Endoskopi

Cok kolay bi islem.Yaptirdim ben narkozu verip bayiliyosun 15 dk da bitiyo uyaniyosun.Aci vs hissetmiyosun.

Artik tip o kadar gelisti ki hiic dusunme bile sadece narkozun ignesinin acisini hissedersin.Narkoz almadan yapmazlar zaten dayanamazsin sonucta hortum girecek

Gecen hafta arkadasima yapildi.bende gittim.hafif bir igne yaptilar.10 dakika surdu surmedi.sonra ayilmaya basladi.12 saat aclik ile yapiliyor.yapildiktan 1 saat sonrada yemek yedi su icti.zor 1 sey degil.yillar once annemede yapilmisti korkmayin yani

midede ki enfekyion öyle oluşmaz.
lansora aleerji mi nerdeyse lansor en faydalı tek ilaç ...
mesela su var. sistit olmuş olabilirsin. sistit de mide de şişkinlik yapar. gaz yapar.baş dönmesi ?
Yine de ne yapıyoruz ilaç önermiyoruz, doktor vermeli böyle ilaçları, sitede ilaç tavsiyesi yasak çünkü

Bam 10 gün önce yaptırdı. Ve hafif bi narkoz veriyolar. Cıktıgında biraz gözleri boş bakıyo yani ama kendinde oluyo. Bence kesinliklr narkoz al

Valla bendende endoskopi ve kolonoskopi istendi genel anestezi yapılarak yapılacaktı 600 lira karşılığında tabi bi türlü fırsat bulamadım yaptrdktan snr tecrubelerndn faydalanmak isterm gecms olsn

Gecmis olsun canim :) bende yaptirdim cok sukur rahatim beni uyutmadilar sadece boqazima sprey skti okadar cokta kolsy basit bisey 10 dakikalik islem yani :)

Bam 10 gün önce yaptırdı. Ve hafif bi narkoz veriyolar. Cıktıgında biraz gözleri boş bakıyo yani ama kendinde oluyo. Bence kesinliklr narkoz al

Teşekkürler arkadaşlar. İyiki bu konuyu açmışım. Ne yapacağıma karar verdim. Başka bir doktora daha görüneceğim eğer o da endoskopi derse mecbur yaptıracağım.

merhaba ,
ben yakın bir zamanda endoskopi çekildim. narkozla tabii ki çünkü normal narkozsuz yaptıramadım maalesef. inanılmaz bir öğürme hissi oluyor mide boş oldugu içinde ağrı yapıyor, mideyi çok fazla zorluyor.
narkozla hiçbir sey anlamıyorsunuz, uyudum , uyandım baktım bitmiş.... sonrasında hiçbir agrı olmuyor , sadece biraz boğaz ağrısı..

şimdiden geçmiş olsun.

Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun:)

Ben iki defa endoskopi oldum.kesinlikle korkacak birşey yok.birkere soluk duracak diye birşey yok çünkü oksijen veriyorlar bayılıyorlar uyandığında hicbirsey hissetmiyorsun.agri ve ya mide bulantısı gibi.Seni bayiltanlar zaten anestezi uzmanı veya genel cerrahi uzmanı oluyor.o yüzden ufacık problem bile yasasan anında müdahale edilir hiç korkma.nasil olup bittiğini anlamayacaksin bile

Ben 5-6 sene önce yaptırdım özel hastanede ilaçsız narkozsuz doktorda önemli burda.
Ağzıma uyuşturcu sprey sıkıp yutmamı istediler hissizleştirdiler.doktor ve 2hemşire yan uzandırıp yaptılar endoskopiyi.mideme hortumla baktılar ucunda kamera var zaten herşeyi ekranda görüyorlar.çok terlemiştim kızarmıştım sürekli nefes alıp vermiştim 10-15 dk sürdü sanırım.onlar çok sakindi bende etkilendim tabi.çok kolaydı diyemem , çok zordu demekde yanlış.

Olamaz ya kendim gibi birisini buldum aynı yazdıklarıniz la beni anlatmış sınız bende uyumaktN korkutugum için yapttiramiyirum

Yaptırdınız mı endeskopi

Merhaba, hayır yaptırmadım :) korktum açıkçası, ilaçlarla devam başka doktora görüneceğim ama şu son zamanlarda bazı işlerimden dolayı görünemiyorum.
Ayenn bende yaptıramiyirum korkudan açıkçası ilaç alıp uyumakta uyanamamaktan kontrolüm altında hiç birşey olmasını istemiyorum ama ben ercp yaptırdım onu soyliyeyim

Eğer yapılması gerekse geciktirmeden yaptırın hastalık kronikleşmesin.
Ben yıllarca korktum kaçtım.
Sonuç +hastalık olarak çıktı karşıma

Hiç korkmadan endoskopinizi yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…