endoskopik yüz germe

yesilkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
235
38
123
Düsündüm ki ben gibi bu ameliyati olanlar burada toplansin ve tecrubelerimizi paylasalim olmak isteyenlere bilgi verelim yasadiklarimizi unutmadan...
Benim bugün 3.haftam ve azcik sisligim kaldi yaklasik 2 3 gündürde yüzümü tanima basliyorum.
Ameliyatin ilk günü çok gergindi yüzüm ve agrim vardi özellikle sakaklarda agri oluyor agzinizi oynatmamaya çalisin.
sert seyler yemeyin.
gargaranizi sürekli yapin agziniz mikrop kapmasin.
ameliyattan sonra yaninizda mutlaka bir yakininiz olsun yalniz olmayin.
Yurt disindan gidiyorsaniz en az 10gün kalin istanbulda (ben 10 gün sona bile zorlandim)
Tuzlu seyler yemeyin daha fazla sismemek için
*ara ara basiniz dönebilir ilk günler banyoya wc ye yalniz gitmeyin
bolbol dinlenin fazla yürümeyin baska sorusu olan olursa cevaplaya bilirim...buyrunnnnnnnnn

merhaba yeşil kelebek daha yeni katıldım foruma bu operasyonu haftaya oluyorum bir doktorla anlaştım ağız içinde girmicek 2 kesi alt göz kapağında olacakmış ve lokal anesteziyle olmak istiyorum buna dayanabilirim ancak benim alt göz kapağımda biraz bollaştı bunuda düzelttirmek istiyorum senin gözlerde değişiklik oldumu birde kaç günde insan içine çıkabilme durumuna gelebiliniyor sen bu operasyondan ne kadar memnunsun?

merhaba,
bir süredir bu siteyi takip ediyorum. estetik operasyonlarla ilgili bilgi edinmek istediğimde arama motorları sıklıkla bu forumları gösteriyordu :)

Son düzenleme:
Sizin içtenlikle yazdığınız mesajınızı okudum, biraz zaman geçmiş hala sonuç nasıl? memnunmusunuz? Endolift yaptırmayı düşünüyorum fikriniz var mı?
Teşekkürler

merhaba,
bir süredir bu siteyi takip ediyorum. estetik operasyonlarla ilgili bilgi edinmek istediğimde arama motorları sıklıkla bu forumları gösteriyordu :)

Bende endoskopik yüz germe ameliyatı oldum.4 işlem aynı anda yapıldı.Üst göz kapağı , alt torbalar, sarkan yanaklar kaldırıldı ve kaşlar çok hafif kaldırıldı.
öyle ağzımın içinden kesi falan yok.alnımın üstünden saç aralarından açılan minicik kesilerle yapıldı.ne ağrı ne sızı hiç bir şey olmadı..fakat anormal şişiyor.şişlikler biraz rahatsızlık veriyor tabii.ilk 10 günde hiçbir morluk kalmadı bende.3 haftanın içindeyim şu anda çok hafif şişliklerim kaldı .15 günden sonra gözlüklerimi takıp sokağa çıkmaya başladım.Ama doktorumun demesine göre tam sonucu 2 ay bitiminde görebilirmişim.Daha şimdiden değişimin farkındayım.en az 10 yıl gibi bir fark oldu .çok mutluyum.Çok korkuyordum çok araştırdım ama sonuç mükemmel oldu çok mutluyum.Sizlerlede paylaşmak istedim .İsteyenlere dah fazla bilgi verebilirim

Benimde bu amelyatı oalı 3 üncü haftam.Ancak hala yüzümü tanıyamıyorum.Şişliklrim hala var.Ancak oturması 3ayı buluyormuş.Bakalım sonucu görece<.Ancak bazılarında şişlik 3. haftada çok azalmış bende baya var.Nedenki baya moralim bozuluyor buna.Arkadaşlar bilgilerimizi paylaşalım

Lamiacığım.. hiç korkma .bende 4 .haftadan gidiyorum ama artık normale döndüm nerdeyse .Bende çok korktum önceleri düzelmicem falan sandım fakat doktorum bu konularda beni müthiş rahatlattı.Olabilecekleri bana tek tek anlattı ve bütün dedikleri doğru çıktı.Bu safayı bazı kadınlar psikolojik tedavi alarak atlatıyorlar.Sadece zamana ihtiyaç var hiç korkma Her şey çok güzel olacak.İlk 10 günde morlıukla tamamen geçiyor.Şu anda senin şişliklerinde bayağı azalmış olmalı.bütün yüz kaslarının tan yerli yerine oturup tam şekil alması 2-3 ay arası dedi doktorum.Yani daha çok değişeceksin.Bir süre ameliyat olduğunu unutmaya çalış.Güneş gözlüklerini takıp sokağa çıkıyormusun?Hala yüzümü tanıyamıyorum demişsin ,iyi manadamı kötü manadamı?

Bir tarafım diğer tarafa göre daha şiş.Ve şiş olan kısımdaki yanağımın alt kısmında şişlikten sanırım çukurluk var.Bunun yanında şişlikten dolayı yüzüm sanki daha büyüdü gibi geliyor.Yüzümü tanımakta zorluk çekiyorum.Kendimi kazaklara benzetiyorum.Bende senin gibi 4 operasyon geçirdim.Evet biraz olsun kendimni tanımaya başladım.Yaşlanmadan kaynaklanan izler tamamen gitti.Ama yüzümdeki şişliklerden dolayı yüzümü tanıyamıyorum.Buda moralimi bozuyor.Ben gün gün resim çekip profilimi ekledim.Arkadaşlık gönderdim kabul edersen görürsün

Anlattıklarına bakılırsa benim gibisin.Ama benim artık bütün şişliklerim geçti.Ama iyileşme süreci seninki gibi idi.bende de yanak alt kısmında hafif çukurluk vardı.Onun dolması biraz zaman alırmış.Yani kaslar yerine oturana kadar .ben rahatsız oluyorum diye Ozan bey şimdilik dolgu yaptı Para tabiki almadı. yaptığı dolgu6 - 7 ay sürermiş o vakte kadarda zaten kendiliğinden dolacak dedi.Bende şu an her şey yolunda.Sendede eminim öyle olacak.Kendine zaman tanı.:)) bende çok endişeler yaşadım amam doktorum o konuda beni hiç yanlız bırakmadı, çok destek oldu .sanırım bunun için cabuk atlattım.Her gün kendini biraz daha beğeneceksin merak etme.

bu sorunlar bendede var.ameliyatın toplam fiyatını öğrenebilir miyim.bende göz altı çöküklüğü var acaba onada işe yarar mı?

bu sorunlar bendede var.ameliyatın toplam fiyatını öğrenebilir miyim.bende göz altı çöküklüğü var acaba onada işe yarar mı?

Amelyatın toplam maliyeti doktordan doktora değişiyor.7 milyar civarı.Ancak bana yazdığım gibi 4 işlem yapıldı.6milyar aldı erhan bey.Bu amelyatta göz altı çöküklüğü tabiki gidiyor.Zaten bu amelyat en güzel sonucu gözlerde vermektedir.Ben amelyat olduktan sonraki resimlerimi gün gün profilime ekledim.Ancak ilk günlerki şişlikleri görünce korkmayın onlar zaten resimlerde göreceksiniz gidiyor.Ancak sonuç çok güzel olsada uzun bir süreç.Bunuda düşünün

bu ameliyati kac yasinda oldunuz ogrenebilir miyim?

Bu amelyatı 41 yaşında oldum.Yaşıma göre genç göstermem rağmen tabiki bazı sorunlar vardı.Ancak bu amelyat ömrümüz boyunca bir kere olunuyor.Doktorlar genelde bunu söylemezler.Be nedenle mümkün olduğu kadar geç yaşlarda yaptırın derimçDolgu ve diğer işlermlerle idare edin.En son çare olarak bu operasyonu düşünün derim.Bunun yanında inanın çok zorlu bir süreç.Ağrı sızı yok ancak o şişlikler ve bundan dolayı yüzünüzün iki katı büyüklüğünde olması.Kendinizi tanıyamamanız pisikolojınızı bozuyor.Ancak sonuç mükemmel.Yüzümü 6 aydan sonra beyendim.Şu an bitti 8 inci aya doğru gidiyorum.Ama inanın 28 en fazla 29 dersiniz.Oda taş çatlasın.Eşime amca bana abla demeleri okadar mutlu ediyor ki beni.ki kilom olmasına rağmen birde zayıflasam daha fark atar.Erhan beye tşk diyorum buradan

doktorunuzun bilgilerini alabilirmiyim mesajla?birde son durumunuzu nasıl görebilirim?

doktorunuzun bilgilerini alabilirmiyim mesajla?birde son durumunuzu nasıl görebilirim?

Ben size arkadaşlık talebi göndereyim siz kabul edin.Zaten ben gün gün amelyattan sonra resimleri ekledim.Sanırım 6 veya 7 inci günden itibaren resimleri ekledim.İlk günler çok kötü idi.Zaten kendim bile aynaya bakmadım.Erhan Eryılmaz yaptı amelyatımı.Resimlere bakınca değişimi göreceksiniz.Ama inanın çok zorlu süreç.Ağrı sızı yok.Ancak yüzünüzün şişip iki katına çıkması devamlı evde durmak zorunda olmanız pisikolojiyi çok bozuyor.Bazıları bu süreci pisikolojik destekle atlatıyor.Öyle amelyat oldum ertesi günü güzelleştim değil.Ancak 3.5 aydan sonra sonuç alıyorsunuz.Ama neredeyse 15 yıl geriye gidiyorsunuz.Resimlere bakın bence

arkadaşlık talebinizi kabul ettim ama hala nereden göreceğimi bilmiyorum resimlerinizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…