Normalde de sulu goz bir insanim. Goz kurulugu yaşıyorum ve gozlerim kac gundur balon gibi sanirim ağlamaktan da olabilir. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Çok geçmiş olsun. Umarım her şey yoluna girer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde de sulu goz bir insanim. Goz kurulugu yaşıyorum ve gozlerim kac gundur balon gibi sanirim ağlamaktan da olabilir. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Bu korunma surecimde doğum kontrol hapı kullansam diyorum aslında hem yumurtalıkları şaşırtmak için hemde çikolata kisti bı kere 1 ayda erimisti gene 1 ay kullansam zaten korunmam gerek 6 haftaBendede oluyordu insallah tekrarlamaz( cikolata kisti enfeksiyonu tekrsrlaniyo
Böbreğimde de ara ara ağrı oluyo. Ama mantar şikayetim olmadi hiçSurekli enfeksiyon varsa bi böbreklere baktırın. Surekli enfeksiyon mantar şikayetleri böbrek işlevinede bağli çoğu kadin bilmez bunu. Ilk işiniz bu olsun
Birsey kullanma yumurtalarin zaten yorgun iice menepoza sokma kendini dojtor gerekli gorseydi derdi kullan diyeBu korunma surecimde doğum kontrol hapı kullansam diyorum aslında hem yumurtalıkları şaşırtmak için hemde çikolata kisti bı kere 1 ayda erimisti gene 1 ay kullansam zaten korunmam gerek 6 hafta
Ameliyata girmeden knce tum organlarima baktilar bobrek safra karin akciger vs.temiz cikti.aman bide bobrekten olmayalimSurekli enfeksiyon varsa bi böbreklere baktırın. Surekli enfeksiyon mantar şikayetleri böbrek işlevinede bağli çoğu kadin bilmez bunu. Ilk işiniz bu olsun
Ouyy gozune bebek sampuani ile yika sabah aksam .aglama sen sagliklisin gerisi bos.Normalde de sulu goz bir insanim. Goz kurulugu yaşıyorum ve gozlerim kac gundur balon gibi sanirim ağlamaktan da olabilir. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Bilmiyordum öyle bir durumu varmi yokmu sormadim.
Tmm cnm hiç böyle düşünmedimBirsey kullanma yumurtalarin zaten yorgun iice menepoza sokma kendini dojtor gerekli gorseydi derdi kullan diye
Benden sadece akciğer röntgeni EKG bide kan istendiAmeliyata girmeden knce tum organlarima baktilar bobrek safra karin akciger vs.temiz cikti.aman bide bobrekten olmayalim
Endometriozisin rahim iç tabakasında/kasında büyümesi.Adenomiyozisten nedir acaba
Bi bildikleri vardir heralde senin sadece tupu cekip almis baska bi yerine dokunmamis ameliyatunda kisa surmustur benim 3 saat surmusBenden sadece akciğer röntgeni EKG bide kan istendi
Bana öyle bişe demedi doktor. Çikolata kisti olanlarda kesin böyle bişe varmıdır. Rahimde sorun yok dediEndometriozisin rahim iç tabakasında/kasında büyümesi.
Yok cnm 10 da girdim 2 de çıktım ameliyattan çok uzun sürmüs. Histereskopi de yapıldı ama banaBi bildikleri vardir heralde senin sadece tupu cekip almis baska bi yerine dokunmamis ameliyatunda kisa surmustur benim 3 saat surmus
Cektirmistim 1 sene oldu orda öyle bişe yazmiyoduVarsa mrda çıkar canım mr çektirdin mi hiç ilaçlı
Doktor işinde iyiyse normal ultrasonda da görülür. Benimki vajinal ultrasonda görmüştü. Her endo hastası adeno olmuyo. Var olsaydı görülürdü çünkü iyilesen gecici bir hastalik değil endo gibi sürekli bir hastalikCektirmistim 1 sene oldu orda öyle bişe yazmiyodu
Banada histeroskopi yapildi.seninde baya surmus( iyileselim en kisa suredeYok cnm 10 da girdim 2 de çıktım ameliyattan çok uzun sürmüs. Histereskopi de yapıldı ama bana
Bunu ne icin kullaniyordun cnm gecmis olsun nlbu ne basiretsizliktir(biz kurcaladikca bisi cikiyoYaşadığım göz kurulugu ve göz şişmesi kullandığım hormon hapindanmiş. Yarin doktoruma gideceğim değiştirmesini isteyeceğim. Benim gibi yan etki goren varmiydi acaba ?
IIlacim "Endovelle
O zaman bende yok cnm ameliyat raporlarında da öyle bişe yazmiyodu çünkü doktorda öyle bişe demedi burdan duydum ilk defaDoktor işinde iyiyse normal ultrasonda da görülür. Benimki vajinal ultrasonda görmüştü. Her endo hastası adeno olmuyo. Var olsaydı görülürdü çünkü iyilesen gecici bir hastalik değil endo gibi sürekli bir hastalik
İnşallah canım hala ağrılarım var ve dikislerim aciyo. Bı an önce toparlanmak istiyorumBanada histeroskopi yapildi.seninde baya surmus( iyileselim en kisa surede