Walla canım ben yıllar önce yaptırmıştım, midemi n içini görecem diye sevine sevine. Ve de yalnız gitmiştim !! Daha 21 22 yaşımda , sprey falan hatırlamıyorum ama çok zorlanmıştım , sürekli öğürme geldi sarı sular çıktı ama her öğütdükçe dr öğürme deyip tekrar soktu borunun çıkan miktarını , öğürme çıkıyor boru deyip durdu ama elimde olmadan oluordu , öyle çırpındım ki , soktukları borunun yanından bi r de cımbızlı bi ince boru sokup parça alacaktı ama ben artık çırpınmakta ve de öğütmekteyim helak olmuşken dr ne oluyor beeeee diye çekti çıkardı boruyu , kalk dedi ama öyle yorulmuştum ki üç gün ağladım çok zoruma gitti o anlar , dr un tavrı ayrı zoruma gitti, 12 yıl önce ki gibi mi teknoloji bilmiyorum , eşim 3 yıl önce yaptırdı , yanındaydım , uzandı , ağzına bi aparat verdiler ısırdı , yanyattı, o sıra kolundan bi uyuşturucu verdiler eşim uçtu gitti, beni odada çıkarttılar beş dk sonra da eşimi , getirip yatağa yatırdılar , uyandırın siz dediler , seslendim iki uyandı , eşim için çok kolay oldu , narkoz almanı tavsiye ederim , ben de senin gibi kontrol odaklıyım , ben mesela böyle bi narkozla tam dalmaya geçmesem de sarhoş olup daha az tepki veriyorum , ben de bir kaç işlem geçirdim bu tarz , kesinlikle al vücut gevşesin , işlem bitince dürtsünler sen kendin kalk işlem masasından , ben öyleyim