Merhaba, oncelikle cok gecmis olsun. Zaman ayirip cevap verdiginiz icin de ayrica tesekkur ederim. Ben Erdem Bey'den cok emin olamamistim ve onu kafamda buyuk olcude elemistim ama sizin bu cevabiniz olmasa belki tekrar degerlendirmeyi dusunebilirdim.O yuzden size gercekten cok tesekkur ederim, beni ve burada yorumlari okuyan diger arkadaslarimizi buyuk bir sikintidan kurtardiniz.
Fotograflarinizi inceledim. Burnunuzda dediginiz gibi cok buyuk bir degisiklik olmamis. Degisikligin olmamasi, burun deliklerindeki simetri oncesi sonrasi fotograflarinda net bir sekilde anlasiliyor. Moralinizin bozuk olmasi normal ama madem bir dava surecine girmeyi dusunuyorsunuz sizin icin nacizane tavsiyem oncelikle psikolojik olarak guclu olmaya calismaniz olacak. O yuzden soyle bakmayi deneyin bence. Burun kemeriniz ameliyattan once de vardi ve simetrinin de gunluk hayatta disaridan farkedilmesi cok kolay degilsurekli gokyuzune bakar poziyonda yurumediginiz surece. Bence iyi bir rinoplasti uzmani tum bu sorunlarinizi ortadan kaldiracaktir. Ben burun estetigi olmadim ama dusunuyordum. Su an hala cok emin degilim. Kardesim Hakan Gence'ye oldu, ben de burun icin muayeneye gitmistim. Hakan Bey hastasiyla ilgilenen ve burun konusunda bildigim kadariyla basariyla bir doktor cunku cok fazla rinoplasti tecrubesi. Bence onun da bir fikrini alin. Icinize sinerse onu dusunebilirsiniz.
Fotograflarinizda gozunuz kapali ama buna ragmen buradan bakinca gayet guzel, cekici bir yuzunuz var bence. Hic moralinizi bozmayin. Bunlar duzeltilebilecek sorunlar.
Ben de Erhan Eryilmaz'la gorusmeyi dusunuyorum ama inanin kime guvenecegimi ben de sasirdim. Cok iyi arastirip, gerekirse doktorlarin hastalariyla gorusmek lazim. Hangi doktorun iyi olup olmadigini bence eski hastalari bilir. Siz de rinopilastiye karar verirken referanslari dikkat almaya calisin bence.
Umarim davanizi kazanirsiniz. Ben de forumda takipcisi olacagim mesajlariniz.