Mini yüz germe için 22 bin TL istedi. Ve ben konuya girmeden, sadece ortalama bir ücret sordum. Yüz yüze bile gelmeden mesajla fiyat 23 bin ve bende fiyatlar pazarliksizdir dedi. Öyle bir niyetim yoktu zaten. Rahatsız etti bu tavrı ve vazgeçtim.hangi işlem için ne kadar istedi
merak ediyorum bende ileride yaptırmak istiyorum çünkü
Valla yukarıda da belirttim canım. Mini yüz germe için 22 bin TL dedi ve ben bir şey demeden ücrette pazarlık yok dedi. Çok rahatsız oldum. Randevu alıp yüz yüze görüşecektim. Ben sormasan randevu ücreti 200 TL dedi.araştırma sonucunu paylaşabilir misin
ben de ozan by hakkında aşağı yukarı aynı fikir edindim
Diren Çelik ile araştırma yapacağım
hoşcakal
23 degil 22 bin. Yanlis yazmışım.
23 degil 22 bin. Yanlis yazmışım.
Takviye kolajen, Q10 ve hyaluronik asit haolari kullaniyorum. Az da olsa fark yarattı ancak benim durumum biraz da küçük yaşta geçirdiğim hastalık ve genetik faktörler. Annem de erken yaşta kırışık vs. Sorunları yaşadı ama önemsemedi. Ameliyat dışındaki yöntemler günü geçiştirmek için gibi geliyor bana. Maksimum 1-2 sene sonra eskisinden daha kötü oluyor cilt. Ben kesin ve kalıcı bir şey istiyorum.vbb gentek kök hücre tedavisi düşünmezmisin
yaşında çok gençmiş daha birde içeriden besle hücrelerini
kollajen takviyesi şaseler var , koenzım Q10 al ve birde kök hücre tedavisi yaptın mı
10 yaş geriye gidersin
aylardır bu konuda araştırma yapıyorum
okumadıgım dinlemediğim dr yorumu kalmadı ,
bir araştır istersen
Takviye kolajen, Q10 ve hyaluronik asit haolari kullaniyorum. Az da olsa fark yarattı ancak benim durumum biraz da küçük yaşta geçirdiğim hastalık ve genetik faktörler. Annem de erken yaşta kırışık vs. Sorunları yaşadı ama önemsemedi. Ameliyat dışındaki yöntemler günü geçiştirmek için gibi geliyor bana. Maksimum 1-2 sene sonra eskisinden daha kötü oluyor cilt. Ben kesin ve kalıcı bir şey istiyorum.
bişi di miinşallah gönlüne göre bir dr bulursun cnm
lütfen bizlede paylaş
Merhabalar herkese,
Arkadaşlar karar aşamasındayım ve sizlerin bilgi ve tecrübelerine çok ihtiyacım var. Yaşım 32 ancak 42 gibiyim. Biraz genetik faktörler biraz çevresel faktörler cildin yaşıma göre çok olgun.
İlgili araştırmalarım içime siner gibi oldu ama araştirmaya da devam ediyorum. Ancak kafamı karıştıran birkaç durum var. Ben öğretmenim. Derin plan ya da endoskopik yüz yüz germe ameliyatı olursam sosyal hayattan baya geri kalacağım. Yaz tatilinde ameliyat olmaya kalksam tatil beldesinde yaşıyorum ve güneşten korunmak olanaksız olacak. Bu ameliyatı olursam rapor vs. Kullanabiliyor muyum ben? Başına gelen var mı acaba? Bir de ben Balikesirde yaşıyorum. Yani ha dedim mi muayene olmaya gidemiyorum önüme gelene. Bu yüzden karar verirken gerek doktorun yetkinliği gerek ameliyat ücretleri vs. Hepsini kafamda çözüp öyle gitmeliyim. Ancak telefonla görüşüp "ortalama" bir fiyat sorduğumda inatla fiyat söylemiyorlar. Illa yüz yüze olmalıymış. Tabii ki yüzümün durumuna ve yapilacak işleme göre değişecek fiyat farkındayım ama benim merak ettigim misal bir endoskopik yüz germe ameliyatının ortalama fiyatı ne kadar? Sonuçta bununla ilgili bir fikrim olmalı ki ücreti karşılayıp karsilayamayacağımı bilip ona göre gideceğim.
Farklı tavsiyelere de açığım.
Sizden ricam gerek ameliyat süreci ve sonrası gerekse ortalama hangi işlem ne kadar ücrete tabii bunlarla ilgili bilgi verir mısınız bana? Şimdiden teşekkür ederimbhepinize.
cnaım
canım bu yaşta ne yüz gerdirmesi. medikal estetikle en az 10-15 yılını geçirmeni tavsiye ederim. sonra yüz germe işlemlerine bakarsın
Prp yaptırdım daha önce ama birkaç ay eh işte sonra eskisinden de kötü oluyor. Yüzümde prp iğnelerinden yadigar bir sürü delil var. 15 sene sonra benim görünüşüm 60-65 gibi olur sanırım. Geçenlerde pazarda benden 5 yaş küçük arkadaşımın annesi sandı beni adam...
Merhabalar herkese,
Arkadaşlar karar aşamasındayım ve sizlerin bilgi ve tecrübelerine çok ihtiyacım var. Yaşım 32 ancak 42 gibiyim. Biraz genetik faktörler biraz çevresel faktörler cildin yaşıma göre çok olgun.
İlgili araştırmalarım içime siner gibi oldu ama araştirmaya da devam ediyorum. Ancak kafamı karıştıran birkaç durum var. Ben öğretmenim. Derin plan ya da endoskopik yüz yüz germe ameliyatı olursam sosyal hayattan baya geri kalacağım. Yaz tatilinde ameliyat olmaya kalksam tatil beldesinde yaşıyorum ve güneşten korunmak olanaksız olacak. Bu ameliyatı olursam rapor vs. Kullanabiliyor muyum ben? Başına gelen var mı acaba? Bir de ben Balikesirde yaşıyorum. Yani ha dedim mi muayene olmaya gidemiyorum önüme gelene. Bu yüzden karar verirken gerek doktorun yetkinliği gerek ameliyat ücretleri vs. Hepsini kafamda çözüp öyle gitmeliyim. Ancak telefonla görüşüp "ortalama" bir fiyat sorduğumda inatla fiyat söylemiyorlar. Illa yüz yüze olmalıymış. Tabii ki yüzümün durumuna ve yapilacak işleme göre değişecek fiyat farkındayım ama benim merak ettigim misal bir endoskopik yüz germe ameliyatının ortalama fiyatı ne kadar? Sonuçta bununla ilgili bir fikrim olmalı ki ücreti karşılayıp karsilayamayacağımı bilip ona göre gideceğim.
Sizden ricam gerek ameliyat süreci ve sonrası gerekse ortalama hangi işlem ne kadar ücrete tabii bunlarla ilgili bilgi verir mısınız bana? Şimdiden teşekkür ederimbhepinize.
Ameliyatsız yüz germe hifu ulterapiMerhabalar herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?