evet var hemde ben.ve geçen hafta bebepi olan kk üyesi ponaran.benim bebeğimde aralık ayının ilk haftası doğacak.biz herşeyi çikolata kisti ve hamile olamama sendromunda paylaştık bir göz at istersen.orda bizim gibi daha çok örnek var.ama sakın üzülme.
arkadaşlar bu konuda hamile arkadaşlardan yardım istiyorum
az önce doktordan geldim,adet olamadım bu ayda,muayene etti ve sende bu rahatsızlık var dedi,ben tahmin ediyodum zaten,ama doktordan duymak çok ağır geldi,gebelik şansın az dedi,bu hastalarda kısırlık gelişir,ve endometriozis tedaviye yanıt vermez genelde dedi,biz gerekli tedaviyi uygulayalım bakalım dedi,zaten 1 senedir uyguluyoruz dedim,bir sene çok az,bu hastalıkla öyle hemen hamile kalmayı bekleme dedi.bense saf gibi burada arkadaşlara yazdım adetim gecikti ,yok idrar testi yaptım ,yok kan testi yaptım falan diye, meğer herşey beyhude çabalarmış,olamazmış zaten ,kendimi aptal giibi hissediyorum.yine beyhude çırpınışlar içersindeyim ve soruyorum,aranızda bu hastalığı geçirip hamile kalabilen varmı acaba...lütfen desteklerinize ve dualarınıza çok ihtiyacım var...:a015:
diğer topikleri okuyamıyorum arkadaşlar,psikolojik nedenlerden dolayı,lütfen buradada görüş bildirirseniz sevinirim...
:a015:
hırçındeniz ve gökdeniz çok teşekkür ederim sizlere,a.s.Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun asla ama asla Allahımdan dualarını eksik etme çaresiz hiç bir dert yoktur en kısa zamanda meleğini kucağına almanı Rabbimden diliyorum:Saruboceq:,,,,,bende 5 yıldır endometriyosis hastasıyım ve hamdolsun Allahıma iki tane oğlum varsize teşhisi laparoskopi yaparakmı koydular yoksa rahatsızlıklarınızdan yola çıkarakmı bu sonuca varıldı,,,,çünkü kesin tanı laparoskopi ile konuluyormuş başka bir doktorada görünün mümkünse,,,Allah yardımcınız olsun ve şifa versin,,,,a.s.
hırçındeniz ve gökdeniz çok teşekkür ederim sizlere,a.s.
:1shok::1shok::1shok:ebruli sen tedavi görerek mi hamile kaldın:1shok: canım,bana doktor ultrasonla bakarak söyledi,çukulata kistleri var ,endometriozis dedi,ama ne kadar yayıldığını bilemeyiz dedi,laparoskopi önermedi bana ,daha doğrusu beni pek sallamadı,hamilelerle çok ilgileniyo,onların doğal olarak muayene 20 dakika sürüyo,benide 3,5 dakikada kapı dışarı ediyo her seferinde, banada zor senin işin,tedaviside yok diyo nasıl iş anlamadım,ayrıca ilgilendiğin için teşekkürler arkadaşım..
arkadaşım doktorumu değiştirecem zaten,bide özel hastaneye gidiyodum güya,doğumevine gidecem bakalım, doktorları daha tecrübeliymiş,öyle diyolar,inşallah iyi ve başarılı bir doktor bulabilirim,araştırıyorum bakalım,biraz kendimi toparlayım birkaç ay sonra tekrar tedavilere başlarım inşallah....:ecrin_bebek:vermidon niye hemen yiliyorsun hem de senle adam gb ilgilenmeyen bir doktorun sozleriylr!!!!!!!!imkansiz denen ne kisiler hamile kaliyor, sen gonlunu ferah tut, arastirarak adam gb adam dencek bir doktora git guzelim. bu yapisikliklar hamileligin onunde bir engel olabilir ama imkansiz kilmaz, bende de olabilir diye cok arastirmistim hatta hastaligin tedavi yontemlerinden biri hamile kalmak; bak arastirinca goreceksin, kadinlara dogum yapmalarini oneriyorlar. imkansiz olsa tedavi icinde dogum olmaz. hicccc uzme kendini bosuna. Allah dermansiz dert vermesin. oyle yok hemen her duyduguna inanip morel bozmak, hepimia bebek icin mucadele ediyoruz, Allah zamani gelince hepimize yasatacak Insallah bu duyguyu. ama once morel:))
maşaallah canım ya ne güselevet vaar been 3 yıldır var bende 7 cm di hamile kldım
dr hiç uğraşma hamile kalamazsın diye felaket tellağı yaptı bana aptal dr
7 ay sonra hamiş kaldım şimdi oğlum 2 yaşında oldu bile
geçen ay tekrar kaldım ama düştü bu sefer
olur canım üzülme sakin stres yapma
vakti zamanı gelince olur.
haa bu arada kist 4 cm oldu gebelik geriletti kisti
2 bebiş olsun öyle aldırıcam.ama bana herhangi bi rahatsızlığı yok herşey yolunda ağrı, sızı, adet geçikmesi gibi sorunları yok çok şükür allahıma
evet canım oraya gidecem bende,doğumu neden tavsiye etmiyosunzeka i tahire git çok ilgililer ben menun kaldım.
ama tabiki doğumu tavsiye etmem orada
maşaallah canım ya ne güsel
biraz araştırdımda bu endometriozis denen meret barsaklara falan tutunuyomuş,daha önce forumda yazmıştım,benim adet günüme yakın çok afedersin büyük abdet yaptıktan sonra çok şiddetli aynı adet ağrısı gibi ağrılar çekiyodum 15 dk,falan sürüyodu ama yerde kıvranıyodum,şu sıra günüm yakın yine başladılar,adet oluncada yine aynı ağrılar tuvalet esnasında sanki bağırsaklarıma bi kanca takıp aşağı kadar yırtıyolar,4 günde 1 kutu majezik bitermi yaw,ne karaciğer kaldı ne böbrek,acaba benim bu hastalık çok ilerimi ki böyle acı çekiiyorum,2 senedirde çok şiddetlendi...:çok üzgünüm:
laparoskopidende çok korkuyorum,ameliyattan değilde narkozdan korkuyorum,epidural yapıyolarmı acaba bu ameliyatı...:çok üzgünüm:
evet canım oraya gidecem bende,doğumu neden tavsiye etmiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?