• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

endometriozis hastalığı olup hamile kalan varmı?

merhaba canım ben laparoskopi olalı 6 gün geçti tam. bende senin gibiçok korkuyordum narkozdan. ama hiç korkma göz açıp kapayıncaya kadar sürüyor. benim ameliyathaneye girmemle çıkmam arasında 40 dk geçmiş. bende yarın dikişlerimi aldırmaya gidicem. bakalım hayırlısı sonra tedaviye devam edicez

arkadaşlar bu konuda hamile arkadaşlardan yardım istiyorum
az önce doktordan geldim,adet olamadım bu ayda,muayene etti ve sende bu rahatsızlık var dedi,ben tahmin ediyodum zaten,ama doktordan duymak çok ağır geldi,gebelik şansın az dedi,bu hastalarda kısırlık gelişir,ve endometriozis tedaviye yanıt vermez genelde dedi,biz gerekli tedaviyi uygulayalım bakalım dedi,zaten 1 senedir uyguluyoruz dedim,bir sene çok az,bu hastalıkla öyle hemen hamile kalmayı bekleme dedi.bense saf gibi burada arkadaşlara yazdım adetim gecikti ,yok idrar testi yaptım ,yok kan testi yaptım falan diye, meğer herşey beyhude çabalarmış,olamazmış zaten ,kendimi aptal giibi hissediyorum.yine beyhude çırpınışlar içersindeyim ve soruyorum,aranızda bu hastalığı geçirip hamile kalabilen varmı acaba...lütfen desteklerinize ve dualarınıza çok ihtiyacım var...:a015:

diğer topikleri okuyamıyorum arkadaşlar,psikolojik nedenlerden dolayı,lütfen buradada görüş bildirirseniz sevinirim...

:a015:
Belirti olarak ne farkettiniz bende o durumdan şüpheleniyorum beni pko tedavisine tabi tuttular

hırçındeniz ve gökdeniz çok teşekkür ederim sizlere,a.s.
:1shok::1shok::1shok:ebruli sen tedavi görerek mi hamile kaldın:nazar::1shok: :nazar:canım,bana doktor ultrasonla bakarak söyledi,çukulata kistleri var ,endometriozis dedi,ama ne kadar yayıldığını bilemeyiz dedi,laparoskopi önermedi bana ,daha doğrusu beni pek sallamadı,hamilelerle çok ilgileniyo,onların doğal olarak muayene 20 dakika sürüyo,benide 3,5 dakikada kapı dışarı ediyo her seferinde, banada zor senin işin,tedaviside yok diyo nasıl iş anlamadım,ayrıca ilgilendiğin için teşekkürler arkadaşım..
Senin ki endometriyozis değil ki o zaman endometriyoma hastalığı çikolata kisti bulunması yani üniversite hastanesi varsa oraya git doc yada Prof kimi bulursan git yani gerekirse para ver...baktir kendini

gökdeniz canımhayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım:Saruboceq:,ebruli sende güle güle büyüt evlatlarını.allah damatlıklarınıda göstersin inşallah..:nazar:
çok teşekkür ediyorum verdiğiniz moral için ,gerçekten birilerinin yanınızda olduğunu hissetmek çok güzel....a.s.
CANim bendede var o sorun
Noldu hamile kalabildinmi? Merak ettim canm cevap verirsen cok sevinirim

merhaba canım ben laparoskopi olalı 6 gün geçti tam. bende senin gibiçok korkuyordum narkozdan. ama hiç korkma göz açıp kapayıncaya kadar sürüyor. benim ameliyathaneye girmemle çıkmam arasında 40 dk geçmiş. bende yarın dikişlerimi aldırmaya gidicem. bakalım hayırlısı sonra tedaviye devam edicez
Selam canim sende nasil oldu duzeldimi hamile kalabildinmi? Bendede var sanirim o sorun ve cok korkuyorummmm

Back