Endoskopik Orta Yüz Germe Ameliyatı Yaptıranların Dr.Tavsiyesi

Bir kaç ameliyat düşünüyorum.Burdaki yorumları o yüzden sık sık takip ediyorum.Karın,göz kapağı ve yüz germe istediklerim.Dr araştırıyorum istanbulda.Şuan iki isim Fuat Yüksel (sitedeki yorumlardan)Selahattin Yaman(bir arkadaşımın tavsiyesi) var.Okuduğum yorumlardan birkaç dr'la görüşmenin daha iyi olacağı.Bende en az 3 dr.'la görüşmek ve karar vermek istiyorum.Sizin gibi ameliyat olanların yorumları bu yüzden çok önemli :)))

Bana orta yüz germe ile ilgili sormak istediğin varsa sorabilirsin.Yardımcı olmaya çalışırım.Reaimlerede bakarsan bilgi sahibi olursun

Bana orta yüz germe ile ilgili sormak istediğin varsa sorabilirsin.Yardımcı olmaya çalışırım.Reaimlerede bakarsan bilgi sahibi olursun

Resimlerini şimdi gördüm çok güzel olmuş gerçekten.Görüşmeye gittiğimde hangi uygulama uygun öğrenicem.Sonrasında tekrar sıkı bir araştırma.Bir öğreneyim yöntemi sorarım teşekkürler.

en güzeli yüz sonuçta öyle şakaya gelmez.Bende ilk zamanlar çok korkmuştum.Böylemi kalacam diye ama geçiyor.Hatta bu dönemi pisikolojik destekle atlatan çok kişi oluyormuş yani iyileşme sürecini.Yani bugün amelyat oldum yarın güzelim diye birşey yok

İlk önce karın bölgemi istiyorum.Yüz sonraya kalıcak.Hepsi bir arada olmuyormuş.Yüz çok zor ve de önemli.Açıkta ilk görülen yer.Siz atlattınız darısı isteyenlerin başına.Şişlikler uzun sürmüş.4-5 güne geçmiyor anlaşılan.Bir de bütün bu ameliyatları bir dr olurum inşallah.Askı yöntemi şu dr çok iyi,karın germede bu dr,göğüs büyütmede küçültmede kesin bu dr çok başarılı .Yorumlar hep böyle.Bunların hepsini bir arada yapan en iyi dr henüz okumadım.Şimdi ameliyat izi konusunda tuğrul bey en iyisi deniyor.Şaştım kaldım dr karar verme işim nasıl olcak bilmiyorum.Karıştım artık inanırmısın.Hem iyi hem uygun bakalım nasıl olcak.

Son düzenleme:

Selam arkadaşım, senin doktorunla ilgili degil yazdıgım ve medyatik doktorlar, konusundada haklısın bende öyle düşünüyorum,ama hergün ameliyat yapan doktor iyidir yorumuna katılmıyorum,inan isimlerinin başında prof yazan doktorların yaptıgı ameliyatlarda sorun yaşayan kişiler gördüm ve cok üzüldüm.

Ameliyat bu risk yani.Önemli olan memnuniyet yüzdesi sanırım.10 ameliyat olandan birin de,dördünde,altısın da sorun çıkar.Değerlendirme buna göre yapılır.Keşke bunu bilebilsek:))) Ben korkmaya başladım artık.

Evet haklısın tabiki risk yok diye birşey yok.Doktorumla konuşurken riskin olduğunu oda bana söylemişti.Ancak bende deli cesareti var.Birde okadar kendimi amelyata endekslemiştimki söylenen hiçbirşeyi takmıyordum.Şimdi düşünüyomda ne büyük hata imiş.Tamam sonuç güzel ve ben sitediğimi aldım.Ancak amelyat olduktan sonra keşkeler okadar çok yaşadım ki.Çünkü inanın bir kek gibi kabarıyorsunuz.Ve ilk 3 ayı gözden çıkarın.3aydan sonra kendinize geliyor kendinizi tanıyorsunuz.Ve yüzünüz güzelleştikçe mutlu oluyorsunuz.Şu an çok memnunum.Ama bir daha amelyat olurmuyum derseniz sanırım olmam

Helal olsun yüz olayı zor, büyük gecmiş olsun,ben meme ameliyatı oldugumda yan odada, yatan hasta yaptırmıştı baktım yüzü sarılıydı mumya gibi,dedim biz kadınların işi zor

lamia34 bir de şunu merak ediyorum. bu ameliyattan önce sigara kullanıyomuydun. ben içtiğim için bırakmaya çalışıyorum. herhangi bir etkisi oldu mu sende... yüzle ilgili ameliyatta içilmemesi gerekir çünkü.. valla bunu da merak ettim..

Sigaranın etkisi oluyormuş.Hatta bazı dr sigara içene yapmıyorum diyor.Sigarayı bende mora terapi yöntemi ile yeni bıraktım.Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Doktorun bu kadar uzun süreceğini söyledi mi sana? Okuduklarımdan bir hafta içinde şişlikler geçiyor diyorlar.Yoksa bu kişiye göre mi değişir.?3 ay böyle şiş dolaşılmaz ki? Zaman içinde farkın görüleceğini yüzün oturduğunu hep söylüyorlar da şiş olayı soru işareti bıraktı bende.

Bir hafta olayına asla ama asla inanmayın.Ben bir ay eşimin yüzüne bile bakamadım.Hrkesten uzakta evin içinde yaşadım.2ay düzeliyorsun.Ancak insanların anlamaması için 2 2.5 ayı gözden çıkarmanız lazım.Ancak amelyatı olupta güzelleştiğinizi görmeniz 3 ayı buluyor.Bu süreç evet çok uzun süre.Hatta ilk zamanları bazı kişiler psikolojik destekle atlatıyormuş.İnanın yüz okadar şişiyor ve değişiyorsunuz ki anlatamam.Resimlerde tam çıkmıyor.Ben gün gün resimleri ekledim.Ancak resimlerde tam çıkmıyor
Bunun yanında tam iyileşme 6 ayı buluyor.Hatta ben 8 ayın içindeyim dışardan belli olmuyor ama kasların hareketinden anlıyorrum.Hala iyileşme var.Bir tarafımda hemen hemen iyileşme bitti gibi ama diğer tarafımda hala sürüyor.Ama güzel tarafı yüz germenin yanında yüz güzelleştirmede oluyor.Yüzünüz eskisinden daha zarif oluyor.Bu uzun zahmetli süreyi düşünerek bu amelyatı olun derim.Tamam sonuç gerçekten çok güzel oluyor .Ama bunlarıda bilmenizde fayda var.Doktorlar genelde bu süreci söylemezler.Doktorlar birde bu amelyetın bir kere olunduğunu söylemez.Bu nedenle bu amelyat ileriki dönemlerde olunlamalı

Sigaranın etkisi oluyormuş.Hatta bazı dr sigara içene yapmıyorum diyor.Sigarayı bende mora terapi yöntemi ile yeni bıraktım.Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Sigara olayına gelince evet önemli.Amelyattan önce sigarayı mutlaka bırakın.En azından bir süreliğine bırakın.Çünkü sigara olayı çok önemli.İyileşme süresinin baya bir uzamasına sebep oluyor.

Merhaba bende sigara kullanıyorum, ameliyat olucagım günü kadar ictim sonrasın da 2 hafta icmedim.Meme ameliyatım sıkıntısız gecti iyileşmem iz konusunda sorun yaşamadım. şans belki ama karın germe ameliyatı düşünüyorum nisan da sigarayı tamamen bırakmak istiyorum MORA terapiyi kaç seans gördünüz birde ücreti ne kadar yazarsanız sevinirim

1 hafta bencede cok erken.Bu kadar sıkıntı çekmişsin, arkadaşım zor bir ameliyat iyileşme sürecide belli ki yorucu.Sonuçların güzel olmuş şükür çektiğin sıkıntıya değmiş

1 hafta bencede cok erken.Bu kadar sıkıntı çekmişsin, arkadaşım zor bir ameliyat iyileşme sürecide belli ki yorucu.Sonuçların güzel olmuş şükür çektiğin sıkıntıya değmiş

Tşk ederim.Evet değdi ama estetik amelyatlar öyle bugün oldum yarın güzelleşecem değil.Uzan ve zahmetli bir süreç.Yani baya baya bir sabırlı olmak lazım

Tşk ederim.Evet değdi ama estetik amelyatlar öyle bugün oldum yarın güzelleşecem değil.Uzan ve zahmetli bir süreç.Yani baya baya bir sabırlı olmak lazım

evet cok zormus gözlerimi acmakta zorlaniyrum yüzüm sisti offff cok zor bu kadar olacagini tahmin etmemistim umarim sonuc iyi olur:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…