- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
Bir de herkese tavsiyem duyduğunuz kürleri bitkisel ilaçları kullanmayin. Eğer emin değilseniz ne olduğundan bunlar daha çok zarar veriyor. Bir de şancı zamanları sıcak su torbasını sakin karnınıza koymayin. Benim üniversite yıllarında yaptığım en büyük hata buydu o zamanlar kist tespit edilememişti ama aslında endo hastasıymışım sadece o yıllarda iyi bir dr a muayene olamadığım için yanlış teşhis kondu hep. Ben de normal karin ağrısı sanıp hep sıcak su torbası koydum ama bu durum kistleri daha da azdiriyor. Yıllarca ne olduğunu bilmeden ve doktora gitmeden çektim bu hastalığı 3 yil once ogrendigimde de kistimin cok eski olusumlu yeni bir kist daha olusmaya basladigini ogrendim. Ama zamanında iyi bir dr a gitmiş olsaydım belki yıllar önce tespit edilip ikinci kist için en azından önlem alinabilecekti. Bu kisti olanlar kafasına takmasın ama ihmal de etmesin. Ayrıca yıllardır bu kıstın semptomlarını yaşayan biri olarak olarak şundan eminim ki bu kisti besleyen tek şey stres. Stres bagisikligimizi etkiliyor o da kisti azdırıyor