Geçmiş olsun arkadşım üzüldüm yaşadıklarına . Laporoskopi de açık ameliyatta yumurtalıklara zarar verip rezervi düşürüyor çok iyi dr bulmak gerek. Bana drum feriştahı gelse zarar görecek dedi. Tüp bebeği nerede yaptırdın ve ameliyat olmadan mı tüp bebek yaptılar onu anlayamadim. Belli cm küçükleri ameliyat önermiyolar zaten aspire edip tedavi yapıyorlar. Bende Cumartesi açıl ameliyat oldum dr hemen bebek dedi eşimde de dna hasarı morfoloji%2 siz sayılara takılmayon en iyileri seçilecek kaderde kısmette varsa olacak dedi inş Allah bizi de melek verir
Aminn Allah razı olsun canım
Evet ameliyat olmadan önce yani gecen sene agustosda opu eylülde transfer oldum.
Bahceci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım.kistim çikolata kisti değilmiş zaten içi su dolu basit kistmiş eger bunu anlasaydı ve tüpten once daha 5 cmken ilaç kullandırıp sonra gel deseydi tamamen yok olma şansı vardı.bu hormon ilacları kistlerin iyice buyumesine sebep oluyor.üstelik iki taneydi..
Drum ümraniye egitim arastırma doç.dr enis özkaya İstanbul da olanlar birde ona gorunsun derim.
Benimki basit kist ve yumurtalıga yapısık değildi sadece kist alındı ve rezerv hiç zarar gormedi dedi hoca
Çikolata kistinden de ameliyat olan cok hasta vardı birinin karnına yapısıktı yumurtalıgı hiç zarar gormemiş.diğeri tüplere yapısıktı tek tüpü alındı
23 cm çikolata kisti olan bile vardı
Eger yumurtalıga yapısıksa evet kısmen zarar goruyormuş
Amma velakin belkide benim gibi sizede çikolata kisti dediler ama basit kist olabilir
Eğitim arastırmada iyice baktırın derim ben yandım siz yanmayın
Sanada cok gecmis olsun inşallah bebişin gelmesine vesile olur cnm