- 4 Şubat 2015
- 88
- 38
- 18
- 45
Allah analı babalı büyütsün , banada nasip etsin. Sizede çok geçmiş olsun teşekkürler.Aminnn...
En kısa zamanda bebek sahibi olmanı dilerim, sevgiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah analı babalı büyütsün , banada nasip etsin. Sizede çok geçmiş olsun teşekkürler.Aminnn...
arkadaşlar içinizde endometriozis hastası olan varmı ve nasıl tedavi görüyorsunuz benide bilgilendirirseniz sevinirim
Mrb acaba bu yapışıklık olup olmadığını nasıl anlıyorlar? Bnmde sağ yumurtalıgımda en son 4,5 cm kistim vardı kışın ve doğum kontrol hapını kullanamadım kalbimde çarpıntı yaptığı için aradan 4 ay geçti muayeneye gidicem bklm. Bebek istiyoruz yapışıklık var mı yok mu onu bilmk istiyorum o yüzdenbende şu anda kist yok ilacıda kesti doktor rahim çok incelmiş ilaç yüzünden ve yüksek tansiyon yapıo zaten beni kistten çok yapışıklıklar rahatsız edio bağısaklarıma kadar ulaşmış durumda yapışıklıklarağrılarım olduğunda da çok ciddi ağrılarım oluyor
benim önce dermoid kistten şüphelenmişti doktor. Transvajinal ultrasonran sonra bi de bi makineye sokmuşlardı adını unuttum. Onunla kesinleşmiştiHerkese çok geçmiş olsun adetimin ilk günü ağrı oluyo ve adetliyken afedersiniz ishal oluyorum alttan ultrason alttan muayne kan testi bu hastalığın başlarındayken farketmek için yeterli mi sizler nasıl öğrendiniz bu hastalığinızın olduğunu
Geçmiş olsun ultrasonda semer da filan temiz çıktı benim kendim şuphelendim fazla bilgim yokta ultrasonda Samer da çıkıyo mu biliyo musunuzbenim önce dermoid kistten şüphelenmişti doktor. Transvajinal ultrasonran sonra bi de bi makineye sokmuşlardı adını unuttum. Onunla kesinleşmişti
Alttan ultrasonla mı baktılar canımBu arada kızlar bnm nisanda 4,5 cm olan ve oldukça ağıran kistimi geçen doktora gittim göremediler bile. Soğan suyuyla küçülmüş . Bilginize
Merhaba, soğan kürünü kaç ay yaptınız? Ben de uyguluyorum; ama kistim sizinkinden büyük.Bu arada kızlar bnm nisanda 4,5 cm olan ve oldukça ağıran kistimi geçen doktora gittim göremediler bile. Soğan suyuyla küçülmüş . Bilginize
bn uzun süre uyguladım cnm nisandan beri ama arada uygulayamadığım zamanlar olduMerhaba, soğan kürünü kaç ay yaptınız? Ben de uyguluyorum; ama kistim sizinkinden büyük.
Ara vermeden mi içtiniz yani? Ben ilk ay 15 gün, 2. ay 10 gün içtim. Saraçoğlu'nun kitabında böyle yapılacağı yazıyordu.bn uzun süre uyguladım cnm nisandan beri ama arada uygulayamadığım zamanlar oldu
hiç içemediğim ay da oldu. Ama normalde adetten iki gün sonra başlayıp adet olana kdr içtim ağrımı hissettikçe içmek aklıma geliyordu. Daha çocuk yok ama allaha şükür o şiddetli ağrılar yok iki aydır nerdeyse yani sanırım 4 ayda iyice küçüldüAra vermeden mi içtiniz yani? Ben ilk ay 15 gün, 2. ay 10 gün içtim. Saraçoğlu'nun kitabında böyle yapılacağı yazıyordu.
Hımmm... daha uzun süre icmissiniz. Ben dokunur diye icmedim. Bir de doğum kontrol hapı içiyorum, o yüzden.hiç içemediğim ay da oldu. Ama normalde adetten iki gün sonra başlayıp adet olana kdr içtim ağrımı hissettikçe içmek aklıma geliyordu. Daha çocuk yok ama allaha şükür o şiddetli ağrılar yok iki aydır nerdeyse yani sanırım 4 ayda iyice küçüldü
Kistiniz yoksa gebelige engel olcak bisey yoktur.tabi baska sorunlar yoksaBana yardımcı olurmusunuz benim çok siddetli ağrılarım oluyor dayanılmayacak kadar doktor endometriozisten suphelendi kist falan yokmuş bütün tahliller temiz dedi bir idrar yolu enfeksiyonu var dedi laporoskopi ile tanısı konulur sadece dedi bu endometriozisten kurtulup hamile kalan var mi aranızda
Başka bir problem yokmuş bulamadılar enfeksiyon varmış sadeceKistiniz yoksa gebelige engel olcak bisey yoktur.tabi baska sorunlar yoksa
Merhaba ama bazen tupleri kapiyormus kist olmasa da? Ben kendimden supheleniyorum kist agri yok ama tup tikanikligi Olabilir mi diye cunku baska bi sebep bulunamadi.Kistiniz yoksa gebelige engel olcak bisey yoktur.tabi baska sorunlar yoksa