endometriozis

arkadaşlar içinizde endometriozis hastası olan varmı ve nasıl tedavi görüyorsunuz benide bilgilendirirseniz sevinirim

cok cok yakin arkadasim endometriozisle bogustu uzunca sure. agrili ve kotu bir donemdi. ilac tedavisi denediler ama sikayetleri azalmadi 2015 basinda kapali ameliyatini dr. ercan bastu yapti. ameliyat sonrasi cabuk toparladi. simdi gayet iyi. tekrarlama durumu olabilirmis ama duzenli kontrole gidiyor. bircok kez doktora gittiginde kendisiyle de bende gittim, onun yaninda moral destek oldum. o yuzden paylasmak istedim. herkese gecmis olsun, gercekten agrili ve zor bir hastalik. ayrica her kadin dogum doktorunun cok iyi bilmedigi de bir hastalik. gercekten bu hastalikla ilgilenen bir doktora ulasmak onemli.

Mrb acaba bu yapışıklık olup olmadığını nasıl anlıyorlar? Bnmde sağ yumurtalıgımda en son 4,5 cm kistim vardı kışın ve doğum kontrol hapını kullanamadım kalbimde çarpıntı yaptığı için aradan 4 ay geçti muayeneye gidicem bklm. Bebek istiyoruz yapışıklık var mı yok mu onu bilmk istiyorum o yüzden

Herkese çok geçmiş olsun adetimin ilk günü ağrı oluyo ve adetliyken afedersiniz ishal oluyorum alttan ultrason alttan muayne kan testi bu hastalığın başlarındayken farketmek için yeterli mi sizler nasıl öğrendiniz bu hastalığinızın olduğunu

benim önce dermoid kistten şüphelenmişti doktor. Transvajinal ultrasonran sonra bi de bi makineye sokmuşlardı adını unuttum. Onunla kesinleşmişti

benim önce dermoid kistten şüphelenmişti doktor. Transvajinal ultrasonran sonra bi de bi makineye sokmuşlardı adını unuttum. Onunla kesinleşmişti
Geçmiş olsun ultrasonda semer da filan temiz çıktı benim kendim şuphelendim fazla bilgim yokta ultrasonda Samer da çıkıyo mu biliyo musunuz

Samer testinin cikolata kistiyle alakası yok cnm yoksa bna da kesin yaparlardı . Baya bir incelemişlerdi çünkü .

Bu arada kızlar bnm nisanda 4,5 cm olan ve oldukça ağıran kistimi geçen doktora gittim göremediler bile. Soğan suyuyla küçülmüş . Bilginize

Bu arada kızlar bnm nisanda 4,5 cm olan ve oldukça ağıran kistimi geçen doktora gittim göremediler bile. Soğan suyuyla küçülmüş . Bilginize
Merhaba, soğan kürünü kaç ay yaptınız? Ben de uyguluyorum; ama kistim sizinkinden büyük.

Ara vermeden mi içtiniz yani? Ben ilk ay 15 gün, 2. ay 10 gün içtim. Saraçoğlu'nun kitabında böyle yapılacağı yazıyordu.
hiç içemediğim ay da oldu. Ama normalde adetten iki gün sonra başlayıp adet olana kdr içtim ağrımı hissettikçe içmek aklıma geliyordu. Daha çocuk yok ama allaha şükür o şiddetli ağrılar yok iki aydır nerdeyse yani sanırım 4 ayda iyice küçüldü

Hımmm... daha uzun süre icmissiniz. Ben dokunur diye icmedim. Bir de doğum kontrol hapı içiyorum, o yüzden.
Teşekkür ederim cevap için, geçmiş olsun.

İzmir de ameliyat olan yok mu? 11cm çikolata kistim kesin ameliyat olmam lazım

Bana yardımcı olurmusunuz benim çok siddetli ağrılarım oluyor dayanılmayacak kadar doktor endometriozisten suphelendi kist falan yokmuş bütün tahliller temiz dedi bir idrar yolu enfeksiyonu var dedi laporoskopi ile tanısı konulur sadece dedi bu endometriozisten kurtulup hamile kalan var mi aranızda

Kistiniz yoksa gebelige engel olcak bisey yoktur.tabi baska sorunlar yoksa

Kistiniz yoksa gebelige engel olcak bisey yoktur.tabi baska sorunlar yoksa
Merhaba ama bazen tupleri kapiyormus kist olmasa da? Ben kendimden supheleniyorum kist agri yok ama tup tikanikligi Olabilir mi diye cunku baska bi sebep bulunamadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…