- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Ben de öyleyim işte narkoz alsam da hareket li oluyorumNarkozlu hiçbişey hatırlamıyosun ama öyle yaptırabilirsin son yaptırdıgimda narkozluydum ben hatırlamiyorum ama dr narkozlu olduğun halde elin kolun durmuyodu demisti
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Hayırlısı inşallah.
Zaten panik atak var maalesef ama midem çok rahatsız. Şu an kalbim çarpıntı yapmıyor ama midem rahatsız.
sen istanbuda mısın ? sana cok güzel bir dokt. tavsiye edeyim ?Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Hayırlısı inşallah.
Zaten panik atak var maalesef ama midem çok rahatsız. Şu an kalbim çarpıntı yapmıyor ama midem rahatsız.
Midem de sürekli yanma , huzursuzluk , ağrı , gaz,iştahsızlık , bazen çarpıntı kalpte vs. Hala arada oluyor .Çok geçmiş olsun size de.
Teşekkür ederim eşimle gideceğim zaten bakalım hayırlısı.
Hayırlısı inşallah bakalım
Peki gastrit belirtileriniz neydi acaba? Bu arada geçmiş olsun.
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun.
Midemde enfeksiyon yok. İdrar yollarından bahsediyorum. Midemde enfeksiyon yok sadece bira kanımda biraz da idrar yollarımda çıktı. Zaten başka bir tuvalet kullansam hemen enfeksiyon kapıyorum maalesef. Bilemiyorum sistit miyim doktor bu konuda hiçbir şey demedi.
Çok zor ,korkulucak bişi deil. Banada yaptılar endoskopi, bogazima sprey sıktılar uyusmasi icindi sanirim , narkoz fln vermediler birazcık sık kendini kısa sürüyor zaten .Geçmiş olsun.merhaba, aranızda endoskopi yaptıran var mı?
1 haftadır süren bir rahatsızlığım var safraya böbreklere falan bakıldı, ilaç iğne verildi geçmedi, eğer geçmezse endoskopi yapacağız dedi doktor. Yarın olacak büyük ihtimalle.
Ve açıkçası bu beni ürkütüyor.
Ne kadar sürer, narkoz almak istemiyorum acır mı? Acıdan ziyade mide bulantısı olmaz mı? Ya kusarsam? Kustuğumda soluk borum tıkanmaz mı?
Çok araştırıyorum 2 gündür ama insan yine de güncel bir kaç şey duymak istiyor.
Şikayetim ise mide bulantısı, baş dönmesi, karın şişmesi, geğirme.
Ekleme: bir de bende panik atak var acaba panik yapıp kötü sonuçlara sebebiyet verir miyim?
nasıl alakasız? bi yaz bakem neye göre ilaç vermiş ?
Umarım benim de geçer. 1 haftadır berbat durumdayım çünkü.Korkmayin sakinlestirici insani beya etkiliyo korku morku kalmiyo (gerci sakinlestirici haü bile beni fena yapiyo)!mide rahatsizligi uzun zaman cektim ama yillardir sukur sorun yasamiyorum
Evet İstanbul'dayım. Memnun kalırım.sen istanbuda mısın ? sana cok güzel bir dokt. tavsiye edeyim ?
Midem de sürekli yanma , huzursuzluk , ağrı , gaz,iştahsızlık , bazen çarpıntı kalpte vs. Hala arada oluyor .
Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur..Çok zor ,korkulucak bişi deil. Banada yaptılar endoskopi, bogazima sprey sıktılar uyusmasi icindi sanirim , narkoz fln vermediler birazcık sık kendini kısa sürüyor zaten .Geçmiş olsun.
Bulantı oluyordu ama kusma yoktu. Baş dönmesi de oluyordu halsizlikte vardı .Aaa aynen ben. Benim de böyle. Peki bulantı ve baş dönmesi de oluyor mu? Halsizlik falan?
Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur..
enfeksiyonlar için antibiotik vermiş. gaz gideri ( cıkmasını saglayan ) ilac vermiş. cok da anormal degil.. özelden sana yazayım dokt.Sadece bağırsak spazmı için ve antibiyotik. Şimdi yataktayım çıkıp bakamıyorum ama baya araştırdım.
Umarım benim de geçer. 1 haftadır berbat durumdayım çünkü.
Evet İstanbul'dayım. Memnun kalırım.
Doktor tavsiyesini bende alsam fena olmaz hanisen istanbuda mısın ? sana cok güzel bir dokt. tavsiye edeyim ?
Evet demekki benimki de gastrit. Aynı belirtiler çünkü. Teşekkürler bunu öğrenmem çok iyi oldu.Bulantı oluyordu ama kusma yoktu. Baş dönmesi de oluyordu halsizlikte vardı .
Gaz çıkartamıyorum ama sıkıştırma yapmıyor öyle de tuhaf bir durum :)) çarpıntı panikten zaten. Peki bekliyorum doktoru. Teşekkürler.enfeksiyonlar için antibiotik vermiş. gaz gideri ( cıkmasını saglayan ) ilac vermiş. cok da anormal degil.. özelden sana yazayım dokt.
birde sunu unutmayayım gaz sıkışması kalp te degil de sol tarafı omuza kasların kadar agrı yapabilir. yada kalp agrısı gibi sana gelebilir ama carpıntı panikten.
Ben size attım :)ben özel msj neden atamıyorum
İnşallah öyledir :)Evet demekki benimki de gastrit. Aynı belirtiler çünkü. Teşekkürler bunu öğrenmem çok iyi oldu.
Gaz çıkartamıyorum ama sıkıştırma yapmıyor öyle de tuhaf bir durum :)) çarpıntı panikten zaten. Peki bekliyorum doktoru. Teşekkürler.
sana da msj gönderdim :)İnşallah öyledir :)
sana da gönderdim :dDoktor tavsiyesini bende alsam fena olmaz hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?