- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
Ben bugun cok umitsizlige dustum yazdiklrinizi okuyunca olmucak dedim benimde ama ben adet olamiyordum benim bir degil bin ton derdim vardi birde endometriosis kesin olamicam ama bir umit umarim sizee yardimci olur keten yaginin hepsi icilmiyor ona dikkat edin ilgililere sorun tehlikeli olabilir canim bana herbelist verdi dr um degil dr gittim birseyin yok dediler bu endometriosis nasil anlasiliyor ya adet duzensizligi yapmiyor sanirim degilmi ben cok kotu oldum varmi bole olup hamile kalan
arkadaşlar bende sağ yumurtalıkta 4,5 cm çikolata kisti var hamilelik tedavisi görüyorum doktor klomen verdi fakat kistini belki büyütebilme riski var dedi izlicez görüceğiz dedi.. çikalata kisti olup klomen kullanan varmı aranızda lütfen varsa paylaşın
böyle olumlu sonuçlar ne güzel..umut ışığı oluyorsunuz. Ben 8 aylık evliyim. 1 hafata önce öğrendim ç. Kisti olduğunu dr. Ameliyat dedi ve bir ünvs. Hastenesine git dedi. Adana da iyi bir prf. Bulduk, salı günü gideceğim. Okadar değiştiki hayat gözümde tam bebek yapmaya karar vermişti ki adını bil duymadığım bir şeyle karşılaştım. Yanlız benim 1 yumurtalığımda 3 tane görünüyor. En büyüğü 4,5 cm, diğerinde de 1 tane var. çok korkuyorum. Ya yumurtalığımı alırlarsa diye. Ya tüpler kapanmışsa.. Buradaki mucizeleri okudukça kendimi daha iyi hissediyorum. Ama sonra tekrar umutsuzluk. Hala inanamıyorum yaşadıklarıma. :1no2:
arkadaslar hepinize cok gecmis olsun ben aranıza yeni katıldım.size kısaca anlatayım 4 yıllık evliyim iki senedir korunmadık ama hamile kalamadım doktora basvurduk ilk gittigim doktor bende yara oldugunu ve dondurarak duzelıcenı soyledık ben umursamadım ve bir yıl sonra baska bir doktora tekrar gittim cunku yaranın bebiş olucanı engelliyceğini soylediler.doktora gittigimde hemen donduralım ve rahim filmini cekelim dediler tabi bunların olmasıda 5 ayımı aldı daha sonra filmim cekildi vedoktor kısmen kapalı ben ilacı verdikce acılıyo oteki ay tekrar deneyelim dedi oteki ay acıldıgını ve gecisin cok rahat olmadıgını anlattı.ilk asılamayı denedik ve bekliyoruz.benım sorum endometriozis olabilirmiyim her ay adetime onbesgun kala ara ara cok acı vermeyen kasık agrılarım oluyor vajinamdada sürekli agrı var sankı adetmısım gibi.. doktor endometriozis olabilir dedi.Ne sikayetleriniz oluyo ne olur yardımcı olun.bu agrılar beni delirtti dayanamıyorum artık
merhaba arkadaşlar bende 2000 yılından beri endometriosis hastasıyım 2005 te evlendim ve bebek düşünene kadar hep doğum kontrol hapı kullandım.laproskopi olduktan sonra kistlerim tekrarladı çok şeyler yaşadım.bebeğim hemen olmaz diyordum ama hapı bırakmamdan 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şu an 3 aylık bir kızım var.size umut olmak için yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?