- 24 Nisan 2023
- 16
- 7
- 6
- Konu Sahibi nemesiss18
Kızlar merhaba mide kapakçığımda genişleme olduğunu düşünüyorum endoskopi sonucum da bu yorumlayıp yardımcı olabilecek var mı acaba teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun bulantıniz oluyormu pekiBana öyle gelmedi ama mide ağrın çok oluyorsa bilgi gastrit var ki zaten tanidada yazmışlar bende endoskopiye girdim ve 2 yıl boyunca gastrit yüzünden mide koruyucu kullandım sonrasında sıkıldım artık doktor dedi perhiz uygula yani yediklerine dikkat et bazı şeyleri yasakladı falan ama arada nefis işte çekiyor yiyom sonrasında yine ağrı çekiyorum çok ağrıyınca buscopan atıyom ağrısı hafifliyor bazende kalbime kadar vuruyordu ağrısı velhasıl kelam 5-6 yil oldu saldım çayıra mevlam kayıra yaptım antibiyotikler bile ise yaramadı o yüzden yediklerime dikkat ederek bu durumu hafifletebiliyorum sadece
Günde 6-7 defa kusuyordum kız ne diyorsunnm. Bunun üzerine gittim zaten endoskopiye acil olarak gittim hemde sonrasında kusmalarim durdu ama mide bulantısı geçmiyor işte o arada devam ediyorÇok geçmiş olsun bulantıniz oluyormu peki
Benimde öyle kusuyordum benimkide aniden kusarak mide yanmasıyla başladı bir buçuk iki yıl oldu halada devam ediyor ara Ara bulantım bazen bi hafta bırakmıyor beniGünde 6-7 defa kusuyordum kız ne diyorsunnm. Bunun üzerine gittim zaten endoskopiye acil olarak gittim hemde sonrasında kusmalarim durdu ama mide bulantısı geçmiyor işte o arada devam ediyor
İşte gastrit mahvediyor insanı kaç yıl oldu hala bende böyle midem bulanıyor kusmuyom ama çok kötü bulantım oluyor yanma olmuyor ama ağrım çok oluyor arada ama yanma varsa sende reflü de olabilirBenimde öyle kusuyordum benimkide aniden kusarak mide yanmasıyla başladı bir buçuk iki yıl oldu halada devam ediyor ara Ara bulantım bazen bi hafta bırakmıyor beni
İlk başta yanıyordu şimdi yok ağrıda üşüdüm zaman oluyor beni bunaltan en çok bulantı buna bir çözüm yokmu neler kullandım aktarıcıdan macunlar aldım zeytinyağı hala mide koruyucu ilaç kullanıyorumİşte gastrit mahvediyor insanı kaç yıl oldu hala bende böyle midem bulanıyor kusmuyom ama çok kötü bulantım oluyor yanma olmuyor ama ağrım çok oluyor arada ama yanma varsa sende reflü de olabilir
Ben de bilmiyorum ya benimde öyle ve ben artık psikolojik olduğunu düşünüyorum biliyor musunİlk başta yanıyordu şimdi yok ağrıda üşüdüm zaman oluyor beni bunaltan en çok bulantı buna bir çözüm yokmu neler kullandım aktarıcıdan macunlar aldım zeytinyağı hala mide koruyucu ilaç kullanıyorum
Bende öyle düşünüyorum ama bazen hiç aklımda yoken sevdiğim bişeyi yiceken vuruyor bulantı yani kafamda tutmuyorum ki zaten mide için kullanıyorum psikiyatri gitsem oda vercek ilaçBen de bilmiyorum ya benimde öyle ve ben artık psikolojik olduğunu düşünüyorum biliyor musun
Ben onada gittim işe yaradı ama birkaç ay yine öyle oldu (Bende öyle düşünüyorum ama bazen hiç aklımda yoken sevdiğim bişeyi yiceken vuruyor bulantı yani kafamda tutmuyorum ki zaten mide için kullanıyorum psikiyatri gitsem oda vercek ilaç
Tabi ilaç verdiyse bıraktıysaniz sonra başlamıştır nasıl bu kadar beynimizle dengemizi bozabiliyoruz şaşırıyorum ilacı kullanırken hiç bişey yok bıraktığınız an başlar bunu düşündüm için hiç gitmedim duramam çünkü kullanmadan bazen mide koruyucu bile bırakıyorum zararindan korkup ama çok fazla değil en fazla dört gün peşpeşe birakabildim sonra gene kullanıyorumBen onada gittim işe yaradı ama birkaç ay yine öyle oldu (
Tanıya göre Gastrit yazıyor çok geçmiş olsun. Bende bir ara reflü vardı. Mide koruyucu hap kullanıyordum. Şimdi ise çölyak şüphesi ile aylardır bana gelmeyen devlet hastanesi randevusunu bekliyorum gastroenteroloji için.Kızlar merhaba mide kapakçığımda genişleme olduğunu düşünüyorum endoskopi sonucum da bu yorumlayıp yardımcı olabilecek var mı acaba teşekkürler Eki Görüntüle 3539483
Ben şuan gayet iyiyim zaten sadece araa ara yediğim şeyler dokunuyor ağrı yapıyor yani mide bulantısı yapıyor geçiyor zaten eskiye göre çok çok iyiyim ömür boyu da kullanma o mide koruyucuyu dedi doktor bana ben öyle bıraktım kafama göre bırakmadım perhiz uygula ilacı bırak bı kendini dene dedi öyle öyle alıştım dikkat etmeye falan ve antidepresanlarda asla iyilestirmiyoe sadece vücudu uyutuyoyr bir süre sonrasında hiç etki etmemeye başladı bana bende bıraktım bu kadar yani onu da zaten doktor dedi diye bıraktım kafama göre ilaç içip bırakan biri değilim teşekkür ederim yinede doğru diyosunTabi ilaç verdiyse bıraktıysaniz sonra başlamıştır nasıl bu kadar beynimizle dengemizi bozabiliyoruz şaşırıyorum ilacı kullanırken hiç bişey yok bıraktığınız an başlar bunu düşündüm için hiç gitmedim duramam çünkü kullanmadan bazen mide koruyucu bile bırakıyorum zararindan korkup ama çok fazla değil en fazla dört gün peşpeşe birakabildim sonra gene kullanıyorum
Ayy siz beni yanlış anladınız galiba özür dilerim size demedim kafanıza göre ilaç kullanıp bırakıyorsunuz ben gitsem psikiyatriye dedim doktor ilacı bırak artık desede birakamam onun bana iyi geldiğini hissetsem mide koruyucu bile bırakmak istiyorum aslında arada bırakıp başlıyorum ilaçların zararindan korkuyorum siz iyi birakabilmisiniz ilaçlari darısı benim başıma Allah sizede banada tüm hastalara şifa versinBen şuan gayet iyiyim zaten sadece araa ara yediğim şeyler dokunuyor ağrı yapıyor yani mide bulantısı yapıyor geçiyor zaten eskiye göre çok çok iyiyim ömür boyu da kullanma o mide koruyucuyu dedi doktor bana ben öyle bıraktım kafama göre bırakmadım perhiz uygula ilacı bırak bı kendini dene dedi öyle öyle alıştım dikkat etmeye falan ve antidepresanlarda asla iyilestirmiyoe sadece vücudu uyutuyoyr bir süre sonrasında hiç etki etmemeye başladı bana bende bıraktım bu kadar yani onu da zaten doktor dedi diye bıraktım kafama göre ilaç içip bırakan biri değilim teşekkür ederim yinede doğru diyosun
Yaa sorun değil anladımAyy siz beni yanlış anladınız galiba özür dilerim size demedim kafanıza göre ilaç kullanıp bırakıyorsunuz ben gitsem psikiyatriye dedim doktor ilacı bırak artık desede birakamam onun bana iyi geldiğini hissetsem mide koruyucu bile bırakmak istiyorum aslında arada bırakıp başlıyorum ilaçların zararindan korkuyorum siz iyi birakabilmisiniz ilaçlari darısı benim başıma Allah sizede banada tüm hastalara şifa versin
Mesajda duygu belli olmuyor kalbinizi kirdiysam tekrardan özür dilerimYaa sorun değil anladım
Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim bir de benim endoskopi olduktan sonra kusma mide bulantım oldu yemek yiyemedim kaç gün sizce bu normal midir ciddi bi durum mudur korkuyorum ve yemek yedikten sonra çok şişkinlik ve geğirme de oluyor sizde de oldu muMesajda duygu belli olmuyor kalbinizi kirdiysam tekrardan özür dilerim
Yoo estağfurullahMesajda duygu belli olmuyor kalbinizi kirdiysam tekrardan özür dilerim
Bende de olmuştu endoskopiden sonra bir ay iki ay oyleydim benKızlar yorumlarınız için teşekkür ederim bir de benim endoskopi olduktan sonra kusma mide bulantım oldu yemek yiyemedim kaç gün sizce bu normal midir ciddi bi durum mudur korkuyorum ve yemek yedikten sonra çok şişkinlik ve geğirme de oluyor sizde de oldu mu