cok fazla sarkmamışsanız tabi..
Merhaba,bu bahsettiğiniz doktor kim acaba?

Merhabalar herkese,
Arkadaşlar karar aşamasındayım ve sizlerin bilgi ve tecrübelerine çok ihtiyacım var. Yaşım 32 ancak 42 gibiyim. Biraz genetik faktörler biraz çevresel faktörler cildin yaşıma göre çok olgun.
İlgili araştırmalarım içime siner gibi oldu ama araştirmaya da devam ediyorum. Ancak kafamı karıştıran birkaç durum var. Ben öğretmenim. Derin plan ya da endoskopik yüz yüz germe ameliyatı olursam sosyal hayattan baya geri kalacağım. Yaz tatilinde ameliyat olmaya kalksam tatil beldesinde yaşıyorum ve güneşten korunmak olanaksız olacak. Bu ameliyatı olursam rapor vs. Kullanabiliyor muyum ben? Başına gelen var mı acaba? Bir de ben Balikesirde yaşıyorum. Yani ha dedim mi muayene olmaya gidemiyorum önüme gelene. Bu yüzden karar verirken gerek doktorun yetkinliği gerek ameliyat ücretleri vs. Hepsini kafamda çözüp öyle gitmeliyim. Ancak telefonla görüşüp "ortalama" bir fiyat sorduğumda inatla fiyat söylemiyorlar. Illa yüz yüze olmalıymış. Tabii ki yüzümün durumuna ve yapilacak işleme göre değişecek fiyat farkındayım ama benim merak ettigim misal bir endoskopik yüz germe ameliyatının ortalama fiyatı ne kadar? Sonuçta bununla ilgili bir fikrim olmalı ki ücreti karşılayıp karsilayamayacağımı bilip ona göre gideceğim.
Farklı tavsiyelere de açığım.
Sizden ricam gerek ameliyat süreci ve sonrası gerekse ortalama hangi işlem ne kadar ücrete tabii bunlarla ilgili bilgi verir mısınız bana? Şimdiden teşekkür ederimbhepinize.
Merhaba ameliyat oldunuz mu bilmiyorum benim size tavsiyem bir süre daha yüzünüze yağ enjeksiyonuksiyonu dolgu ve botox üçlüsü 💜🌿💜 Endoskopik Facelift bu operasyonu Nişantaşı'nda Selçuk Yazan ve Erkan hoca instadan gördüğüm kadarı ile çok güzel işler cikartiyor görüşmeye gitmedim fiyatlar şuan 30 bin ve üzeri gerekirse bekleyin bu bütçeyi toparlamak için ama bu alanda uzmanlaşmis ameliyat tecrübe ve pratiği çok ve iyi olan Dr bulmak gerekiyor💃

Merhabalar herkese,
Arkadaşlar karar aşamasındayım ve sizlerin bilgi ve tecrübelerine çok ihtiyacım var. Yaşım 32 ancak 42 gibiyim. Biraz genetik faktörler biraz çevresel faktörler cildin yaşıma göre çok olgun.
İlgili araştırmalarım içime siner gibi oldu ama araştirmaya da devam ediyorum. Ancak kafamı karıştıran birkaç durum var. Ben öğretmenim. Derin plan ya da endoskopik yüz yüz germe ameliyatı olursam sosyal hayattan baya geri kalacağım. Yaz tatilinde ameliyat olmaya kalksam tatil beldesinde yaşıyorum ve güneşten korunmak olanaksız olacak. Bu ameliyatı olursam rapor vs. Kullanabiliyor muyum ben? Başına gelen var mı acaba? Bir de ben Balikesirde yaşıyorum. Yani ha dedim mi muayene olmaya gidemiyorum önüme gelene. Bu yüzden karar verirken gerek doktorun yetkinliği gerek ameliyat ücretleri vs. Hepsini kafamda çözüp öyle gitmeliyim. Ancak telefonla görüşüp "ortalama" bir fiyat sorduğumda inatla fiyat söylemiyorlar. Illa yüz yüze olmalıymış. Tabii ki yüzümün durumuna ve yapilacak işleme göre değişecek fiyat farkındayım ama benim merak ettigim misal bir endoskopik yüz germe ameliyatının ortalama fiyatı ne kadar? Sonuçta bununla ilgili bir fikrim olmalı ki ücreti karşılayıp karsilayamayacağımı bilip ona göre gideceğim.
Farklı tavsiyelere de açığım.
Sizden ricam gerek ameliyat süreci ve sonrası gerekse ortalama hangi işlem ne kadar ücrete tabii bunlarla ilgili bilgi verir mısınız bana? Şimdiden teşekkür ederimbhepinize.
Ben endoskopik 100 germe yaptırdım bana iki doktor gelmişti plastik yara Oğuzhan Demirel bunlardan birisi çok memnun kaldım dört yıl oldu gerçekten yaptığına çok memnunum şimdi ufak tefek yeni dokunuşlar istiyorsun hiç düşünmeden Oğuzhan demiral derim Size bu konuyla ilgili arz ederseniz faydalı bilgiler de verebilirim iyice karar verirsiniz ameliyat öncesi ve sonrası resimleri atarım

Back