Endoskopi

Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Hayırlısı inşallah.

Zaten panik atak var maalesef ama midem çok rahatsız. Şu an kalbim çarpıntı yapmıyor ama midem rahatsız.

Korkmayin sakinlestirici insani beya etkiliyo korku morku kalmiyo (gerci sakinlestirici haü bile beni fena yapiyo)!mide rahatsizligi uzun zaman cektim ama yillardir sukur sorun yasamiyorum

Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Hayırlısı inşallah.

Zaten panik atak var maalesef ama midem çok rahatsız. Şu an kalbim çarpıntı yapmıyor ama midem rahatsız.
sen istanbuda mısın ? sana cok güzel bir dokt. tavsiye edeyim ?

Midem de sürekli yanma , huzursuzluk , ağrı , gaz,iştahsızlık , bazen çarpıntı kalpte vs. Hala arada oluyor .

Çok zor ,korkulucak bişi deil. Banada yaptılar endoskopi, bogazima sprey sıktılar uyusmasi icindi sanirim , narkoz fln vermediler birazcık sık kendini kısa sürüyor zaten .Geçmiş olsun.

nasıl alakasız? bi yaz bakem neye göre ilaç vermiş ?

Sadece bağırsak spazmı için ve antibiyotik. Şimdi yataktayım çıkıp bakamıyorum ama baya araştırdım.
Korkmayin sakinlestirici insani beya etkiliyo korku morku kalmiyo (gerci sakinlestirici haü bile beni fena yapiyo)!mide rahatsizligi uzun zaman cektim ama yillardir sukur sorun yasamiyorum
Umarım benim de geçer. 1 haftadır berbat durumdayım çünkü.

sen istanbuda mısın ? sana cok güzel bir dokt. tavsiye edeyim ?
Evet İstanbul'dayım. Memnun kalırım.

Midem de sürekli yanma , huzursuzluk , ağrı , gaz,iştahsızlık , bazen çarpıntı kalpte vs. Hala arada oluyor .

Aaa aynen ben. Benim de böyle. Peki bulantı ve baş dönmesi de oluyor mu? Halsizlik falan?

Çok zor ,korkulucak bişi deil. Banada yaptılar endoskopi, bogazima sprey sıktılar uyusmasi icindi sanirim , narkoz fln vermediler birazcık sık kendini kısa sürüyor zaten .Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur..

enfeksiyonlar için antibiotik vermiş. gaz gideri ( cıkmasını saglayan ) ilac vermiş. cok da anormal degil.. özelden sana yazayım dokt.
birde sunu unutmayayım gaz sıkışması kalp te degil de sol tarafı omuza kasların kadar agrı yapabilir. yada kalp agrısı gibi sana gelebilir ama carpıntı panikten.

Bulantı oluyordu ama kusma yoktu. Baş dönmesi de oluyordu halsizlikte vardı .
Evet demekki benimki de gastrit. Aynı belirtiler çünkü. Teşekkürler bunu öğrenmem çok iyi oldu.

Gaz çıkartamıyorum ama sıkıştırma yapmıyor öyle de tuhaf bir durum :)) çarpıntı panikten zaten. Peki bekliyorum doktoru. Teşekkürler.

Merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey çıkmaz.

Gelelim konumuza Bende endoskopiye girmiştim 2-3 yıl kadar önce.. Senin gibi çook korkup stres yapmıştım..

Ama güven bana hiiiç bişeycik olmuyor.. sadece serum gibi damardan iğne yapıyorlar etkisi 10 dk süren bir narkoz verdiler sanırım. Odaya girişimi bile hatırlıyorum. Doktorla konuştuk hatta, ağzıma emzik gibi birşey koymuştu kapatmayim diye tam doktor bana bişey diyecekken ben uçmuşum bile uyumuşum hemen 2 dk sürmemiş bile annem diyor beni yürüterek çıkarmışlar hatırlamıyorum da sonra hemencicik ayıldım kusma mide bulanması aslaa olmadı çünkü bize verdikleri ağır narkoz değil şekerimm sıkma o tatlı canını allah acil şifalıklar versin

Valla bendende endoskopi ve kolonoskopi istendi genel anestezi yapılarak yapılacaktı 600 lira karşılığında tabi bi türlü fırsat bulamadım yaptrdktan snr tecrubelerndn faydalanmak isterm gecms olsn

Gecmis olsun canim :) bende yaptirdim cok sukur rahatim beni uyutmadilar sadece boqazima sprey skti okadar cokta kolsy basit bisey 10 dakikalik islem yani :)

Merhaba bende bundan 1.5 yil evvel olmuştum endoskopiyi. Sanirim kisiden kisiye farklılık gosteriyor çünkü veni perisan etmişti...
Kesinlikle narkoz almadan yaptirma derim..

Bende narkoz aldim benim ayilmam 1 saati bulmuştu..
Uyandığımda hic birseyim yoktu sadece hafif bas dönmesi falan klasik narkoz etkileri vardi.

Gel gör ki

5 6 saat aradan sonra kusma başladı inanmazsin 9 Yada 10 sefer kustum artik safra çıkıyordu en son acile gidecekkende balkonda bayilmisim acilde ayildigimda hava veriyorlardi neye ugradigimi sasirdim igneydi ilacdi derken kendime geldim..

Biraz korkutmus olabilirim ama her insan da aynisi olacak diye birsey yok icini ferah tut cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…