Merhaba arkadaslar bende bir ay icerisinde ogrendim kistlerimin oldugunu. Sikayetlerin aksiner bende regli doneminde hic agri yasamadim ilk gun olurdu biraz her ay mutlaka reglide oluyordum. Acile salgin var sanirim ishal oldum diye gittim cok yogun asit yukselmesi vardi midemde doktorda ulturosonla bakma gerekir diye bakinca kistlerimin oldugunu ogrendim. 1ay icerisinde 5 doktor gordu ki 3 tanesi arastirma hastanesindeki doktorlar. Benim iki yumurtaligimda da kist var biri 6.5 biri 7cm ca 125 degerim 102 cikti bunlar kistim oldugu icin yuksek cikiyormus. Mr sonucum temiz. Amh olcumu yapildi oda 2.58 cikti yas oranima gore dusukmus ama kotude degil dediler ama gittigim tum doktorlarin tamami ameliyat onermedi lakoroskopi hic onermedi iki yumurtaliginda da var zarar veriliyor yumurtalığa diye. Bekarim ve henuz evlenmeyi dusunmuyordum. Bu yuzden hem tekrarlama riski hemde zarar verme ihtimali yuksek olucagi icin ameliyat onermediler. Tum doktorlarin ortak kumesi kisa surede evlilik ve cocuk sahibi olmayi denemek. Aklimi karistiran veridikleri ilaclar tum doktorlar kistini kucultmez sende dediler. 2 doktor ilac verdi sadece aralarinsan simdi hangi ilaci kullanmaliyim birde bunun icin doktora gitcem sanirim
sizin kullaniginiz ilaclar oldumu varsa hangileri?