Bahsettiğim 27 sayfa kağıt devletteydi bu arada, yırtılma kanama nefessiz kalma felç bilmem ne, hani Allah korusun kaba bi tabir olacak ama ölüm en iyi şans gibi yazılmıştı. Ama ihtimal %0.01 bile olsa yazılması gerekiyor o yüzden zor farkındayım ama panik yapmayın, yaptırdıktan sonra buraya gelip hiç de zor değilmiş diyeceksiniz eminim. Çok çok geçmiş olsunTeşekkür ederim cevabınız için. Anneniz için çok geçmiş olsun.
Endoskopiden hep kaçtım. Hala daha kaçasım var çok tırsıyorum. Özel yerde muamele iyi de devlette o muameleyi görmek zor. Verdikleri kağıt da yırtılma kanama olabilir diye yazınca iyicene tırsıyorum ama umarım zamanı gelince herşey yolunda gider.
Teşekkür ederim canım, bilgilendirme için. İnşallah sorunsuz atlatırsınız endoskopinizi. Darısı umarım benim başıma. Bende ekimin sonuna gün verildi. Bende sorunsuz atlatırım inşallahDaha yeni geçen hafta perşembe günü yaptırdım anestezi işlemlerini önümüzdeki cumada endoskopi olacağım hepsi prosödür gereği daha önce 7 8 kez anestezi aldım hiçbir şey olmayacağını biliyorum ama prosödür olarak kan film ve ekg istiyorlar ve riskleri söylüyorlar bunların gerçekleşme olasılığı çok düşük
İnşallah atlatırsınTeşekkür ederim canım, bilgilendirme için. İnşallah sorunsuz atlatırsınız endoskopinizi. Darısı umarım benim başıma. Bende ekimin sonuna gün verildi. Bende sorunsuz atlatırım inşallah
Ben yogun panık atak anlsıyete hastasıyım .Teşekkür ederim cevabınız için. Anneniz için çok geçmiş olsun.
Endoskopiden hep kaçtım. Hala daha kaçasım var çok tırsıyorum. Özel yerde muamele iyi de devlette o muameleyi görmek zor. Verdikleri kağıt da yırtılma kanama olabilir diye yazınca iyicene tırsıyorum ama umarım zamanı gelince herşey yolunda gider.
Ben yogun panık atak anlsıyete hastasıyım .
5 senedir 4 yada 5 kere o randevuyu alıp masaya yattım be aglayarak kalktım
Hepsınde tamam son dedım yine kaçtım
O kagıtları herkese ımzalatıyorlar korkma
Zaten suanda cogunu hafıf sedasyon vererek uyutarak yapıyorlar
Ben uyutulmaktanda cok korktum
En sonunda yattım ne olacaksa olsun dedım
Ama nolur bana sakınlestırıcı bısey yapın ben kalkarım şimdi dedım
Damar yolu actı bir igne yaptı . Sonra ılacı verdi uyudum
20 dk fılan sürmüş galıba
Uyanma esnasından cok korktum kendımde olmazsam bısey olur soyleyemezsem..
Cok takıntılarım vardı .. korkularım
Dedıklerı gıbı normal uykudan uyanır gıbı uyandım kalktım gıttım
Bana nekadar kolay bişey yok deselerde kafayı yedım sabahlara kadar
Ben yogun panık atak anlsıyete hastasıyım .
5 senedir 4 yada 5 kere o randevuyu alıp masaya yattım be aglayarak kalktım
Hepsınde tamam son dedım yine kaçtım
O kagıtları herkese ımzalatıyorlar korkma
Zaten suanda cogunu hafıf sedasyon vererek uyutarak yapıyorlar
Ben uyutulmaktanda cok korktum
En sonunda yattım ne olacaksa olsun dedım
Ama nolur bana sakınlestırıcı bısey yapın ben kalkarım şimdi dedım
Damar yolu actı bir igne yaptı . Sonra ılacı verdi uyudum
20 dk fılan sürmüş galıba
Uyanma esnasından cok korktum kendımde olmazsam bısey olur soyleyemezsem..
Cok takıntılarım vardı .. korkularım
Dedıklerı gıbı normal uykudan uyanır gıbı uyandım kalktım gıttım
Bana nekadar kolay bişey yok deselerde kafayı yedım sabahlara kadar
Kızlaar merhaba,
Devlet hastanesinde doktorum endoskopi istedi bende uyutularak yapılıyorsa yaptırırım dedim. Anestezi için gün verdiler, birde endoskopi için kağıt. Olası komplikasyonları okuyunca kağıtta korktum. Hayatımda ilk defa anestezi için gün aldım. Bu aneztezide napıcaklar uygun olup olmadığıma bakmak için? Birde devlet hastanesinde anestezili endoskopi yaptıran oldu mu ? Olduktan sonraki süreç neler. Korkudan ölmezsem Ekimin sonunda yapacaklar İnşallah
Burdan siz yazınca ne kadar kolaymış gibi geliyor. İnşallah günüm gelince kolay geçer ve sonuçlarım temiz çıkar. Dua edin bana :)Kaninizda ure'ye bakacaklar, tansiyonunuzu olcecekler, alerjik oldugunuz yiyecek ve ilaclari soracaklar sonra onay verecekler.
Gunu gelince de anesteziye alip uyutacaklar, 5 - 10 dk sonra uyandirip yaklasik 1 saat sonra eve yollayacaklar.
Uyuyor olacaksiniz, kolay zaten ?Burdan siz yazınca ne kadar kolaymış gibi geliyor. İnşallah günüm gelince kolay geçer ve sonuçlarım temiz çıkar. Dua edin bana :)
uyandıktan sonrası için ve patoloji sonuçları için korkuyorum.Uyuyor olacaksiniz, kolay zaten ?
Anestezisiz kolonoskopi ve endoskopi cektirmis insanim ben emin olun kolay gececek, kendinizi kasmayin.
uyandıktan sonrası için ve patoloji sonuçları için korkuyorum.
vallahi iyi cesaret sizin ki ki nasıl çektirdiniz ? Yıllarca kaçtım endoskopi olmamak için devlette uyutulduğunu öğrenince anca yaptırma kararı aldım bi nevi de mecburi uzun süren mide bulantım var. Sizin sonuçlar nasıldı. temiz çıkmıştır umarım
çok geçmiş olsun size de. Teşekkür ederim umarım temiz çıkarMidemde birsey cikmamisti ama bagirsaklarim icin bakilan kolonoskopi, biyopsi vb testler sonucunda Crohn hastaligi teshisi almistim. Sizin temiz cikar umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?