Endoskopik Orta Yüz Germe Ameliyatı Yaptıranların Dr.Tavsiyesi

Ozan bitik ile görüşün derim . Yüz estetiğinde çok ıyi bir doktor .

Bu arada badem göz ve Kaş kaldirma oldum ben 1 ay once.gerçekten cok çekici oluyorsun.kaslarimi dovme yaptirdim saniyorlar . ameliyat oldugumu kimse anlamıyor sadece cok genclesmissin guzellesmissin diyorlar

Merhaba, bende badem göz ve kas kaldirma ameliyati olmak istiyorum. Siz hangi doktora oldunuz?

merhaba forumda yeniyim. bende dusunuyorum ayni operasyonu. Ercan beyin adini yeni duydum. Acaba benimlede paylasirmisiz resimlerinizi rica etsem Tesekkur ederim

Bana özelden fotonuzu atabilir misiniz eski ve yeni çok merak ediyorum

Endoskopik yuz germe ameliyatı olan bir kisi olarak bu ameliyatı kesinlikle tavsiye etmiyorum.gecici bir islem iki yil sonra eskidinden daha kotu hale geldim.yuzume uygulanan kendi yagim iki yil sonra eridiginde yuzumde ciddi sarkma ve kirismalar oldu.bu islem para tuzagindan baska birsey değilmiş bunu anladim ve kafamda gecmek bilmeyen cok şiddetli bir kasinti kaldi malesef...

Endoskopik yuz germe olmus biri olarak bu islemi tavsiye etmiyorum .gecici bir islemmis yasayinca gordum anladim yuzum eskisinden daha kotu hale geldi.max iki yil sonra gevsiyor ve yag enjeksiyonlari eridiginde resmen kirisiyorsunuz

Merhaba gozler ilk gunlerde cekik oldu mu acaba? benim cok cekik oldu ve kuculdu gozlerim.. cok pişmanım siz de ilk gunlerde boyle oldu mu benim 10. gunum. cok endişeliyim. yanıtlarsanız cok sevinicem....

O

Bende Oytun İdil’i cok duydum hakkında hiç kötü yorum yok ben görmedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…