- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Kisti baskilamak için vermiş. Bekar misin suanMerhaba arkadaşlar. 27 yaşındayım. Bugün her iki yumurtalığımda olmak üzere biri 3.8 mm diğeri 2.8 mm olan çikolata kistleriyle tanıştım. Adet öncesi ve sonrası aşırı ağrı ve gaz problemim var. ilaç yazı 6 ay kullan gel bakalım dedi. İlacın adı Visanne. Kullanan var mı acaba? Korkuyorum ilerde çocuk olmasına engel olur mu diye
Evet ama ilişkim var.Kisti baskilamak için vermiş. Bekar misin suan
Suan bebek istemiyosan bi sıkıntı yaratmaz büyümesini engellemek kisti baskilamak icin vermiş bu ilaci. Geçici menapoza sokmuş seni adet olmucaksinEvet ama ilişkim var.
İlacın bi yan etkisi var mı peki? Çikolatakisti oldugu için ileride çocuk için engel olur mu diye çok korkuyorumSuan bebek istemiyosan bi sıkıntı yaratmaz büyümesini engellemek kisti baskilamak icin vermiş bu ilaci. Geçici menapoza sokmuş seni adet olmucaksin
Onu bilmiyorum çikolata kisti uzmanimİlacın bi yan etkisi var mı peki? Çikolatakisti oldugu için ileride çocuk için engel olur mu diye çok korkuyorum
Aa öyle mi çok üzüldüm. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sizin kan değerleriniz nasıl çıkıyordu? Benim kan değerimde CA125 70 çıkmış kendim gördüm bakıp.Onu bilmiyorum çikolata kisti uzmanimbalbocegi35 gel anlat ben 9.ayimizda kavuşmuştum kizima cikolata kistim var 5 cm. Ama kaybettim malesef kromozom bozukluğundan. Kistle alakasi yok. Saglikla kucağına alanlar da cok var.. Cok uğraşanlar da var malesef..
O değer yüksek çıkar çikolata kisti olduğu icin normalAa öyle mi çok üzüldüm. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sizin kan değerleriniz nasıl çıkıyordu? Benim kan değerimde CA125 70 çıkmış kendim gördüm bakıp.
Canim şuan hamilesin galiba Rabbim bağışlasın hayirli sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Kaç cm kistle gebe kaldın ?Adet olurken çok yoğun olur yumurtlama dönemi de olur çok şiddetli olmaz ama. Adete yakın da olur
Amin insallah.. Rabbim herkese nasip etsin.. 5cmdi kistim tek taraflıCanim şuan hamilesin galiba Rabbim bağışlasın hayirli sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Kaç cm kistle gebe kaldın ?
Benimde tek taraflı solda 2 buçuk cm 1 yıldır olmadıAmin insallah.. Rabbim herkese nasip etsin.. 5cmdi kistim tek taraflı
Diğer değerler de önemli cnm, eşinin degerleri, hormonlarin tüplerin, amh, onlar nasılBenimde tek taraflı solda 2 buçuk cm 1 yıldır olmadı
Hormonlarimin hepsi iyi çıktı amh 2.65 eşimin bütün değerlerine çok güzel dedi doktor. Bitek rahim filmi kaldı girmediğim onada bu salı gircem İnşallahDiğer değerler de önemli cnm, eşinin degerleri, hormonlarin tüplerin, amh, onlar nasıl
Gayet güzelmiş cnm inşallah rahim de iyi durumdadir, peki yumurta kalitesi için vitamin kullanıyor musun? O cok onemli bizim kalite problemimiz varHormonlarimin hepsi iyi çıktı amh 2.65 eşimin bütün değerlerine çok güzel dedi doktor. Bitek rahim filmi kaldı girmediğim onada bu salı gircem İnşallah
Kalite problemini nasıl anlicaz canım yumurtlama testinde her ay yumurtlama görüyorum ama doktor kalitesiyle ilgili birşey söylemedi. İlaçta vermedi ne kullanmam gerekiyo kalitesi içinGayet güzelmiş cnm inşallah rahim de iyi durumdadir, peki yumurta kalitesi için vitamin kullanıyor musun? O cok onemli bizim kalite problemimiz var