• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopi !

Merhaba hanımlar,
Bir şey kafama takıldı belki size saçma gelecek ama ne yapayım merak ediyorum.

1 senedir nişanlıyım.Covid dolayısıyla düğün süreci uzadı.Nişanlımla 3 senedir beraberiz.Yaklaşık 2.5 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum.Uzun zamandır midemde süre gelen bir rahatsızlık var.Belirtilere göre büyük ihtimalle helicobakteri diye düşünüyorum.Herneyse sorum şu ; Haftaya endoskopi olacağım.Şuan ara dönemdeyim pazartesi hapa tekrar başlayacağım.Endoskopide doğum kontrol hapına dair birşey çıkar mı ? Ya da doktorlar buna dikkat eder mi ? Ailemde yanımda olacak çünkü.Ya da bu ay içmesem mi ? Hormonlara falan bakar mı doktorlar bilemedim.
Ne yapsam sizce ? Soru saçma ama ne yapayım merak ettim.
Teşekkürler şimdiden.
Ben genel anesteziyle endoskopi olmuştum. Anestezi için kan vermiştim.Öyle olursa belki diye düşünüyorum.

Benim de ciddi mide ağrılarım var ve gittiğim her doktor endoskopi diyor. Kaçıyorum hep. Çok acısı var mı?
aci demeyelimde mide bulantisi ogurme😊 1 dk surmuyo 30/40 saniye falan dayanirsin herhalde。 benim sikintim kipirdamayim diye basima bastirdilar hortum tahris etti baya bukulerek bogazdan gecince。 kolay degil ama bas edilemez de degil。 gecmis olsun cokca🙏

doktora belirtmeniz gerek söyleyemem diyorsan da kullanma o zaman bir ay birlikte olmayıver nişanlınla kocan değil bir şeyin değil.
Bir şeyin degil ne demek? Nişanlısi iste.
Illa imzayi atinca mi iyelik ekleniyor😂 kocan olunca 1 ay sevismemezlik yapamiyor musun da nisanlin, kocan degil 1 ay sevisme dediniz.

Merhaba hanımlar,
Bir şey kafama takıldı belki size saçma gelecek ama ne yapayım merak ediyorum.

1 senedir nişanlıyım.Covid dolayısıyla düğün süreci uzadı.Nişanlımla 3 senedir beraberiz.Yaklaşık 2.5 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum.Uzun zamandır midemde süre gelen bir rahatsızlık var.Belirtilere göre büyük ihtimalle helicobakteri diye düşünüyorum.Herneyse sorum şu ; Haftaya endoskopi olacağım.Şuan ara dönemdeyim pazartesi hapa tekrar başlayacağım.Endoskopide doğum kontrol hapına dair birşey çıkar mı ? Ya da doktorlar buna dikkat eder mi ? Ailemde yanımda olacak çünkü.Ya da bu ay içmesem mi ? Hormonlara falan bakar mı doktorlar bilemedim.
Ne yapsam sizce ? Soru saçma ama ne yapayım merak ettim.
Teşekkürler şimdiden.
Yani kolonoskopiye girdim bende oncesinde gastroentolojiye gorundum dr. Kan tahlili istedi kanda birsey cikmayinca kolonoskopi dedi ama siz dr. Gorunup direk endoskopiye girecekseniz orda aile almiyorlar sadece hasta giriyor cikista cagiriyolar aileyi
Bazi dr.larda muayene sirasinda kesinlikle aileyi istemiyor sansina kalmis bir durumb

Back