Endoskopi- Kolonoskopi

Asiasena

Anne 💜 öğretmen💜 kedisever 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
2.465
5.491
358
37
Kayseri
Merhaba herkese. Geçen hafta karantinam bitti korona atlattım. Son zamanları beni zorladı nefes darlığı yaşadım. Karantina bitince hemen göğüs doktoruna gittim, ciğerde hafif tutulum var enfeksiyon var dedi ve tedaviye başladı. Falan ertesi gün felaket el ayak titremeleri ve halsizlik ile karşılaştım saatlerce geçmeyince acile gittim. EKG kan tahlili vs derken pek bir sorun görmediler. Bir kaç gün bu rahatsızlıklar devam edince dahiliye uzmanına gittim dün. Tiroit ameliyatı oldum tamamı alındı, acaba değerler mi bozuldu dedim. Doktor tüm değerlere bakalım çarpıntı ve el ayak titremeleri ya tiroit değeri bozuk olursa olur yada demirin düşük olursa dedi. Kan verdim sonuç kan düşük demir çok düşük çıktı. Yıllardır bu şekilde düşük oluyormuş kadın hastalıkları uzmanı görsün, sorun görmezse endoskopi kolonoskopi yapılması lazım dedi. Kadın hastalıkları uzmanı bir sorun olmadığını söyledi ve bu sebeple cuma gününe endoskopi kolonoskopi randevu verildi.

Aşırı derecede endişeliyim süreç sıkıntılı oluyor mu sonrasında neler bekliyor bilmiyorum. Dün demir içeren serum takıldı, 4 şişe daha alacağım. O biraz toparlar ama vücudun demiri bu kadar yemesinin altında ne var bakılacak. Midemden çok rahatsızım yemek sonrası karın içi ağrısı yaşıyorum aşırı olmamakla beraber büyük abdeste rahat çıkamadığım zamanlar oluyor. Buna benzer şeyler yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Bugün sıvı diyetine başladım. Yarın da öyle olacak ve dün de hastanedeyim diye doğru düzgün beslenemedim şuan inanılmaz açım 2 günü böyle nasıl geçireceğim bilmiyorum. Tecrübeleri olan sizlerden yardım bekliyorum. Ayrıca habersiz edilen dua kabul olur inşallah bana da dua edin sorunsuz geçireyim de sıkıntı neyse hasarsız şifa bulanlardan olalım inşallah

Çok geçmiş olsun. Mesajınızı yeni gördüm. Sanırım artık olmuşsunuzdur Endoskopi kolonoskopi işlemlerinizi. Daha erken görseydim size deneyimlerimden bahsetmek isterdim seve seve Zira çok kolay geçmişti benimkisi. Dilerim sizin içinde öyle olmuştur Hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah

Önceki süreç oldukça zor oldu benim için ama işlemi hiç bilmedim bile :) dilerim bir daha olmak zorunda kalmayız hele o fosfosoda içmek hepimize geçmiş gitmiş olsun

Bende aynen böyle düşünüyorum. Hazırlık süreci zor yaniAma işlem sırasında hiçbirşey hissetmiyoruz. Gelmiş geçmiş olsun inşallah. Amin birdaha yaşatmasın Rabbim kimseye diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…