- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.889
- 43
Allah razı olsunInsallah iyi bir doktora denk gelir cok cabuk iyilesir cocuklarinizin basinda durursunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunInsallah iyi bir doktora denk gelir cok cabuk iyilesir cocuklarinizin basinda durursunuz.
HaklısınızHaklisiniz ama hastaligun sizde birakrigi tahribatin donusu olmayan bi yola sokmamasi icin tedavi olmaniz sart
Dün gene sordum gebeliğe engel bı durum yok bizim için önemli olan yapisikligin tüp te olmaması yazmış ama rahimden yumurtaliga kadar yapışık dedi yumurtalıkta dahil. Valla şaşırdım artık 2 senedir çocuk düşünüyorum hiç bı doktora bağlı kalmadım hep başka doktora gittim. Tüp un şiş olduğunu bile sadece bu doktor fark etti oda yapisikligi elleyemedigini söyledi sadece sol tüpü aldı oda bağırsağa yapışık kısmını bırakmışLütfen iyi bir doktora görünün. Doktor ugraşmak istememis belli ki.
Yapisikliklar temizlenmeden gebelik olusmasi tabiki şansınızı azaltiyor. Tek bir doktora bel bağlamayin işini iyi yapan bir çok uzman var.
Pes etmek yok bu yolda uğraşmaya devam edeceğiz
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitte hiçbir doktora güven olmuyo çözümü bulamamak en kötüsüBenimde ayni durum bakalim ne olacak
Aynen ilaçtan olabilir.Kızlar adetim normalde ayin üçünde bitmesi gerekiyordu ama 3 gündür halen ara ara kanama ve leke yaşıyorum. Bu kullandigim dogum kontrol hapindan olabilir mi ? Bi türlü bitmek bilmedi kafayi yiyeceğim
P.tesi ye kadar devam ederse doktoruma gidip sorayimAynen ilaçtan olabilir.
İhmal etme canımP.tesi ye kadar devam ederse doktoruma gidip sorayim
Şimdide gözüm balon gibi olmuş. Goz hastanesine gittim sabah kuruluktan diyo, damla verdi masaj ve sicak kompres yap diyo. Abla kurşun döktürmem lazm habire bisey çıkıyor imdat diye bagircamİhmal etme canım
Bize hep nazar oluyor yoksa biz çürük değilizŞimdide gözüm balon gibi olmuş. Goz hastanesine gittim sabah kuruluktan diyo, damla verdi masaj ve sicak kompres yap diyo. Abla kurşun döktürmem lazm habire bisey çıkıyor imdat diye bagircam
Gece vardiyasindna geldi adam hoop hastaneye gittik havada uyudu adam garibim. Biseyde diyemiyo çürük raporu mu alsakBize hep nazar oluyor yoksa biz çürük değiliz
Dogal yolla deneyecek misinizRabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitte hiçbir doktora güven olmuyo çözümü bulamamak en kötüsü
(olumsuzluklar silsilesi takip ediyor benide hergun biyerime bisi oluyo esime suram agriyo demekten utaniyorumGece vardiyasindna geldi adam hoop hastaneye gittik havada uyudu adam garibim. Biseyde diyemiyo çürük raporu mu alsak
Gece vardiyasindna geldi adam hoop hastaneye gittik havada uyudu adam garibim. Biseyde diyemiyo çürük raporu mu alsak
Hepsi geçecek inşallah(olumsuzluklar silsilesi takip ediyor benide hergun biyerime bisi oluyo esime suram agriyo demekten utaniyorum
Nerede tedavi oldunuzDün gene sordum gebeliğe engel bı durum yok bizim için önemli olan yapisikligin tüp te olmaması yazmış ama rahimden yumurtaliga kadar yapışık dedi yumurtalıkta dahil. Valla şaşırdım artık 2 senedir çocuk düşünüyorum hiç bı doktora bağlı kalmadım hep başka doktora gittim. Tüp un şiş olduğunu bile sadece bu doktor fark etti oda yapisikligi elleyemedigini söyledi sadece sol tüpü aldı oda bağırsağa yapışık kısmını bırakmış
Insallah bizimde sinavimiz buymusHepsi geçecek inşallah
Ayni durum(olumsuzluklar silsilesi takip ediyor benide hergun biyerime bisi oluyo esime suram agriyo demekten utaniyorum
İnşallah ablacim İnşallahHepsi geçecek inşallah
Senin ne ameliyatı oldu canım ne yapıldı. Benim sadece tüp alındı İnşallah adetim iyi geçer. Bende çok ağrılı geçiriyorum ağlıyorum ağrıdanAmeliyat olun geciktirmeyin ben oldum 2 aydir adetim o kadar rahat geciyorki cok sukur.rabbim o agrilari bir daha yasatmasin insanin yasam kaliteso dusuyormus ben yasamamisim 2 yildir surunuyormusum