cansucansucan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2022 185 96 28 Bugün 01:09 Konu Sahibi simlumina #41 simlumina .!.: Ona nasil bakiliyor tahlil gibi mi yoksa yoksa yine spermiyogram mi verilmesi gerekiyor Genişletmek için tıkla... Canım ona ayrı test veriyorsun bizimki iki haftaya çıkmıştı
simlumina .!.: Ona nasil bakiliyor tahlil gibi mi yoksa yoksa yine spermiyogram mi verilmesi gerekiyor Genişletmek için tıkla... Canım ona ayrı test veriyorsun bizimki iki haftaya çıkmıştı
S simlumina Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2024 33 16 31 Bugün 01:09 Konu Sahibi simlumina #42 cansucansucan .!.: Canım ona ayrı test veriyorsun bizimki iki haftaya çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Anladim doktora hepsini sorucam artik uzun bir liste yapip. Ne yapilacaksa yapilsin istiyorum soru isaretli konular kalsin istemiyorum artik
cansucansucan .!.: Canım ona ayrı test veriyorsun bizimki iki haftaya çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Anladim doktora hepsini sorucam artik uzun bir liste yapip. Ne yapilacaksa yapilsin istiyorum soru isaretli konular kalsin istemiyorum artik