Kısaca hikayemi paylaşayım kızlar...7 yıldır uğrasıyorum ama son 3 yıldır haberdar oldum bu hastalıktan öncesinde normal haplar ilaclar gecmeyen agrılar vs sonuda evlendıkten 3 ay sonra amelıyat olup ogrendım bagırsaklara kadar yapısmıs neyse temizlendi cocuk yap dediler yeni evliydik yapmadık 6 ay sonra tekrar agrılar ama yerleri tırmalıyorum hastaneleri inletiyorum öyle agrılar neyse visanne ıle bastırdık cocuk yapamadık dogal olarak sonra bıraktım ılacı hiç küçülme vs yok baskılıyor sadece tekrar ameliyat oldum sol tüpüm şişmişti aldılar sadece sag kaldı sonrasında
tüp bebek denendi iki embriyo yerleştırdıler tutmadı malesef 5 ay sonra kendılıgımden hamıle kaldım mucize gibiydi 4 ay sonra kalbi durdu kaybettim enfeksiyondan sebepmiş
sonra bir sene visanne kaullandım yıne cıkmıştı illet kistler sımdı bıraktım ilacı adet zamanı agrı olurdu sımdılerde adetten sonra baslıyor ama yaşam tarzımı degıstırıdım bıraz agrılarım dindi kızlar neler yapıyorum anlatayım belki sizlere yardımcı olmuş olurum.
sebze agırlıklı beslenıyorum yesıllik bolca,spor egzersiz yürüyüş pelvik kasları güçlendirmek ıcın hareketler var onları yapıyorum ayrıca yeşil çay günde bir tüketmeye çalışıyorum,kefir içiyorum çocu zaman ,sıcak suya zencefil zerdeçal koyup içiyorum agrı kesıcı özelliği varmıs,siyah üzümdeki çekirdek yararlıymış bizim hastalığa bol bol tüketin.zararlı yiyeceklerden uzak durmaya calısın paketli ürünlerden hem hastalığımız hem sağlığımız için bıraz yasam tarzınızı değiştirin birazda olsa galibiyet elde ediyorsunuz :)
HEP BİRLİKTE SAVAŞMAYA VAR MISINIZ?
HERŞEYE RAGMEN GÜLMEK EN BÜYÜK İLACIMIZ UNUTMAYALIM...