Endoskopi

ve para için özel hastne bu.

Aslında şu tahlili de isterim çok para gerek yok dedi boşa masraf. Bir de bana verdiği ilaçlar o kadar alakasız ki anlamadım bile. Sadece bi tane mide ilacı o da sabah aç karna 2 günlük tedavi. Bilemiyorum artık belki yarın endoskopi derse başka doktora daha görünürüm.

Lansora es değer başka bir mide koruyucu verirler

Birde devlet hastanesinde iyi bir genel cerrah araştırıp muayene olun isterseniz.
Evet aslında bunu yapsam iyi olur. Gece çok kötü oldum acile gittik adama şikayetimi anlatıyorum sanki benimle dalga geçiyor. Ben bundan anlamam bundan ancak bilmem neredeki doktor anlar. Bunlar ne biçim şikayetler dedi hiçbir şey yapmadan gönderdi şaka gibi.

Kesinlikle narkozsuz yaptirma 4 defa endoskopi yaptırdim 1 tanesi narkoz almadan oldu berbat boğuluyorsun gibi öluyorum sanmıştım doktor hortumu indirdi ben elimle çekip çikartmiştım iki tane yardımcı gelip kollarımı tutmuşlardı ama öyle böyle değildi çok pis saydırmıştim hepsine

Walla canım ben yıllar önce yaptırmıştım, midemi n içini görecem diye sevine sevine. Ve de yalnız gitmiştim !! Daha 21 22 yaşımda , sprey falan hatırlamıyorum ama çok zorlanmıştım , sürekli öğürme geldi sarı sular çıktı ama her öğütdükçe dr öğürme deyip tekrar soktu borunun çıkan miktarını , öğürme çıkıyor boru deyip durdu ama elimde olmadan oluordu , öyle çırpındım ki , soktukları borunun yanından bi r de cımbızlı bi ince boru sokup parça alacaktı ama ben artık çırpınmakta ve de öğütmekteyim helak olmuşken dr ne oluyor beeeee diye çekti çıkardı boruyu , kalk dedi ama öyle yorulmuştum ki üç gün ağladım çok zoruma gitti o anlar , dr un tavrı ayrı zoruma gitti, 12 yıl önce ki gibi mi teknoloji bilmiyorum , eşim 3 yıl önce yaptırdı , yanındaydım , uzandı , ağzına bi aparat verdiler ısırdı , yanyattı, o sıra kolundan bi uyuşturucu verdiler eşim uçtu gitti, beni odada çıkarttılar beş dk sonra da eşimi , getirip yatağa yatırdılar , uyandırın siz dediler , seslendim iki uyandı , eşim için çok kolay oldu , narkoz almanı tavsiye ederim , ben de senin gibi kontrol odaklıyım , ben mesela böyle bi narkozla tam dalmaya geçmesem de sarhoş olup daha az tepki veriyorum , ben de bir kaç işlem geçirdim bu tarz , kesinlikle al vücut gevşesin , işlem bitince dürtsünler sen kendin kalk işlem masasından , ben öyleyim

Oy çok geçmiş olsun. Başka bir doktora göründükten sonra endoskopiye karar vereceğim aslında.

Doktor çok gaddarmış gerçekten pes. Bana böyle davranılsa ben de ona bağırırdım sanırım çok sinirli bir insanım ben. Bakalım ne olacak ya hayırlısı olsun da her şeyin inşallah.

enfeksiyon işte.
Yanlış aksettirdim kusura bakma detay vermedim . Onun öncesinde başka ilaçlarla tedavi etmeye çalıştılar reflü dendi önemsiz dendi. Ve ayrıca gastrit tedavi edilmesi gereken bir hastalık hani detaylı bakılıp ona göre ilaç verilmesi gerekiyor.

Acildekiler anlamaz benim eşimin de midesi sıkıntılı.
Kaç kere iki buKlum acile gittik ağrı kesici verip yolluyorlar.

Ben yaptırdım damardan bi ilaç veriyorlar iki dk geçmeden uyuyorsun uyandığında hiçbirşey hatırlamıyor insan uzun sürmüyor zaten uyuyup uyanmak 15 dk falan sonrasında hafif bi baş dönmesi yalnız gitmeyin endoskopiye dair hatırladığım tek acı damardan ilaç verirken sinek ısırığı gibi olan hafif bi acı.Ama ilaçsız yapacam derseniz cesaretliyseniz olabilir tabi ama bence gerek Yok o kadar kendini zorlamaya Siz bilirsiniz yine de geçmiş olsun

Geçmiş olsun ben yaptırdım endoskopi çok kolay bişi yaa korkmaya vakit olmuyor benim mideme bakıldı.

Patoloji için sıvı aldılar.

Gastrit çıktı.

2-3 saat hafif bi Boğaz ağrısı oluyor , eskisi gibi değil tıp çok ilerlemiş o gün anladım özel de yaptırdım.

Hatta aa bitti mi dedim İnanmadım kendime geldiğimde sadece eşim yanımdaydı.

İnşallah sizin ki de kolay geçer.

Ben ilaçsız yaptırabiliyorum ne korku ne acı hiçbirşey hissetmiyorum yada dayanabiliyorum diyeyim
Ama eşim çok zorlanıyor
Geçen hafta yaptırdı en son ama ilaç uyutmamış bu sefer yine bu defa çok zor olmadı sanki dedi
Peşinden de kolonoskopi yapıldı
Bence siz gastroentrolojiye bi görünün
Geçmiş olsun
Çok abartılcak bi işlem değil aslında

midede ki enfekyion öyle oluşmaz.
lansora aleerji mi nerdeyse lansor en faydalı tek ilaç ...
mesela su var. sistit olmuş olabilirsin. sistit de mide de şişkinlik yapar. gaz yapar.baş dönmesi ?

Iki kere yaptirdim ben bence narkos gerektirecek birsey degil (ki hastanede bile yaptirmadim)!zaten sakinlestirici veriyorlar bogazada uyusturucu sprey tabi dogsl olarak biraz ogurme oluyor ama korkulacsk bir islem degil venim midemde bakteri vardi ona bagli enfektiyon gecmis olsun

Acildekiler anlamaz benim eşimin de midesi sıkıntılı.
Kaç kere iki buKlum acile gittik ağrı kesici verip yolluyorlar.

Çok geçmiş olsun size de.
Teşekkür ederim eşimle gideceğim zaten bakalım hayırlısı.

Narkozlu hiçbişey hatırlamıyosun ama öyle yaptırabilirsin son yaptırdıgimda narkozluydum ben hatırlamiyorum ama dr narkozlu olduğun halde elin kolun durmuyodu demisti
Hayırlısı inşallah bakalım

Peki gastrit belirtileriniz neydi acaba? Bu arada geçmiş olsun.

Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun.

midede ki enfekyion öyle oluşmaz.
lansora aleerji mi nerdeyse lansor en faydalı tek ilaç ...
mesela su var. sistit olmuş olabilirsin. sistit de mide de şişkinlik yapar. gaz yapar.baş dönmesi ?
Midemde enfeksiyon yok. İdrar yollarından bahsediyorum. Midemde enfeksiyon yok sadece bira kanımda biraz da idrar yollarımda çıktı. Zaten başka bir tuvalet kullansam hemen enfeksiyon kapıyorum maalesef. Bilemiyorum sistit miyim doktor bu konuda hiçbir şey demedi.

Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Hayırlısı inşallah.

panik atak. miden ile alakası yok.
Zaten panik atak var maalesef ama midem çok rahatsız. Şu an kalbim çarpıntı yapmıyor ama midem rahatsız.

nasıl alakasız? bi yaz bakem neye göre ilaç vermiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…