Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Endoskopiiiii

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.394
133
27
Merhaba KK'nın güzel kadınları,ben daha önce endoskopi ile ilgili bir konu açmıştım.Devlet hastanesinde endoskopi olacaktım ancak gerek virüsün ortaya çıkması gerek uyutulmayarak yapılacağı için korktum ve yaptırmadım ancak mide rahatsızlığım geçmedi.Üstelik kullandığım ilaçlarda artık fayda etmiyor.Kesin olarak endoskopi olup tanı konulmasını istiyorum ancak devlet hastanelerinin çoğu bu işlemi uyutarak yapmıyor,bu nedenle özelde aneztezili yaptırmak istiyorum.Eğer aranızda İstanbulda(Avrupa) özelde yaptıranınız varsa hastane adını özelden ya da buradan yazarsanız cidden çok sevinirim.

Ben devlet hastanesinde uyutularak yaptirmistim hicbirsey anlamıyorsun bile iyi araştır istersen

Sadece boğazıma bir sprey tarzı bir şey sıkacaklarını söylediler.
Anladim canim. Cok acılı bir islem degil aslında acilde benzerini uyusturmadan yapıyoruz cok az sıkıntı çıkaran oluyor ama korkman cok normal kendini cok kasacagini dusunuyorsan bencede anestezi altinda ol islemini. Gecmis olsun

Anestezili ve uyutularak aynı şey, anestezi alır uyursunuz? Soruda Bi yanlışlık var,

çok teşekkür ederim.Bu hastanede uyutularak mı yapılıyor ve fiyat hakkında bilginiz var mı?
uyutularak yapılıyor 25 dk falan sürdü anesteziyle ama benım bayağı uzun bi süre oldu yaptıralı..hatırlamıyorum fıyatını ama benı reflü hastalığında iyileştiren doktor kendisidir

Merhaba geçmiş olsun . Ben sefaköy Medipolda yaptırdım endoskopi sonrasında farklı tarihte kolonoskopide oldum. Uyutularak yapılıyor hiçbirşey hissetmiyorsun. 15-20 dk sürüyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…