- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.394
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Sadece boğazıma bir sprey tarzı bir şey sıkacaklarını söylediler.Devlet hastanelerinde hafif uyuşturma ile yapılıyor diye biliyordum ben yapilmiyormu artik
Devlet hastanelerinde hafif uyuşturma ile yapılıyor diye biliyordum ben yapilmiyormu artik
çok teşekkür ederim.Bu hastanede uyutularak mı yapılıyor ve fiyat hakkında bilginiz var mı?Esenler Medipol hastanesi Dr. Enver Akbaş kesin tavsıye ettiğim bir doktor
hangi hastanede yaptırdınız?Ben devlet hastanesinde uyutularak yaptirmistim hicbirsey anlamıyorsun bile iyi araştır istersen
Istambulda yaptirmadim ben numune hastanesiydihangi hastanede yaptırdınız?
Anladim canim. Cok acılı bir islem degil aslında acilde benzerini uyusturmadan yapıyoruz cok az sıkıntı çıkaran oluyor ama korkman cok normal kendini cok kasacagini dusunuyorsan bencede anestezi altinda ol islemini. Gecmis olsunSadece boğazıma bir sprey tarzı bir şey sıkacaklarını söylediler.
Annem bağcılar egitim arastirmada anestezili olmuştu endoskopisinihangi hastanede yaptırdınız?
çok teşekkür ederimAnladim canim. Cok acılı bir islem degil aslında acilde benzerini uyusturmadan yapıyoruz cok az sıkıntı çıkaran oluyor ama korkman cok normal kendini cok kasacagini dusunuyorsan bencede anestezi altinda ol islemini. Gecmis olsun
Anestezili ve uyutularak aynı şey, anestezi alır uyursunuz? Soruda Bi yanlışlık var,Merhaba KK'nın güzel kadınları,ben daha önce endoskopi ile ilgili bir konu açmıştım.Devlet hastanesinde endoskopi olacaktım ancak gerek virüsün ortaya çıkması gerek uyutulmayarak yapılacağı için korktum ve yaptırmadım ancak mide rahatsızlığım geçmedi.Üstelik kullandığım ilaçlarda artık fayda etmiyor.Kesin olarak endoskopi olup tanı konulmasını istiyorum ancak devlet hastanelerinin çoğu bu işlemi uyutarak yapmıyor,bu nedenle özelde aneztezili yaptırmak istiyorum.Eğer aranızda İstanbulda(Avrupa) özelde yaptıranınız varsa hastane adını özelden ya da buradan yazarsanız cidden çok sevinirim.
Sadece boğazıma bir sprey tarzı bir şey sıkacaklarını söylediler.
Soruda yanlışlık yok.Uyutarak yapmıyor yani aneztezili yapmıyor diyorum.Aynı şey olduğunu ben de biliyorumAnestezili ve uyutularak aynı şey, anestezi alır uyursunuz? Soruda Bi yanlışlık var,
uyutularak yapılıyor 25 dk falan sürdü anesteziyle ama benım bayağı uzun bi süre oldu yaptıralı..hatırlamıyorum fıyatını ama benı reflü hastalığında iyileştiren doktor kendisidirçok teşekkür ederim.Bu hastanede uyutularak mı yapılıyor ve fiyat hakkında bilginiz var mı?
Çok teşekkür ederim.acaba fiyatı ne kadardı?Merhaba geçmiş olsun . Ben sefaköy Medipolda yaptırdım endoskopi sonrasında farklı tarihte kolonoskopide oldum. Uyutularak yapılıyor hiçbirşey hissetmiyorsun. 15-20 dk sürüyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?