endoskopik yüz yüz germe

ayaza

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
616
1.257
313
Balıkesir
Merhabalar herkese,
Arkadaşlar karar aşamasındayım ve sizlerin bilgi ve tecrübelerine çok ihtiyacım var. Yaşım 32 ancak 42 gibiyim. Biraz genetik faktörler biraz çevresel faktörler cildin yaşıma göre çok olgun.
İlgili araştırmalarım içime siner gibi oldu ama araştirmaya da devam ediyorum. Ancak kafamı karıştıran birkaç durum var. Ben öğretmenim. Derin plan ya da endoskopik yüz yüz germe ameliyatı olursam sosyal hayattan baya geri kalacağım. Yaz tatilinde ameliyat olmaya kalksam tatil beldesinde yaşıyorum ve güneşten korunmak olanaksız olacak. Bu ameliyatı olursam rapor vs. Kullanabiliyor muyum ben? Başına gelen var mı acaba? Bir de ben Balikesirde yaşıyorum. Yani ha dedim mi muayene olmaya gidemiyorum önüme gelene. Bu yüzden karar verirken gerek doktorun yetkinliği gerek ameliyat ücretleri vs. Hepsini kafamda çözüp öyle gitmeliyim. Ancak telefonla görüşüp "ortalama" bir fiyat sorduğumda inatla fiyat söylemiyorlar. Illa yüz yüze olmalıymış. Tabii ki yüzümün durumuna ve yapilacak işleme göre değişecek fiyat farkındayım ama benim merak ettigim misal bir endoskopik yüz germe ameliyatının ortalama fiyatı ne kadar? Sonuçta bununla ilgili bir fikrim olmalı ki ücreti karşılayıp karsilayamayacağımı bilip ona göre gideceğim.
Farklı tavsiyelere de açığım.
Sizden ricam gerek ameliyat süreci ve sonrası gerekse ortalama hangi işlem ne kadar ücrete tabii bunlarla ilgili bilgi verir mısınız bana? Şimdiden teşekkür ederimbhepinize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Endoskopik yüz germe konusunda tecrübeli değil.. size ya derin plan ya da endoskopik olmayan orta yüz germe önerebilir..gerci cok genc yaşta hastalara derin planı cok daa yapmak istemio.. eğer cook fazla kilo verip de cok fazla sarkmamışsanız tabi..

sevgili adventurerpassenger
pek bi uzunmuş bu arada :))
ben de hocaya foto gönderdim hemen büyük yüz germe dedi yaşı 50 ama 39/40 diyor gören herkes
ben ce de akademik iyi olabilir ama pratikde henüz tatmin edici mi bilmiyorum
öneri ve tecrübelerinizin paylaşımını bekliyorum
çünki yüz gerdirme istiyorum
sevgiler

vazgeçtim zaten. Kendisi ile vatsap üzerinden konuştuk. Pek tatmin olmadım açıkçası.verdigi fiyat da aşırı geldi. Bu yüzden araştırmalara devam.:)

hangi işlem için ne kadar istedi
merak ediyorum bende ileride yaptırmak istiyorum çünkü

hangi işlem için ne kadar istedi
merak ediyorum bende ileride yaptırmak istiyorum çünkü
Mini yüz germe için 22 bin TL istedi. Ve ben konuya girmeden, sadece ortalama bir ücret sordum. Yüz yüze bile gelmeden mesajla fiyat 23 bin ve bende fiyatlar pazarliksizdir dedi. Öyle bir niyetim yoktu zaten. Rahatsız etti bu tavrı ve vazgeçtim.

araştırma sonucunu paylaşabilir misin
ben de ozan by hakkında aşağı yukarı aynı fikir edindim
Diren Çelik ile araştırma yapacağım
hoşcakal
Valla yukarıda da belirttim canım. Mini yüz germe için 22 bin TL dedi ve ben bir şey demeden ücrette pazarlık yok dedi. Çok rahatsız oldum. Randevu alıp yüz yüze görüşecektim. Ben sormasan randevu ücreti 200 TL dedi.
Kendimi emanet edemeyeceğime karar verdim. Diren çelik nerede? Ben de bakayım. Ali Gökçen Akdal a ameliyat olmuş biri var forumda. Onun sonucunu beğendiğim için kendisine ulaştım ama 32 yaş deyince direkt olmaz dedi. Yüzüm yasima göre çok yaşlı ama direkt olmaz dedi. Fokuslu ultrason yapalım dedi ama ben 6 ay, 1 sene götürecek geçici bir şey istemiyorum.

23 degil 22 bin. Yanlis yazmışım.

vbb gentek kök hücre tedavisi düşünmezmisin
yaşında çok gençmiş daha birde içeriden besle hücrelerini
kollajen takviyesi şaseler var , koenzım Q10 al ve birde kök hücre tedavisi yaptın mı
10 yaş geriye gidersin

aylardır bu konuda araştırma yapıyorum
okumadıgım dinlemediğim dr yorumu kalmadı ,

bir araştır istersen

Takviye kolajen, Q10 ve hyaluronik asit haolari kullaniyorum. Az da olsa fark yarattı ancak benim durumum biraz da küçük yaşta geçirdiğim hastalık ve genetik faktörler. Annem de erken yaşta kırışık vs. Sorunları yaşadı ama önemsemedi. Ameliyat dışındaki yöntemler günü geçiştirmek için gibi geliyor bana. Maksimum 1-2 sene sonra eskisinden daha kötü oluyor cilt. Ben kesin ve kalıcı bir şey istiyorum.

inşallah gönlüne göre bir dr bulursun cnm
lütfen bizlede paylaş

inşallah gönlüne göre bir dr bulursun cnm
lütfen bizlede paylaş
bişi di mi
kolojen hapı içeceği besin takviyesi havyar kremleri 32 yıl cebimi boşaltmaya yaradı erken menepoza da girmiştim
şunu öğrendim
1 - sigara içme ben içtim maalesef
2 - ALLAH ne verdiyse ye az ye şükret kemik suyu vs. bırak 5-10 kilo fazlan olsun ne kırışıyorsun ne pörsüyorsun kozmetik değil en basit nemlendirici kafiiiii
32 yıllık tecrübe keşke bunları yapsaydım param canım boşa gitti şimdi sarkan derimi gerdirir miyim bilmiyorum holivud yanağı şu çene badem göz boş verin kendi sahip olduklarımız aslında bizi güzel ve özel yapıyor

cnaım

canım bu yaşta ne yüz gerdirmesi. medikal estetikle en az 10-15 yılını geçirmeni tavsiye ederim. sonra yüz germe işlemlerine bakarsın

Canım acaba önce dermatolağa mı gitsen? Cilt kaliteni yükseltmek için ne yapılması gerektiğine bakılır ardından medikal estetik için görüşürsün gerçekten çok iyi geliyor mesela dün elmacık dolgusu yaptırdım yanaklarımı hemen yukarı kaldırdı benim de yaşım 29 bu arada

Ameliyatsız yüz germe hifu ulterapi

Reklam İçerikli Mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…